Rolcontainer 360 liter

De rolcontainer 360 liter is één maat groter dan een standaard afvalcontainer. Een compacte afvalbak voor bedrijfsafval en restafval.

Als bedrijf heeft u te maken met zakelijk afval, zoals plastic, papier en karton. Bij Bedrijfsafval Nederland B.V. kunt u voor voordelige prijzen afval rolcontainers huren. Bij ons betaalt u geen milieutoeslag of andere verborgen kosten. Bovendien kunt u maandelijks opzeggen, dus u zit niet vast aan een langdurige contract.

Onze Afvalophaalservice is een efficiënte en voordelige manier om van uw vuilnis af te komen. Een 360 liter rolcontainer is geschikt voor kleinere bedrijven. Wij komen de bak periodiek legen op basis van de ledigingsfrequentie die u kiest.

U regelt dit met een paar eenvoudige stappen op onze website. Wij sturen u binnen 1 werkdag een scherp en vrijblijvend prijsvoorstel.

360 Liter container huren

Een 360 liter container huren is de beste keuze voor bijvoorbeeld een winkel, kantoor of lunchroom. U heeft dan te maken met winkelafval, kantoorafval en kantine afval. Denk daarbij aan plastic verpakkingen, oud papier of etensresten.

Een groot voordeel van een bedrijfsafvalcontainer huren is dat u geen investering hoeft te doen voor de aanschaf van afvalbakken en het legen ervan. Wij bieden een totaalconcept aan en hanteren zeer voordelige tarieven, waar u ook gevestigd bent in Nederland.

De prijs van een 360 liter rolcontainer is afhankelijk van de afvalstroom en de gewenste ophaalfrequentie. Wij zetten in onze offertes graag verschillende opties voor u op een rij.

360 liter rolcontainer afmeting en specs

Inhoud: 360 liter (6 á 7 vuilniszakken)
Materiaal: Kunststof met twee wielen
Afmeting: 88 cm x 58,5 cm x 111 cm (LxBxH)
Geschikt voor: restafval, karton en oud papier
Overige kenmerken: past door een deur

Wilt u liever één maatje groter, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een rolcontainer 500 liter of een 660 liter container.

Afvalcontainer 360 liter voor bedrijfsafval

De afvalcontainer 360 liter is heel geschikt voor gemengd bedrijfsafval. Een ideale container voor bijvoorbeeld winkeliers, kantoren en basisscholen. U kunt er allerlei gemengd afval in kwijt, dus u hoeft niet te scheiden. Toch kan dit laatste in sommige gevallen wel voordeliger zijn. Onze experts geven u graag persoonlijk advies.

Welke 360 liter kliko heb ik nodig?

Om te bepalen welke 360 liter kliko u nodig heeft is het belangrijk dat u de verschillende soorten afval in kaart brengt die in uw onderneming vrijkomen. We hebben dit formaat beschikbaar voor twee verschillende afvalstromen:

  • Restafval
  • Oud Papier/karton
360-liter-container-restafval

360 liter container Restafval

Hieronder verstaan we onder andere kantine- en kantoor afval, lege verpakkingen, papier, karton, keukenafval en glas.

papiercontainer-360-liter

Papiercontainer 360 liter

Geschikt voor allerlei soorten papier, zoals (dag)bladen, reclamedrukwerk, papieren zakken en kartonnen dozen.

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een container van 360 liter?

Bekijk in onderstaande tabel de afmetingen (in centimeters)van een container met een inhoud van 360 liter. Zo kunt u precies nagaan of de container goed op uw locatie of in uw zaak past. Bekijk hier andere formaten afvalcontainer.

FormaatLengteBreedteHoogte
container 360 liter88 cm58,5 cm111 cm

Hoeveel vuilniszakken in 360L container?

In een 360L container passen ongeveer 6 tot 7 vuilniszakken. Niet elke afvalstroom hoeft verpakt te worden in een vuilniszak, maar het geeft wel een aardige indicatie van de maximale inhoud van deze maat bedrijfsafvalcontainer. Onze containers zijn stevig en verrijdbaar en kunnen dus gemakkelijk verplaatst worden.

Hoeveel liter is een normale container?

Met een normale container wordt vaak een 240 liter rolcontainer bedoeld (geschikt voor 4×60 liter zakken). De 360 liter container is ongeveer anderhalf keer zo groot als een standaard kliko, zoals de grijze container voor particulieren.

Voordelige Bedrijfsafval Ophaalservice

  • Binnen 2 werkdagen een 360 liter rolcontainer op uw locatie
  • Afvalinzameling tegen de laagste tarieven in uw regio
  • Grootste aanbod bedrijfsafval containers in Nederland
  • Wij berekenen geen milieuheffing of toeslagen door
  • 100% duurzaam en milieubewust afvalbeheer