Vertrouwelijk papier container huren

Een speciale vertrouwelijk papier container huren is de meest veilige en verantwoorde manier om documenten met persoonlijke gegevens te vernietigen. Een correcte manier van archiefvernietiging voorkomt fraude en oplichting.

Kantoren in verschillende branches hebben vaak te maken met vertrouwelijke documenten en archieven. Denk bijvoorbeeld aan banken, gemeentes en verzekeringskantoren.

Maar ook webshops, makelaars en commerciële instellingen hebben te maken met persoonsgegevens van klanten. Deze vertrouwelijke informatie mag niet zomaar bij het oud papier gedaan worden.

Op deze pagina leest u meer over de regels rondom vertrouwelijk papier vernietigen en het huren van een speciale archiefcontainer.

Wat is vertrouwelijk papier?

Onder vertrouwelijk papier verstaan we alle papier met vertrouwelijke data (persoonsgegevens). Dus bijvoorbeeld kantoorpapier, enveloppen, documenten, verslagen, notitieblokken, dossiers en notulen waar persoonlijke gegevens van particulieren of bedrijven op vermeld staan. Vertrouwelijke papieren vernietigen noemen we ook wel archiefvernietiging.

vertrouwelijk-papier-container

Veilig vertrouwelijk papier laten vernietigen

 • Vertrouwelijk papier vernietiging volgens art. 32 AVG
 • Binnen 2 werkdagen een beveiligde container op uw locatie
 • Eenmalig of periodieke archiefvernietiging
 • Goedkope all-in tarieven

Vertrouwelijk papier vernietigen, veilig en verantwoord

Vertrouwelijke documenten en archieven bevatten persoonlijke informatie die niet zomaar op straat mogen komen te liggen. Wilt u als bedrijf vertrouwelijk papier vernietigen of archieven ontruimen? Dan is het noodzakelijk dat u zich houdt aan de wetgeving (artikel 32 AVG-wet). Bedrijfsafval Nederland is u graag van dienst.

Door u aan de regels te houden waarborgt u een veilige en verantwoorde manier van datavernietiging. Dat is niet alleen belangrijk voor uw klanten, maar ook voor uw imago: bij foutieve vernietiging van persoonlijke data kan de betrouwbaarheid van uw bedrijf onder druk komen te staan. Ook kunt u te maken krijgen met sancties en boetes.

Gaat u eenmalig of periodiek uw archieven opschonen? Huur dan een speciale container voor vertrouwelijk papier.

Artikel 32 van de AVG wet: beschermen van vertrouwelijke documenten

In Artikel 32 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming Wet staat omschreven hoe u als organisatie om moet gaan met persoonlijke gegevens.

Er zijn duidelijke regels omtrent AVG en de controles zijn aangescherpt. Dat is een goede zaak, want niemand wil dat zijn persoonlijke gegevens zomaar toegankelijk zijn voor derden. Dat werkt fraude, oplichting en inbreuk op privacy in de hand. Op de website van Autoriteit Persoonsgegevens kunt u meer informatie vinden.

Waarom een vertrouwelijk papier container huren?

Als u op een juiste en veilige manier papieren en documenten met persoonsgegevens wilt laten vernietigen, dan is een vertrouwelijk papier container een must.

Er zijn een aantal redenen waarom het gebruik van een speciaal beveiligde archiefcontainer belangrijk is. We hebben ze hieronder op een rij gezet.

 • Naleving wetgeving: archiefvernietiging conform art. 32 van AVG
 • Veilig en betrouwbaar persoonsgegevens vernietigen
 • Fraudepreventie: voorkom oplichting en diefstal
 • Imago- en merkbescherming door betrouwbaarheid
 • Zekerheid: alle vertrouwelijke documenten worden achter gesloten deuren vernietigd
archiefcontainer-huren

Heeft u vragen over onze archiefcontainers? Richard Ruessink en collega’s staan u graag te woord. Neem gerust contact met ons op!

Beveiligde rolcontainer voor vertrouwelijk papier

Vertrouwelijke documenten mogen niet bij het oud papier of in een standaard papiercontainer of bij het restafval gegooid worden. In veel gevallen is dit zelfs strafbaar. Bij Bedrijfsafval Nederland kunt een beveiligde containers voor vertrouwelijk papier huren. Deze speciale archiefcontainers zijn beveiligd met een slot.

Een afgesloten rolcontainer huren voor archiefstukken is binnen twee werkdagen geregeld. We maken duidelijke afspraken over de lediging en vernietiging van de aangeleverde dossiers en archieven.

vertrouwelijk-papier-container-huren

Eenmalig vertrouwelijk papier vernietigen

Gaat u het archief opschonen of verlopen dossiers opruimen? Bedrijfsafval Nederland biedt de service ‘eenmalig vertrouwelijk papier vernietigen’. Wij leveren dan één of meerdere afsluitbare afvalcontainers voor vertrouwelijk papier op uw locatie.

U kunt kiezen uit twee formaten: een 240 liter container met slot of 500 liter container met slot. In overleg wordt de ophaaldag direct ingepland, zodat de de archiefvernietiging snel in gang gezet kan worden. Het is eenmalig, dus u zit niet vast aan een service contract.

Periodieke vernietiging vertrouwelijke documenten

Grotere kantoren, overheidsinstellingen en ziekenhuizen hebben grote archieven. Dit betekent dat dit regelmatig opgeschoond moet worden, zodat u voldoet aan de wetgeving. U kunt bij Bedrijfsafval Nederland kiezen voor periodieke vernietiging van vertrouwelijke documenten.

De afgesloten containers worden periodiek op vaste dagen geleegd. Dit proces voldoet geheel voldoet aan artikel 32 van de AVG-wet. U bepaalt zelf de ledigingsfrequentie die bij uw organisatie past. Op deze manier stapelen vertrouwelijke documenten zich niet op.

Wat mag er in een vertrouwelijk papier container?

Bekijk hieronder de lijst om te zien wat er allemaal in een vertrouwelijk papiercontainer gedaan mag worden.

 • Printpapier
 • Gekleurd papier
 • Notitieblokken (zonder ringband)
 • Enveloppen (met en zonder venster)
 • Brieven en facturen
 • Verslagen en notulen (zonder ringband)

Eventueel met nietjes en paperclips, maar probeer dit zoveel mogelijk te reduceren (mag bij restafval of pmd). Dit vergemakkelijkt namelijk het versnipperen van het vertrouwelijk papier.

Dit mag niet in een archiefcontainer gedeponeerd worden

Er zijn bepaalde papiersoorten die niet in een archiefcontainer mogen. Bekijk hieronder de lijst.

 • Keramiek, steen en porselein (KSP)
 • Ordners en ringbanden
 • Plastic mappen of hoezen en andere plastics
 • Sanitair papier, zoals tissues
 • Nat, verrot, verbrand of vervuild papier
 • Etiketten (vellen)
 • Enveloppen met noppenfolie
 • Karton (kan in de gewone papiercontainer)

Wat gebeurt er met vertrouwelijk papier?

We vertellen u graag meer over het vernietigingsproces van vertrouwelijk papier. De veiligheid van de vertrouwelijke gegevens staat bij ons uiteraard voorop! Daarom is het proces zo ingericht dat er tijdens de lediging van de rolcontainers geen mensenhanden aan te pas komen. Dit wordt ook wel ‘no handpicking’ genoemd. De containers zijn voorzien van sloten, zodat niemand toegang heeft tot de vertrouwelijke documenten. Het transporteren van de containerinhoud gebeurt onder toezicht en met speciaal gescreende chauffeurs.

Vanaf het moment dat u het vertrouwelijk papier in de rolcontainer deponeert tot en met het transport en de uiteindelijke vernietiging, kunt u er dus op vertrouwen dat alle veiligheidseisen gewaarborgd zijn.

Wat kost een container voor vertrouwelijke documenten?

De prijs van een archiefcontainer voor vertrouwelijke documenten is onder andere afhankelijk van het formaat. Daarnaast speelt de ophaalfrequentie ook een rol in het huurtarief. Wilt u bijvoorbeeld één keer uw archief laten vernietigen of komt het frequent voor? Samen met u maken we heldere afspraken hierover. Van tevoren worden de kosten voor de container voor vertrouwelijke documenten uiteraard bekend gemaakt. Zo komt u niet voor verassingen te staan en verloopt de archiefvernietiging soepel.

” Veiligheid en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste onderdelen van een nauwkeurige archiefvernietiging. Onze diensten voldoen daarom aan de wetgeving conform Art. 32 AVG. Inzameling, transport en vernietiging vinden plaats onder toezicht.

Vertrouwelijk Papiercontainer aanvragen

 • Veilige en betrouwbare archiefvernietiging conform Artikel 32 AVG-wet
 • Eenmalig of periodiek vertrouwelijk papier laten vernietigen
 • Binnen twee uur ontvangt u een prijsvoorstel met de goedkoopste tarieven in uw regio
 • Wij leveren binnen 2 werkdagen een vertrouwelijk papiercontainer op uw locatie(s)
 • Ons team adviseert u graag: persoonlijke service staat voorop!
vertrouwelijk-papiercontainer-aanvragen