Rolcontainer 1700 liter

Rolcontainer

Rolcontainer 1700 liter huren

Wij van BedrijfsafvalNederland.nl leveren verschillende formaten rolcontainers. Zo leveren wij ook een 1700 liter rolcontainer. De 1700 liter rolcontainer kunt u gebruiken voor bedrijfsafval/restafval en papier/karton, PMD

U kunt bij ons een 1700 liter rolcontainer bestellen voor PMD bedrijfsafval of restafval Onder restafval of bedrijfsafval wordt ook wel verstaan gemengd afval. Wij leveren deze rolcontainers voor bedrijfsafval aan allerlei soorten bedrijven, van een tankstation tot en met een hotel. Maar ook aan gemeenten, restaurants, kantoorgebouwen of universiteiten bestellen bij ons rolcontainers voor diverse afvalstromen.

Inhoud: 1700 liter
Materiaal: Metaal of kunststof
Afmeting: LxBxH 1690 mm 1120 mm 1420 mm

Een 1700 liter rolcontainer is van metaal of kunststof en wordt daarom vaak gebruikt direct tegen een bedrijfspand aan.

Afvalsoorten:

Restafval

Bedrijfsafval

Hieronder verstaan wij onder andere kantoorafval, kantine afval, verpakkingsmateriaal, papier en karton, organische reststoffen, blik en/of glas.

Papier / Karton

Papier & karton

Alle soorten papier, dagbladen, tijdschriften, reclamedrukwerk, boeken, omslagen, papier zaken, Fotokopieerpapier, dossiers, overige verpakkingen die uit papier en karton bestaan.

PMD

PMD

Hieronder verstaan wij Plastic verpakkingen, metalenverpakking en drankkartons

Uw voordelen

  • Afvalinzameling tegen de laagste tarieven van Nederland.
  • Binnen 2 werkdagen een rolcontainer bezorgt voor het inzamelen van bedrijfsafval.
  • Grootste aanbod afvalcontainers in Nederland.
  • Wij berekenen geen milieuheffing of toeslagen door.
  • 100% duurzaam en milieubewust.

De juiste oplossing

Voor elke afvalsoort hebben wij de juiste oplossing en inzamelmiddel. Wij zijn van mening dat duurzaamheid en vermindering van afvalkosten elkaar niet uitsluiten. Onze voorstellen betekenen bijna altijd lagere kosten. Deze worden bereikt door adviezen op het gebied van afvalbeheer, recycling en afvalscheiding, maar vaak ook simpelweg door lagere tarieven.

Waar in Nederland u ook gevestigd bent, wij bezorgen u binnen 24 uur een rolcontainer.