Rolcontainer 1700 liter

De rolcontainer 1700 liter is één van de grootste afvalcontainers voor bedrijfsafval, geschikt voor (middel)grote organisaties en instellingen.

Grotere bedrijven hebben te maken met flinke hoeveelheden afval, zoals papier/karton, restafval en plastic-afval. Een XL rolcontainer huren biedt dan uitkomst. Er kunnen maar liefst 28 vuilniszakken in.

Het huren van afvalcontainer is voor bedrijven de goedkoopste en meest efficiënte manier om afval af te voeren. U regelt dit met een paar eenvoudige stappen op onze website. U kiest de afvalstroom en een ophaalfrequentie die bij uw situatie past.

Wij sturen u de volgende werkdag een scherpe en vrijblijvende offerte. Onze servicecontracten zijn maandelijks opzegbaar en berekenen wij geen milieuheffingen of andere verborgen kosten aan u door.

1700 Liter container huren

Een 1700 liter container huren is de beste keuze als er in uw organisatie veel afval vrijkomt. Voorbeelden zijn gezamelijke kantoren, universiteiten of supermarkten. In welke branche u ook actief bent, u kunt bij ons een bedrijfsafvalcontainer huren tegen de laagste prijzen van heel Nederland.

De prijs van een 1700 liter afvalcontainer is afhankelijk van de afvalstroom en de ledigingsfrequentie (bijvoorbeeld 1x per week of per vier weken). Wij kunnen in een offerte de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf op een rij zetten.

Wij bieden een voordelig totaalconcept aan. Dat betekent dat onze containerverhuurservice inclusief periodiek ophalen, inzamelen en verwerken is. En u betaalt geen milieutoeslag!

1700 liter container afmetingen

Hieronder de specificaties van de 1700L container:

Inhoud: 1700 liter (28 vuilniszakken van 60 liter)
Materiaal: Kunststof of metaal met 4 wielen
Afmeting: 169cm x 112cm x 142cm (LxBxH)
Geschikt voor: restafval en papier/karton
Overige kenmerken: past niet door een deur

Heeft u een nog grotere maat nodig? Kies dan voor de 2500 liter rolcontainer of voor een kleinere variant: de 1100 liter container.

1700 liter afvalcontainer voor bedrijfsafval

De 1700 liter afvalcontainer voor bedrijfsafval is één van de grootse rolcontainers die wij aanbieden. Als uw bedrijf een flinke hoeveelheid restafval heeft óf veel karton en papier, is dit XL formaat de beste oplossing. Ten opzichte van een kleinere bak kan de ophaalfrequentie dan omlaag en dat zorgt voor lagere kosten.

restafval-container-1700-liter

Restafval container 1700 liter

Hieronder verstaan we o.a. verpakkingsmateriaal, kantine- en kantoorafval, gemengd vuilnis, papier/karton, organisch afval en glas.

papiercontainer-1700-liter

Papiercontainer 1700 liter

Geschikt voor diverse soorten papier en karton, zoals dagbladen, reclamedrukwerk, print- en kopieerpapier, dozen, zakken omslagen.

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een rolcontainer 1700 liter?

Bekijk in onderstaande tabel de grootte van een rolcontainer 1700 liter. De hoogte is inclusief de wielen. Met deze afmetingen (in centimeters) kunt u nagaan of de afvalbak goed op uw terrein (of in uw pand of magazijn) past.

FormaatLengteBreedteHoogte
1700 liter container169 cm112 cm142 cm

Op zoek naar een andere maat? Bekijk hier alle afvalcontainer formaten.

Hoeveel vuilniszakken is 1700 liter?

In een 1700 liter afvalcontainer passen circa 28 á 29 vuilniszakken van 60L. Niet elke afvalsoort hoeft u te verpakken in een vuilniszak, maar het geeft wel een goede indicatie van de maximale inhoud van deze maat bedrijfsafvalcontainer.

Hoe vaak 1700 liter rolcontainer legen?

Hoe vaak u de container het beste kunt laten legen, is afhankelijk van de hoeveel afval die u per week of maand heeft. Wij kunnen bijvoorbeeld 1x per 4 weken of 2x per week komen om de 1700 liter rolcontainer te legen. Wij werken met vaste ophaaldata en een overzichtelijke jaarkalender, zodat u precies waar u aan toe bent.

Voordelige Bedrijfsafval Ophaalservice

  • Binnen 2 werkdagen een afvalcontainer 1700 liter op uw locatie
  • Afvalinzameling tegen de laagste tarieven van Nederland
  • Grootste aanbod bedrijfsafval container formaten
  • Wij berekenen geen toeslag of milieuheffingen
  • 100% duurzaam en milieubewust afvalbeheer