Rolcontainer 770 liter

De rolcontainer 770 liter is een middenmaat afvalcontainer. De bak is geschikt voor zakelijk restafval, oud-papier/karton en plastic afval (PD).

Een rolcontainer huren is voor bedrijven de perfecte oplossing voor het snel en gemakkelijk afvoeren van bedrijfsafval. In Elke branche heeft te maken met verschillende afvalstromen, afkomstig van kantoorruimtes, kantines of prullenbakken in de winkel.

U regelt een 500L container met een paar eenvoudige stappen op onze website via het online offerte formulier. U kiest de afvalsoort(en) en de ledigingsfrequentie(s) die bij uw situatie past.

Wij mailen u binnen één werkdag een scherp vrijblijvend prijsvoorstel. Wij hanteren flexibele serviceovereenkomsten en rekenen geen milieutoeslag. Bovendien kunt u maandelijks opzeggen, dus u zit niet vast aan een meerjarig contract.

770 Liter container huren

Een 770 liter container huren is doorgaans het meest geschikt voor middelgrote bedrijven. U kunt hier al uw kantoorafval, kantine afval, verpakkingsplastic en oud papier in kwijt. Wij verhuren de bedrijfsafval container tegen zeer voordelige tarieven en voorwaarden. Wij werken met een totaalconcept, zodat u geen omkijken meer heeft naar uw afvalbeheer.

De prijs van een container met een inhoud van 770L is afhankelijk van de gekozen afvalsoort en de ophaalfrequentie. In een offerte maken we graag de verschillende opties voor u inzichtelijk.

Wij bieden landelijke dekking, dus waar u ook gevestigd bent in Nederland, wij kunnen binnen enkele dagen de container op uw locatie plaatsen.

Container 770L afmeting en specificaties

Inhoud: 770 liter (11 vuilniszakken á 60L)
Materiaal: metaal of kunststof met vier wielen
Afmeting: 137cm x 77cm x 137cm (LxBxH)
Geschikt voor: restafval, PD afval (voorheen PMD), papier en karton
Overige kenmerken: past door een deur

Heeft een maat kleiner of groter nodig, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 500 liter rolcontainer of een grotere variant: de container 1300 liter.

770 liter rolcontainer voor uw bedrijfsafval

De 770 liter rolcontainer voor bedrijfsafval is in de meeste gevallen de juiste keuze voor kleine tot middel grote bedrijven. Deze container past door een deur, waardoor u de rolbak dus ook gemakkelijk in uw pand gebruiken. Hij is beschikbaar voor de volgende afvalstromen:

  • Restafval
  • PD (voorheen PMD)
  • Oud Papier en Karton
container-restafval-770-liter

Container Restafval 770 liter

Geschikt voor o.a. gemengd kantoor- en kantine afval, papier, karton, verpakkingen en etensresten.

770-liter-afvalcontainer-PD

770 liter afvalcontainer PD

Hieronder verstaan wij plastic verpakkingsmateriaal en folie en drinkpakken. Voorheen was dit PMD.

papiercontainer-770-liter

Papiercontainer 770 liter

Geschikt voor diverse papiersoorten, zoals dagbladen, drukwerk, kopieerpapier en kartonnen dozen.

Veelgestelde vragen

Hoeveel vuilniszakken in rolcontainer 770 L?

In een rolcontainer 770 liter kunnen ongeveer 11 vuilniszakken van 60 liter. Niet elke afvalstroom hoeft verpakt te worden in een vuilniszak, maar het geeft wel een goede indicatie wat de maximale inhoud is van deze maat bedrijfsafvalcontainer.

Hoe groot is een 770 liter container?

Bekijk in onderstaande tabel de 770 liter container afmetingen (aangegeven in centimeters). De hoogte is inclusief de wielen. Op basis van deze maten kunt u nagaan of de afvalbak goed op uw bedrijventerrein of in uw pand past.

FormaatLengteBreedteHoogte
1100 liter container137 cm77 cm137 cm

Bekijk hier andere afvalcontainer formaten.

Hoe 770 liter rolcontainer bestellen?

Op onze website kunt u eenvoudig een 770 liter rolcontainer bestellen met het online offerte formulier. U mag ons natuurlijk ook bellen of mailen om uw wensen te bespreken. Zodra u ons voorstel accordeert, zorgen wij dat binnen enkele werkdagen de container op uw locatie staat.

Voordelige Bedrijfsafval Ophaalservice

  • Binnen 2 werkdagen een 770 liter afvalcontainer op uw locatie
  • Afvalinzameling tegen de laagste tarieven in uw regio
  • Grootste aanbod bedrijfsafval containers van NL
  • Wij berekenen geen milieuheffing of toeslagen
  • 100% milieubewust afvalbeheer