Rolcontainer 500 liter

Een rolcontainer 500 liter is een compacte afvalcontainer op wielen voor zakelijk restafval, karton of vertrouwelijke documenten.

Een administratiekantoor, winkel of bijvoorbeeld basisschool heeft te maken met verschillende afvalstromen, waaronder gemengd (rest)afval, oud-papier en kartonnen dozen. Hiervoor een rolcontainer huren is de ideale oplossing voor het verantwoordelijk afvoeren van bedrijfsafval.

Op onze website regelt u met een paar eenvoudige stappen een bedrijfsafval container. U kunt kiezen uit verschillende afvalstromen en ledigingsfrequenties.

Wij mailen binnen 1 werkdag een scherpe vrijblijvende offerte, met heldere all in prijzen. U kunt bij ons maandelijks opzeggen, dus u zit niet vast aan een langdurige of ingewikkeld contract.

500 Liter rolcontainer huren

Een 500 liter rolcontainer huren is de beste keuze voor middelgroot bedrijven. Hij is geschikt voor restafval, papier/kartonverpakkingen of papieren met vertrouwelijke bedrijfsinformatie. U kunt deze 500L bedrijfsafvalcontainer huren tegen zeer voordelige tarieven in heel Nederland.

De prijs van een 500 liter afvalcontainer is afhankelijk van de afvalsoort en de frequentie van het legen van de afvalbak. Wij zetten in een vrijblijvende offerte graag de verschillende opties voor u op een rij.

Een groot voordeel van rolcontainers huren i.p.v kopen is dat u geen investering hoeft te doen voor de aanschaf van afvalbakken en het legen ervan. Wij bieden een totaalconcept, zodat u geen omkijken meer heeft naar uw afvalbeheer.

Container 500 liter afmetingen

Dit zijn de specificaties:

Inhoud: 500 liter (9 vuilniszakken – 8 verhuisdozen)
Materiaal: Metaal of kunststof
Afmeting: 136cm x 65cm x 110cm (LxBxH)
Geschikt voor: restafval, karton en papier, archief
Overige kenmerken: past door een deur

Wilt u een maat kleiner of groter, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de 360 liter rolcontainer of een grote variant van rolcontainer 770 liter.

Afvalcontainer 500 liter voor bedrijfsafval

De afvalcontainer 500 liter is geschikt voor verschillende soorten bedrijfsafval. U kunt hem gebruiken voor restant afval, maar ook voor bijvoorbeeld kartonafval. Wij bieden deze maat aan voor de volgende 3 afvalsoorten:

  • Restafval (gemengd)
  • Oud Papier/karton
  • Vertrouwelijke papieren (archief)
500-liter-container-restafval

500 liter container Restafval

Hieronder wordt onder andere kantine- en kantoorafval, verpakkingen, papier, karton, organisch afval en glas verstaan.

500-liter-kunststof-container-papier-karton

500 liter kunststof container Papier Karton

Geschikt voor alle soorten papier, zoals tijdschriften, printpapier en kartonnen verpakkingen.

container-500L-vertrouwelijk-papier

Container 500L vertrouwelijk papier

Geschikt voor archiefstukken, dossiers, patientmappen en andere documenten met bedrijfsgegevens.

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een 500 liter container?

Bekijk in onderstaande tabel de grootte van de 500 liter container in centimeters. De hoogte is inclusief wielen. Met deze exacte maten kunt u meten of de container goed op uw terrein of in uw pand past. Of lees hier meer over andere formaten afvalcontainer.

FormaatLengteBreedteHoogte
500 liter container136 cm65 cm110 cm

Hoeveel vuilniszakken in 500 liter afvalcontainer?

In een 500 liter afvalcontainer passen ongeveer 9 vuilniszakken of 8x standaard maat verhuisdozen. Niet elke afvalstroom hoeft verpakt te worden in een vuilniszak (zoals papier/karton), maar het geeft wel een goede indicatie wat de maximale inhoud is van deze maat container.

Hoe kan ik een 500 liter rolcontainer bestellen?

Op onze website kunt u eenvoudig een 500 liter rolcontainer bestellen door het aanvragen van een offerte. Dit kunt u online doen, maar u mag ons ook bellen of mailen om uw wensen door te geven. Zodra u het voorstel goedkeurt, zorgen wij dat u binnen enkele werkdagen de container op uw locatie heeft staan.

Voordelige Bedrijfsafval Ophaalservice

  • Binnen 2 werkdagen een 500 liter rolcontainer op uw terrein
  • Afvalinzameling tegen de scherpste tarieven van Nederland
  • Groot aanbod bedrijfsafval containers voor zakelijk afval
  • Wij berekenen geen milieuheffingen of toeslagen door
  • 100% duurzaam en milieubewust afvalbeheer