Rolcontainer 1100 liter

Een rolcontainer 1100 liter is één van de meest gekozen afvalcontainers voor bedrijfsafval en restafval.

In elke branche heeft u te maken met verschillende afvalstromen, zoals gemengd afval, plastic verpakkingen en karton. De 1100 L afvalcontainer is geschikt voor middel grote bedrijven.

Een rolcontainer huren is voor uw bedrijf de ideale oplossing voor het afvoeren van uw afval. U regelt dit met een paar eenvoudige stappen op onze website. U kiest de afvalsoort en een ledigingsfrequentie die bij uw situatie past.

Wij sturen u de volgende werkdag een scherp vrijblijvend prijsvoorstel, zonder verborgen kosten. Bovendien kunt u maandelijks opzeggen, dus u zit niet vast aan een langdurige contract.

1100 Liter container huren

Een 1100 liter container huren is de beste keuze voor een middelgroot bedrijf. U heeft te maken met kantoorafval, kantine afval, verpakkingsplastic en oud papier. Wij verhuren bedrijfscontainers tegen zeer voordelige tarieven in heel Nederland.

De prijs van een 1100 liter afval container is afhankelijk van de afvalstroom en overige afvalsoorten die u kwijt wilt en de ophaalfrequentie. Wij kunnen in de offerte verschillende opties voor u op een rij zetten.

Een groot voordeel van een bedrijfsafval container huren is dat u geen investering hoeft te doen voor de aanschaf van afvalbakken en het legen ervan. Wij bieden een totaalconcept.

Rolcontainer 1100 liter afmetingen

Bekijk in onderstaande tabel de 1100 liter rolcontainer afmetingen (in centimeters). De hoogte is inclusief de wielen. Met deze exacte maten kunt u nagaan of de container goed op uw terrein of in uw pand past. Bekijk hier andere afvalcontainer formaten.

FormaatLengteBreedteHoogte
1100 liter container137 cm107 cm130 cm

1100 liter container afmeting en specificaties

Inhoud: 1100 liter (20 vuilniszakken)
Materiaal: Metaal of kunststof
Afmeting: 137cm x 107cm x 130cm (LxBxH)
Geschikt voor: restafval, plastic en drankverpakkingen, karton en papier
Overige kenmerken: past niet door een deur

Wilt u liever een maat groter of kleiner, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 660 liter container of een grotere variant van 1700 liter.

1100 liter rolcontainer voor restafval en bedrijfsafval

De 1100 liter rolcontainer voor restafval is in de meeste gevallen de juiste keuze. In deze container mag gemengd vuilnis van bijvoorbeeld winkels, kantoren en scholen. De reden dat deze containers vaak gekozen worden is omdat er minder gescheiden hoeft te worden. Dat betekent wel dat dit een duurdere variant is dan een bak voor 1 afvalstroom, omdat het verwerken van gemengde vuilnis kostbaarder is.

Welke 1100 liter container heb ik nodig?

Om te bepalen welke 1100 liter container u nodig heeft is het belangrijk dat u de verschillende soorten afval in kaart brengt. We hebben dit formaat beschikbaar voor drie verschillende afvalstromen:

  • Restafval
  • PMD/plastic afval
  • Oud Papier/karton
1100-liter-container-restafval

1100 liter container Restafval

Hieronder verstaan we onder andere kantoor- en kantine afval, verpakkingsmaterialen, papier, karton, organisch afval en glas.

1100-liter-container-papier-karton

1100 liter container Papier en Karton

Geschikt voor alle soorten papier, zoals dagbladen, reclamedrukwerk, fotokopieerpapier en verpakkingen die uit papier en karton bestaan.

1100-liter-container-pmd

1100 liter container PMD

Hieronder verstaan wij plastic verpakkingsmateriaal en folie, metalenverpakking (blikjes) en drankkartons, zoals melkpakken.

Veelgestelde vragen

Hoeveel vuilniszakken in afvalcontainer 1100 liter?

In een afvalcontainer 1100 liter passen ongeveer 19 á 20 vuilniszakken. Niet elke afvalstroom hoeft verpakt te worden in een vuilniszak, maar het geeft wel een goede indicatie wat de maximale inhoud is van deze maat bedrijfsafval containers. Onze bedrijfsafvalcontainers hebben gedegen en flexibele wielen met een rem en kan dus gemakkelijk verplaatst worden.

Hoe vaak rolcontainer 1100 liter legen?

Hoe vaak u de container het beste kunt laten legen, is afhankelijk van de hoeveel afval dat u per periode heeft. Als u bijvoorbeeld wekelijks van uw bedrijfsafval af wilt, dan komen wij bijvoorbeeld 1x per week de 1100 liter rolcontainer legen. Wij werken met vaste ophaaldagen en een duidelijke afvalkalender, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Rolcontainer 1100 liter kopen of huren?

Een nadeel van een rolcontainer 1100 L kopen is dat u zelf een investering moet doen in goede, stevige rolcontainers. U heeft er vaak meerdere nodig voor afvalscheiding, dus de kosten kunnen aardig oplopen. Daarnaast dient u ook een inzamelaar te betalen voor het ophalen van uw bedrijfsafval. Tot slot kan het gebeuren dat een bak kapot gaat en dient u zelf vervanging te regelen. Deze nadelen heeft u niet bij huren.

Voordelige Bedrijfsafval Ophaalservice

  • Binnen 2 werkdagen een 1100 liter rolcontainer op uw locatie
  • Afvalinzameling tegen de laagste tarieven van Nederland
  • Grootste aanbod bedrijfsafval containers in Nederland
  • Wij berekenen geen milieuheffing of toeslagen door
  • 100% duurzaam en milieubewust afvalbeheer