Over ons

15 Jaar ervaring

in het inzamelen en recyclen van afvalstromen

Bedrijfsafval Nederland is een servicegerichte dienstverlener op het gebied van het inzamelen en recyclen van afvalstromen. Voor zowel bedrijven, scholen en organisaties bieden wij vanuit een uitstekende kennis van de afvalbranche een passende oplossing voor uw afvalproblematiek.

Na deskundig advies zorgen wij ervoor dat de vrijkomende afvalstromen zo efficiënt, milieubewust en op een duurzame manier worden ingezameld. En dit door heel Nederland.

Naast deskundig advies neemt Bedrijfsafval Nederland bestaande contracten over tegen lagere tarieven of wij informeren uw waardoor de kosten voor het inzamelen en recyclen van de afvalstromen structureel worden verlaagt.

In welke branche u ook actief bent en welke afvalstromen er vrijkomen. Bij Bedrijfsafval Nederland bent u aan het juiste adres.

Advies

Wij geven u graag persoonlijk advies

Bedrijfsafval Nederland adviseert u graag hoe u op een structurele manier de afvalkosten kunt verminderen. Samen met u beantwoorden we onder andere de vragen:

  • Kunt u verwerkingskosten verminderen door bijvoorbeeld afvalscheiding?
  • Kunt u inzamelkosten verminderen door gebruik van andere afvalcontainers, perscontainers of ondergrondse oplossingen?
  • Kunt u inzamelkosten verminderen door reductie van het aantal transportbewegingen?
  • Kunnen aanpassingen in de contractvoorwaarden met afvaldienstverleners leiden tot kostenreductie?
  • Kunt u kosten verminderen door in te spelen op veranderde regelgeving op het gebied van afval?

Onze voorstellen betekenen bijna altijd lagere kosten. Deze worden bereikt door adviezen op het gebied van afvalbeheer, recycling en afvalscheiding, maar vaak ook simpelweg door lagere tarieven.

Duurzaamheid

Goed inzamelen is gescheiden inzamelen. Op het eerste gezicht lijkt het scheiden van uw afvalstromen een kostenpost. Maar hoe zuiverder het afval, hoe meer recycling en hoe kostenefficiënter de verwerking. Wij gaan hierin heel ver, omdat we maatschappelijk verantwoord willen ondernemen, en omdat het voor u kosten bespaart.