Rolcontainer 1300 liter

De rolcontainer 1300 liter is een goede middenmaat afvalcontainer voor de wat grotere bedrijven. Geschikt voor restafval en papier/karton.

Als bedrijf heeft u te maken met verschillende afvalstromen, zoals restafval, plastic, glas en oud-papier. Een rolcontainer goedkoop huren biedt dan uitkomst. Zo komt u snel en voordelig van uw zakelijk afval af.

Het huren van afvalcontainer voor ondernemers is met een paar eenvoudige stappen op onze website geregeld. U kiest de afvalsoort en een ledigingsfrequentie die bij uw situatie past. Wij sturen binnen 24 uur een scherp vrijblijvend prijsvoorstel.

U betaalt bij ons geen milieuheffing én kunt u maandelijks opzeggen. U zit dus niet vast aan een langdurige contract.

1300 Liter container huren

Een 1300 liter container huren is de beste keuze voor middelgrote bedrijven, organisaties en instellingen. Denk bijvoorbeeld aan verzamelkantoren, scholen, kinderdagverblijf of warenhuis. In welke branche u ook actief bent, u kunt bij ons een goedkope bedrijfsafval container huren en wij leveren in heel Nederland.

De prijs van een 1300 liter afvalcontainer is afhankelijk van de afvalsoorten en de ophaalfrequentie die u wenst. Wij kunnen in een offerte de verschillende mogelijkheden en opties voor u op een rij zetten. Bedrijfsafval Nederland B.V. biedt een voordelig totaalconcept aan, zodat u geen omkijken meer heeft naar uw afvalbeheer.

1300 liter container afmetingen

Dit zijn de specificaties:

Inhoud: 1300 liter (23 vuilniszakken van 60L)
Materiaal: kunststof of metaal met 4 wielen
Afmeting: 122cm x 100cm x 142cm (LxBxH)
Geschikt voor: restafval en papier/karton
Overige kenmerken: past niet door een deur

Heeft u een kleinere maat nodig, kies dan bijvoorbeeld voor een 770 liter rolcontainer of voor een maat groter kiest u de 1700 liter rolcontainer.

1300 liter afvalcontainer voor bedrijfsafval

De 1300 liter afvalcontainer voor bedrijfsafval is een aardig grote rolcontainer voor grotere hoeveelheden zakelijk (rest)afval. Ook als u bijvoorbeeld minder vaak uw afval wilt laten ophalen, kan een grotere container een oplossing bieden. Dan spaart u als het ware uw vuilnis op. Wij plaatsen de container gratis en u kunt een extra lediging aanvragen in bijvoorbeeld een piekseizoen.

restafval-container-1300-liter

Restafval container 1300 liter

Geschikt voor onder andere verpakkingsmaterialen, kantoor- en kantine afval, gemengd afval, organisch afval, papier, karton en plastic.

papiercontainer 1300 liter

Papiercontainer 1300 liter

Geschikt voor allerlei soorten papier, zoals tijdschriften, kranten, drukwerk, kopieerpapier en verpakkingen die uit karton en papier bestaan.

Veelgestelde vragen

Wat is de grootte van een 1300 liter rolcontainer?

Bekijk in onderstaande tabel de grootte van een 1300 liter rolcontainer. De totale hoogte is inclusief de wielen. Met deze afmetingen kunt u goed nagaan of de container goed op uw terrein of in uw pand/magazijn past.

FormaatLengteBreedteHoogte
1300 liter container122 cm100 cm142 cm

Op zoek naar een ander formaat? Bekijk hier de andere afvalcontainer formaten.

Hoeveel vuilniszakken in 1300 liter container?

In een 1300 liter container passen ongeveer 23 vuilniszakken (van 60 liter). Niet elke afvalsoort hoeft u te verpakken in een vuilniszak, maar het geeft wel een goede indicatie van de maximale inhoud van deze maat bedrijfscontainer.

Hoe vaak 1300L container laten legen?

Hoe vaak u de 1300L container het beste kunt laten legen, is afhankelijk van de gemiddelde hoeveelheid afval die u per periode heeft. U kunt kiezen uit 2x per week, 1x per week, 1x per twee weken en 1x per 4 weken.

Voordelige Bedrijfsafval Ophaalservice

  • Binnen 2 werkdagen een 1300 liter afvalcontainer op uw locatie
  • Afvalinzameling tegen de laagste tarieven van Nederland
  • Grootste aanbod bedrijfsafval container formaten
  • Wij berekenen geen toeslagen of milieuheffingen
  • 100% duurzaam en milieubewust afvalbeheer