Rolcontainer 240 liter

De rolcontainer 240 liter is een compact formaat afvalcontainer, die beschikbaar is voor verschillende soorten bedrijfsafval.

Elke winkel, kantoor, horecagelegenheid of school heeft te maken met verschillende afvalstromen, zoals restafval, archiefstukken en verpakkingen van plastic en karton. Deze 240L afvalbak is geschikt voor bedrijven en instellingen die geen grote hoeveelheden afval hebben.

Een rolcontainer huren is voor elk bedrijf, organisatie of instelling de ideale oplossing voor het snel en efficiënt afvoeren van bedrijfsafval. U regelt dit met een paar eenvoudige stappen op onze website.

Wij sturen binnen één werkdag een vrijblijvend prijsvoorstel. Wij berekenen geen milieuheffingen door en bovendien is onze service maandelijks opzegbaar.

240 Liter container huren

Een 240 liter container huren is de beste keuze als u een kleine hoeveelheid bedrijfsafval kwijt wilt. Het kan gaan om bijvoorbeeld kantoor/kantine-afval of winkelafval, zoals etensresten, verpakkingsplastic en karton. Een groot voordeel van een bedrijfsafval container huren is dat u geen omkijken meer heeft naar uw afvalbeheer.

Wij bieden een passend totaalconcept aan voor ieder bedrijf. Wij verhuren grote en kleine bedrijfsafvalcontainers tegen zeer scherpe tarieven in heel Nederland.

De prijs van een 240 liter afvalcontainer is afhankelijk van de afvalsoort en de gewenste ophaalfrequentie. Wij kunnen in de offerte verschillende opties voor u inzichtelijk maken.

240L container afmetingen

Inhoud: 240 liter (4 vuilniszakken)
Materiaal: Kunststof met twee wielen
Afmeting: 73 cm x 58 cm x 107cm (LxBxH)
Geschikt voor: restafval, PMD, papier en karton, glasafval, archief
Overige kenmerken: past door een deur

Bekijk hier andere specificaties en afvalcontainer afmetingen, als u op zoek bent naar een grotere maat dan deze standaard kliko.

240 liter rolcontainer voor bedrijfsafval

De 240 liter rolcontainer voor bedrijfsafval is de kleinste maat in ons assortiment. In deze rolbak mag u gemengd afval doen, maar milieuvriendelijker is het natuurlijk om verschillende bakken te huren voor restafval en bijvoorbeeld oud-papier en plastics. Bovendien bent u door goede bronscheiding vaak ook voordeliger uit.

Welke 240 liter kliko kiezen?

Om te bepalen welke 240 liter kliko het beste bij uw onderneming past is het belangrijk dat u de verschillende soorten afval in kaart brengt. Het geschieden aanleveren van vuilnis is altijd voordelige dan gemengd. Dit ‘normale’ formaat container is leverbaar voor de volgende afvalstoffen:

  • Restafval gemengd
  • PMD (plastic afval)
  • Papier en Karton
  • Flessenglas
  • Vertrouwelijke documenten
restafval-container-240-liter

Restafval container 240 liter

Hieronder verstaan we gemengd afval, zoals kantoor en kantine afval en verpakkingsmateriaal.

240-liter-container-papier

240 liter container Papier

Geschikt voor alle soorten papier, zoals kranten, flyers, papieren zakken en karton.

pmd-container-240-liter

PMD container 240 liter

Hieronder vallen plastic verpakkingsmateriaal en folie, blik en drankkartons.

glascontainer-240-liter

Glascontainer 240 liter

In 240L glasbakken mogen lege flessen, zoals van wijn en bier, conservenpotten en andere glazen potten.

archiefcontainer-240-liter

Archiefcontainer 240 liter

Geschikt voor vertrouwelijke documenten met bijvoorbeeld klant- en of bedrijfsgegevens.

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een container 240 liter?

Bekijk in onderstaande tabel de afmetingen van de 240 liter afvalcontainer in centimeters. De hoogte van de 240L kliko is inclusief de wielen. Een handig en compact formaat dat op elk bedrijventerrein past.

FormaatLengteBreedteHoogte
container 240 liter73cm58cm107cm

Liever een maat groter? Kies dan bijvoorbeeld voor één maat groter: de rolcontainer 360 liter. Voor hele grotere hoeveelheden bedrijfsafval is een 1100 liter container een goede optie.

Hoeveel vuilniszakken 240 liter afvalcontainer?

In een afvalcontainer van 240 liter passen ongeveer 4 zakken van 60 liter. Niet elke afvalstroom hoeft verpakt te worden in vuilniszakken, maar het geeft wel een goed beeld van wat de maximale inhoud is van deze maat standaard afvalcontainers.

Waarom geen 240 liter container kopen?

Een nadeel van een 240 liter container kopen is dat u zelf moet investeren in professionele, stevige rolcontainers. U heeft er vaak meerdere nodig voor diverse afvalstromen, dus de kosten lopen hierdoor op. Daarnaast dient u ook een afvalinzamelaar te regelen voor het ophalen van uw bedrijfsafval.

Tot slot kan de zelf aangeschafte container kapot gaan en dient u zelf vervanging te regelen. Deze nadelen heeft u allemaal niet bij huren.

Goedkope Bedrijfsafval Ophaalservice

  • Binnen 2 werkdagen een 240 liter rolcontainer op uw locatie
  • Afvalinzameling tegen de scherpste tarieven van Nederland
  • Wij berekenen geen milieuheffingen of toeslagen door
  • Ruim aanbod bedrijfsafvalcontainers in uw regio
  • 100% milieubewust en duurzaam afvalbeheer