Rolcontainer 1100 liter

Rolcontainer 1100 liter

Een rolcontainer 1100 liter is één van de meest gekozen afvalcontainers voor bedrijfsafval. In elke branche heeft u te maken met verschillende afvalstromen, zoals restafval, plastic verpakkingen en karton. De 1100 L afvalcontainer is geschikt voor middelgrote en grote bedrijven.

Een rolcontainer huren is voor uw bedrijf de ideale oplossing voor het afvoeren van uw afval. U regelt dit met een paar eenvoudige stappen op onze website. U kiest de afvalsoort en bepaalt een ledigingsfrequentie die bij uw onderneming past. Wij sturen u de volgende werkdag een scherp prijsvoorstel, zonder verborgen kosten.

1100 Liter container huren

Een 1100 liter container huren is de beste keuze voor een middelgroot bedrijf. U heeft te maken met kantoorafval, kantine afval, verpakkingsplastic en oud papier. U huurt bij ons een bedrijfscontainer tegen zeer voordelige tarieven. Bovendien kunt u maandelijks opzeggen, dus u zit niet vast aan een langdurige contract.

De prijs van een 1100 liter afval container is afhankelijk van de afvalstroom en overige afvalsoorten die u kwijt wilt en de ophaalfrequentie. Wij kunnen in de offerte verschillende opties voor u op een rij zetten.

Een groot voordeel van een bedrijfsafval container huren is dat u geen investering hoeft te doen voor de aanschaf van afvalbakken en het legen ervan. Wij bieden een totaalconcept.

Rolcontainer 1100 liter afmetingen

De rolcontainer 1100 liter is 1370 mm lang, 1070 mm breed en 1300 mm hoog, inclusief de wielen. Met deze exacte afmetingen kunt u nagaan of de container goed op uw terrein of in uw pand past of bekijk hier alle afvalcontainer formaten.

1100 liter container afmeting

Bekijk in onderstaande tabel de 1100 liter container afmeting (in centimeters).

FormaatLengteBreedteHoogte
1100 liter container137 cm107 cm130 cm

Wilt u liever een maat groter of kleiner, dan kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een 660 liter container of een grotere variant van 1700 liter rolcontainers.

Specificaties:

Inhoud: 1100 liter (20 vuilniszakken)
Materiaal: Metaal of kunststof
Afmeting: 137cm x 107cm x 130cm (LxBxH)
Geschikt voor: restafval, plastic en drankverpakkingen, karton en papier

rolcontainer 1100 liter

Rolcontainer 1100 liter kopen

Een nadeel van een rolcontainer 1100 L kopen is dat u zelf een investering moet doen in goede, stevige rolcontainers. U heeft er vaak meerdere nodig voor afvalscheiding, dus de kosten kunnen aardig oplopen. Daarnaast dient u ook een inzamelaar te betalen voor het ophalen van uw bedrijfsafval. Tot slot kan het gebeuren dat een bak kapot gaat en dient u zelf vervanging te regelen.

Welke 1100 liter container heb ik nodig?

Om te bepalen welke 1100 liter container u nodig heeft is het belangrijk dat u de verschillende soorten afval in kaart brengt. We hebben dit formaat beschikbaar voor drie verschillende afvalstromen:

1100 liter rolcontainer voor restafval

De 1100 liter rolcontainer voor restafval is in de meeste gevallen de juiste keuze. In deze container mag gemengd vuilnis van bijvoorbeeld winkels, kantoren en scholen. De reden dat deze containers vaak gekozen worden is omdat er minder gescheiden hoeft te worden. Dat betekent wel dat dit een duurdere variant is dan een bak voor 1 afvalstroom, omdat het verwerken van gemengde vuilnis kostbaarder is.

Hoeveel vuilniszakken passen in afvalcontainer 1100 liter?

In een afvalcontainer 1100 liter passen ongeveer 19 á 20 vuilniszakken. Niet elke afvalstroom hoeft verpakt te worden in een vuilniszak, maar het geeft wel een goede indicatie wat de maximale inhoud is van deze maat bedrijfsafval containers.

Hoe vaak rolcontainer 1100 liter legen?

Hoe vaak u de container het beste kunt laten legen, is afhankelijk van de hoeveel afval dat u per periode heeft. Als u bijvoorbeeld wekelijks van uw bedrijfsafval af wilt, dan komen wij bijvoorbeeld 1x per week de 1100 liter rolcontainer legen. Wij werken met vaste ophaaldagen en een duidelijke afvalkalender, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.