Rolcontainer huren

Snel van uw afval af? Dan is een rolcontainer huren voor bedrijfsafval de beste oplossing. Maak gebruik van onze goedkope ophaalservice voor elke afvalstroom.

Tegen zeer voordelige all in tarieven huurt u een bedrijfsafval container van hoogwaardige kwaliteit met stevige en wendbare wielen. Ze zijn geschikt voor diverse afvalstromen in kleine of grote hoeveelheden, zoals restafval, plastic, karton en vertrouwelijk papier.

Wij komen periodiek uw zakelijk afval ophalen in heel Nederland met een ophaalfrequentie die op uw behoefte aansluit. U betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw afvalbeheer.

Bovendien zit u niet vast aan een lang contract. Wij werken namelijk met flexibele serviceovereenkomsten die maandelijks opzegbaar zijn. Daarnaast betaalt u bij ons geen milieuheffing of toeslagen, en dat scheelt al snel 5% tot 8% op uw jaarlijkse afvalkosten! Een container huren is nog nooit zo voordelig geweest.

De voordelen van een bedrijfsafval rolcontainer

Het huren van een bedrijfsafval rolcontainer kent een aantal voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld kopen:

 • Het huren van een bedrijfsafval container is altijd goedkoper en efficiënter dan kopen, want dan u moet zelf het ophalen en verwerken regelen.
 • U bent geen tijd (en geld) meer kwijt aan het wegbrengen van vuilnis en lege flessen naar de milieustraat of vuilstort van de gemeente.
 • Geen last van ongedierte en nare geurtjes door goed afsluitbare en verrijdbare containers met stevige wielen.
 • Niet meer sjouwen met zware stapels kartonnen dozen en papier in de straat.
 • Flexibele ophaalservice en maandelijks opzegbaar.
 • U betaalt geen milieuheffingen of toeslag.
 • Binnen 3 werkdagen geregeld.
 • Landelijke dekking.

Rolcontainer huren bij Bedrijfsafval Nederland

De goedkoopste rolcontainer huren bij Bedrijfsafval Nederland is snel geregeld. Vul het online offerteformulier in en onze adviseurs mailen u binnen 2 uur een scherp prijsvoorstel. Wij leveren en ledigen afval rolcontainers voor ondernemingen in heel Nederland.

Heeft u een horecabedrijf in Rotterdam? Een scholengemeenschap in Den Haag? Of een winkel in Utrecht? Wij leveren in heel NL tegen de laagste tarieven. Heeft u een kantoorpand in Amsterdam, een bouwbedrijf in Dordrecht of restaurant in Almere? In alle provincies werken wij samen met erkende afvalverwerkingsbedrijven. Daar worden alle afvalsoorten op een verantwoorde en duurzame manier verwerkt tot nieuwe grondstoffen.

Wat mag er in een rolcontainer?

In een rolcontainer mogen verschillende soorten bedrijfsafval. Hieronder treft u een lijst van de verschillende afvalstromen en de daarvoor geschikte rolcontainers.

Rolcontainer restafval voor bedrijven

De meeste bedrijven hebben baat bij een rolcontainer voor restafval. Dit is restant vuilnis dat overblijft na scheiden en sorteren. Het is een handige container waar verschillende afvalsoorten in mogen, zoals kantoor- en kantine afval, verpakkingsmaterialen van plastic en karton, oud-papier en flessenglas. Restafval wordt ook wel gemengd afval genoemd.

Wij bieden een breed assortiment aan voor afval uit verschillende sectoren. Bovendien kunt u kiezen uit diverse ledigingsfrequenties en plaatsen we zakelijke restafval containers binnen enkele werkdagen op uw terrein.

Tip: Het scheiden van afval bij de bron is aan te raden, want in de meeste gevallen bent u dan voordeliger uit. Bovendien draagt u als onderneming bij aan een beter milieu.

Rolcontainer huren prijs

De rolcontainer prijs is afhankelijk van onderstaande factoren.

 • het formaat van de container
 • de afvalsoort(en) die aangeboden worden
 • de ophaal frequentie

Het is dus lastig om online tarieven te noemen, want elke situatie vraagt om maatwerk. Op basis van bovenstaande gegevens doen wij een zeer scherp prijsvoorstel voor de meest goedkope rolcontainers in uw regio. Wij hanteren all in prijzen en gratis plaatsing.

Wat is de afmeting van een rolcontainer?

Wij bieden verschillende afvalcontainer formaten aan met twee tot 4 flexibele wielen met rem.

De grootte van onze rolcontainers varieert tussen 105 cm tot 170 cm hoogte. De breedte varieert tussen de 58 cm en 205 cm breedte en kunnen tussen de 67 cm tot 207 cm diepte zijn.

Tip: Als u veel ruimte heeft op uw locatie, kies dan een extra grote container en laat deze vaker legen. Dat is voordeliger én milieuvriendelijk. Wij bieden verschillende formaten rolcontainers aan, zo kunnen wij elk bedrijf van dienst zijn.

In de afbeelding kunt u de afmetingen van onze kunststof en metalen rolcontainers bekijken.

rolcontainer-afmeting

Hoeveel liter rolcontainer kiezen?

Het kiezen van de meest geschikte rolcontainer voor uw bedrijf kunt het beste doen op basis van het aantal liter en vuilniszakken. Zo kunt u een juiste inschatting maken. Voor een kleine ondernemer bijvoorbeeld is een 240 of 360 liter rolcontainer geschikt en voor een grote organisatie een 1100 of 2500 liter container. Wij hebben alle maten hieronder voor u op een rij gezet.

rolcontainer-240-liter

Rolcontainer 240 liter

(4 vuilniszakken)

rolcontainer-360-liter

Rolcontainer 360 liter

(6 vuilniszakken)

rolcontainer-500-liter

Rolcontainer 500 liter

(9 vuilniszakken)

rolcontainer-660-liter

Rolcontainer 660 liter

(12 vuilniszakken)

rolcontainer-770-liter

Rolcontainer 770 liter

(13 vuilniszakken)

rolcontainer-1100-liter

Rolcontainer 1100 liter

(19 vuilniszakken)

rolcontainer-1300-liter

Rolcontainer 1300 liter

(23 vuilniszakken)

rolcontainer-1700-liter

Rolcontainer 1700 liter

(28 vuilniszakken)

rolcontainer-2500-liter

Rolcontainer 2500 liter

(45 vuilniszakken)

gaaskooi-papier-karton-2400-liter

Gaaskooi 2400 liter

(papier/karton)

Meestgestelde vragen

Kan ik eenmalig rolcontainer huren?

Ja, in sommige gevallen is het mogelijk om eenmalig een rolcontainer huren. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een archiefcontainer. Ook kunnen klanten bij ons eenmalig een container huren voor bijvoorbeeld een verhuizing. Neem in dit soort gevallen gerust contact met ons op, we adviseren u graag.

Hoe duur is een rolcontainer?

U kunt bij ons al een container aanvragen vanaf 6,64 euro per maand exclusief btw. De huurprijs van een afvalcontainer is afhankelijk van het type afval, de ledigingsfrequentie en het formaat dat u kiest.

Wat is de grootte van een rolcontainer?

De grootte van een standaard verrijdbare container is 75cm x 58cm x 105cm x (lxbxh). Deze heeft een inhoud van 240 liter. Dit formaat is te vergelijken met de afval kliko die de meeste huishoudens voor hun deur hebben staan. De grootste afvalcontainer op wielen is 140cm x 205cm x 160cm (2500 liter inhoud). Handige tip: alle rolcontainers tot 660 liter passen door een normale deur.

Hoe kan ik een rolcontainer huren zakelijk?

Rolcontainers huren voor zakelijk gebruik regelt u eenvoudig online. Afvalkosten van organisaties en ZZP-ers met een KVK en BTW nummer kunt u opvoeren als kosten in uw administratie. Vul het online offerte formulier in of bel ons met uw aanvraag op 085 – 06 08 420. Wij mailen u binnen enkele uren een prijsvoorstel. Wij factureren maandelijks via automatische incasso.

Kan ik een rolcontainer huren particulier?

Nee, wij verhuren geen rolcontainers aan particulieren, alleen aan bedrijven. Als particulier kunt u afvalcontainers regelen via uw gemeente voor uw huishoudelijk afval.

Rolcontainer legen?

Wij komen uw rolcontainer legen op vaste dagen die in onze digitale afvalkalander staan. Het aantal ledigingen is afhankelijk van de door u gekozen ophaalfrequenties. Onze vuilniswagens komen dan bijvoorbeeld tweewekelijks of 1x per 4 weken uw bedrijfsafval containers ledigen. Heeft u een piekperiode? Geen probleem, dan kunt u een extra lediging aanvragen.