Rolcontainer 660 liter

Een rolcontainer 660 liter huren voor uw bedrijfsafval regelt u eenvoudig en snel. Binnen 2 werkdagen staat de container op uw locatie en komen wij deze periodiek legen.

Elke branche heeft te maken met verschillende afvalstromen, zoals plastic en karton verpakkingen, oud-papier en restafval. Wij kunnen het inzamelen van dit afval voor u verzorgen. De 660L afvalcontainer is geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Voor bedrijven biedt een rolcontainer huren uitkomst, want bedrijfsvuilnis wordt door de meeste gemeentes niet opgehaald. U kunt dit regelen een paar eenvoudige stappen op onze website. U kiest één of meerdere afvalsoorten en een passende ledigingsfrequentie.

Wij sturen u binnen 1 werkdag een vrijblijvend prijsvoorstel, met de scherpste tarieven in uw regio, zonder verborgen kosten. Bovendien kunt u maandelijks opzeggen, dus u zit nergens lange tijd aan vast.

660 Liter container huren

Een 660 liter container huren is de beste keuze voor een gemiddelde hoeveelheid afval. Dat kan bijvoorbeeld kantineafval, kantoor- of winkelafval zijn. In deze bedrijfsafvalcontainer kunnen ongeveer 12 vuilniszakken.

De prijs van een 660 liter rolcontainer is afhankelijk van de afvalsoort en de aantal keren dat u de bak geleegd wilt hebben per maand. Wij kunnen in een offerte de verschillende opties voor u inzichtelijk maken. Wij bieden een totaalconcept, inclusief voordelige afval ophaaldienst.

660 liter container afmeting

Bekijk in onderstaande tabel de grootte van de 660 liter container (lxbxh in centimeters). De hoogte is inclusief wielen. Met deze nauwkeurige maten kunt u nagaan of de afvalcontainer op uw buitenterrein of in uw pand past. Bent u op zoek naar groter of kleiner? Bekijk dan hier de andere afvalcontainer afmetingen.

FormaatLengteBreedteHoogte
660 L container136 cm77 cm117 cm

Rolcontainer 660 liter afmetingen en specificaties

Inhoud: 660 liter (11 á 12 vuilniszakken)
Materiaal: Kunststof met 4 sterke zwenkwielen met rem
Afmeting: 136cm x 77cm x 117cm (LxBxH)
Geschikt voor: restafval en/of oud papier en karton
Overige kenmerken: past door een deur

Wilt een grotere rolcontainer huren? Bekijk dan eens de 1100 liter rolcontainer. Of juist een kleine maat? Kies dan bijvoorbeeld voor een 240 liter container.

660 liter rolcontainer voor restafval

De 6600 liter rolcontainer voor restafval is voor de meeste bedrijven en branches de juiste keuze. In deze container mag namelijk gemengd restant afval. De reden dat deze type containers vaak gekozen wordt is omdat er minder gescheiden hoeft te worden. Er mogen verschillende soorten afval in zoals plastic, karton, glas en gft. De 660L is ook beschikbaar voor alléén papier/karton tegen een zeer voordelig tarief.

Welke 660 liter afvalcontainer heb ik nodig?

Om te bepalen welke 660 liter afvalcontainer voor uw situatie het beste is, is afhankelijk van de hoeveelheid kartonnen en papieren verpakkingen dat u heeft. Als dit vaak meer is dan de hoeveelheid restafval, kunt het beste naast de 660L kliko een kleinere restafvalbak bestellen. Lees hieronder meer over de twee afvalstromen.

rolcontainer-restafval-660-liter

Rolcontainer Restafval 660 liter

Hieronder verstaan we onder andere winkel-, kantoor- en kantine afval, zoals verpakkingsmateriaal, papier, karton, glas en organisch afval.

papiercontainer-660-liter

Papiercontainer 660 liter

Geschikt voor allerlei soorten papier, zoals tijdschriften, drukwerk, (foto)kopieerpapier, kartonnen dozen en verpakkingen die uit papier bestaan.

Veelgestelde vragen

Hoeveel vuilniszakken in afvalcontainer 660 liter?

In een afvalcontainer 660 liter passen ongeveer 11 tot 12 vuilniszakken. U hoeft het afval niet persee te verpakken in een vuilniszak, maar het geeft wel een indicatie van de maximale inhoud van dit formaat restafval container. De containers hebben stevige wielen met een rem en kan dus redelijk wat gewicht aan.

Hoe vaak kan de 660L container laten legen?

Hoe vaak wij de 660L container legen, is afhankelijk van uw voorkeur. Als u bijvoorbeeld tweewekelijks van uw bedrijfsafval af wilt, dan komen we 2x per week langs. Maar u kunt ook kiezen voor 1x per 4 weken bijvoorbeeld. Wij werken met vaste ophaaldagen die in een duidelijke afvalkalender staan.

Wat is nadeel rolcontainers 660 liter kopen?

Een nadeel van zelf rolcontainers 660 liter kopen is dat u een investering moet doen in containers met een goede kwaliteit. U heeft er vaak meerdere nodig voor bronscheiding, dus de kosten lopen hierdoor op. Daarnaast dient u een inzamelingsbedrijf te betalen voor het ophalen van uw zakelijk afval. Tot slot kunnen de kliko’s kapot gaan en dient u zelf vervanging te verzorgen. Bij huren heeft u hier geen omkijken naar en betaalt u een all in prijs.

Voordelige Bedrijfsafval Ophaalservice

  • Binnen 2 werkdagen een 660 liter rolcontainer op uw locatie
  • Bedrijfsafval inzameling tegen de scherpste tarieven in uw regio
  • Grootste aanbod bedrijfsafval containers in heel Nederland
  • Wij berekenen geen toeslagen of milieuheffing door
  • 100% duurzaam en milieubewust afvalbeheer