Rolcontainer huren

Heeft u een onderneming en wilt u van uw afval af? Zakelijk een afval rolcontainer huren doet u gemakkelijk en snel bij Bedrijfsafvalnederland.nl

Wij bieden verschillende formaten rolcontainers aan en leveren deze in het hele land. We spreken samen af wanneer en hoe vaak de afvalbak geleegd mag worden. Wij bieden bedrijfsafvalcontainers aan voor verschillende soorten restafval. Denk hierbij aan plastic, papier/karton, blik, glas en keukenafval (SWILL).

Bedrijven zijn zelf verantwoordelijk voor het inzamelen en het afvoeren van alle afvalstromen. Een containerverhuurbedrijf inschakelen is daarom de perfecte oplossing. Wij komen het bedrijfsafval ophalen en regelen de verwerking. Uw restafval wordt dus onze zaak, zodat u bezig kunt zijn met het runnen van uw bedrijf.

Voordelen van een afval rolcontainer huren

 • U bent geen tijd kwijt aan het wegbrengen van vuilnis en lege flessen
 • Deze tijdwinst betekent kostenbesparing: een rolcontainer huren is altijd goedkoper
 • Geen last van ongedierte door afsluitbare en verrijdbare containers
 • Niet meer sjouwen met zware stapels kartonnen dozen en papier naar de straatkant
 • Geen vieze lekkende vuilniszakken onderweg naar het gemeente-afvalstation
rolcontainer huren

Heeft u vragen over onze rolcontainers of heeft u advies nodig? Neem gerust contact met ons op!

Rolcontainer voor afval

Een must voor ondernemingen: een rolcontainer voor afval. Op deze manier kunnen uw werknemers gemakkelijk het afval sorteren en in de juiste rolbak deponeren. Wij bieden verschillende formaten en type rolcontainers voor diverse afvalstromen aan. Het kiezen van de juiste afvalbak is afhankelijk van de hoeveelheid restafval dat uw bedrijf produceert.

Wat mag er in een rolcontainer?

Het is aan te raden om na te gaan welke afvalstromen er voortkomen uit het bedrijf. In een rolcontainer mogen verschillende soorten afval. Hoe meer dit gesorteerd is, hoe beter voor het milieu. Dit is niet alleen duurzaam, maar ook goed voor uw zakelijke portemonnee. Rolcontainers met gescheiden afval is namelijk altijd goedkoper dan afvalbakken waar alles in mag.

Dit zijn meest voorkomende rolcontainers voor bedrijfsafval:

 • Restafval container (kantoorafval, kantine afval, verpakkingsmateriaal, papier en karton, organische reststoffen, blik en/of glas)
 • PMD container (lege verpakkingen plastic/metaal en drinkpakken)
 • SWILL container (organisch afval/voedselresten uit keukens en bedrijfskantines)
 • Oud papier container (voor papier en karton)en archief
 • Glascontainer (glasbak voor lege flessen, glazen en scherven)
 • Archief/vertrouwelijke documenten rolcontainer

Rolcontainer bedrijfsafval afmetingen

Als uw op uw bedrijventerrein een container wilt plaatsen, dan is het handig om te weten wat de afmetingen van een rolcontainer voor bedrijfsafval zijn. Zo weet u precies of u de afvalbak gemakkelijk kwijt kan. Wij bieden verschillende formaten rolcontainers aan. Heeft u niet veel ruimte? Kies dan een kleine bak en laat deze vaker legen. Heeft u een groot en makkelijk begaanbaar terrein? Dan is een extra grote afvalbak een optie. U kunt er dan voor kiezen om deze slechts 1x per maand te laten ledigen.

Om een indicatie te geven hebben wij de afmetingen van al onze afvalcontainers op een rij gezet in onderstaande afbeelding.

rolcontainer bedrijfsafval

Hoe hoog is een rolcontainer?

De hoogte van een rolcontainer voor afval varieert tussen de 105 cm en 170 cm hoog , afhankelijk van het gekozen formaat.

Hoe breed is een rolcontainer?

De breedte van een bedrijfsafval rolcontainer varieert tussen de 58 cm en 205 cm breed , afhankelijk van het gekozen formaat.

Hoe diep is een rolcontainer?

De diepte van een bedrijfsafval rolcontainer varieert tussen de 67 cm en 207 cm breed , afhankelijk van het gekozen formaat.

Rolcontainer huren prijs

De prijs voor het huren van een rolcontainer voor bedrijfsafval komt tot stand door verschillende factoren:

 • het formaat van de rolcontainer
 • de afvalsoort die aangeboden wordt
 • de lediging frequentie (periodieke ophaalmomenten)

Op basis van deze gegevens doen wij een zeer scherp prijsvoorstel. We kunnen de goedkoopste prijzen van Nederland hanteren, omdat wij al 15 jaar ervaring en samenwerkingsverbanden hebben met vele erkende afvalverwerkers. Heeft u een horecabedrijf in Rotterdam? Of een winkel in Woerden? Een kantoorpand in Amsterdam of een bouwbedrijf in Delft? Wij leveren in het hele land tegen de laagste tarieven!

Wat kost een rolcontainer?

De huurprijs van een rolcontainer is afhankelijk van het type afval. Een oud papiercontainer heeft een ander tarief dan een glascontainer. Ook is er een prijsverschil in het aantal keren dat de bak(ken) geleegd dienen te worden. Tot slot is ook de grootte van de bak van invloed op hoeveel de rolcontainer kost.

Heeft u al elders een contract? Ook dan berekenen wij graag een kostenplaatje. De kans is groot dat u een flinke kostenbesparing kunt doen als u in de toekomst naar ons overstapt.

Afval rolcontainer kopen

Waarom zou u een afval rolcontainer kopen? Het is namelijk veel goedkoper om te huren. Als u een afvalbak koopt, heeft u ook een afvalverwerkingsbedrijf en ophaaldienst nodig. U betaalt dus niet alleen voor de aangeschafte container, maar ook voor het ophalen en verwerken van de afvalstromen.

Bij Bedrijfsafval Nederland B.V. hebben we scherpe all-in tarieven, inclusief container(s), ophalen, ledigen en verwerken. Wij rekenen geen extra toeslagen of milieuheffingen.

Afval rolcontainer aanvragen

Bent u overtuigd van onze service? Een afval rolcontainer aanvragen is heel gemakkelijk. Vul het online offerte formulier in of bel ons met uw aanvraag op 085 – 06 08 420. Onze medewerkers staan u graag te woord. Binnen 2 uur ontvangt u een mail met een prijsvoorstel. Zodra u deze goedgekeurd heeft, plaatsen wij de rolcontainer(s) binnen 2 werkdagen.

Hoeveel vuilniszakken in rolcontainer bedrijfsafval?

Klik hieronder op een rolcontainer om meer te lezen over de inhoud, afmeting en type afval. De inhoud varieert tussen de 240 liter voor een kleine rolcontainer en 2500 liter voor de grootste afvalcontainer. In een 240 liter afvalbak gaan ongeveer 4 vuilniszakken en in een 2500 liter maar liefst 45 zakken!

rolcontainer 240 liter

240 liter
(4 vuilniszakken)

rolcontainer 360 liter

360 liter
(6 vuilniszakken)

rolcontainer 500 liter

500 liter
(9 vuilniszakken)

rolcontainer 660 liter

660 liter
(12 vuilniszakken)

rolcontainer-750-liter-metaal

750 liter
(13 vuilniszakken)

rolcontainer 1100 liter

1100 liter
(19 vuilniszakken)

afval rolcontainer 1100 liter

1100 liter
(19 vuilniszakken)

rolcontainer 1300 liter

1300 liter
(23 vuilniszakken)

rolcontainer 1700 liter

1700 liter
(28 vuilniszakken)

rolcontainer 2500 liter

2500 liter
(45 vuilniszakken)