Rolcontainer 2500 liter

De rolcontainer 2500 liter is het grootste formaat afvalcontainer voor bedrijfsafval, geschikt voor (middel)grote bedrijven.

Grotere organisaties hebben te maken met grote hoeveelheden afval, zoals restafval, plastic afval en papier/karton. Een XXL rolcontainer huren biedt dan uitkomst. Er kunnen ruim 42 vuilniszakken in.

Het huren van afvalcontainer is voor bedrijven de snelste en meest efficiënte manier om afval af te voeren. U regelt dit met een paar eenvoudige stappen op onze website. U kiest de afvalsoort en een ledigingsfrequentie die bij uw situatie past.

Wij sturen u de volgende werkdag een scherp vrijblijvend prijsvoorstel. Bovendien berekenen wij geen milieuheffingen en kunt u maandelijks opzeggen. U zit dus niet vast aan een langdurige contract.

2500 Liter container huren

Een 2500 liter container huren is de beste keuze voor grote bedrijven, instellingen en organisaties, zoals kantoorgebouwen, scholengemeenschappen of warenhuizen. In welke branche u ook actief bent, u kunt bij ons een bedrijfsafval container huren tegen zeer voordelige tarieven in heel Nederland.

De prijs van een 2500 liter afvalcontainer is afhankelijk van de afvalstroom en de ophaalfrequentie (bijvoorbeeld 1x per week of per 2 weken). Wij kunnen in een offerte de verschillende mogelijkheden voor u op een rij zetten.

Wij bieden een totaalconcept aan. Dat betekent dat het onze verhuurservice inclusief ophalen, inzamelen en verwerken van al uw bedrijfsafval is.

2500 liter container afmetingen

Dit zijn de specificaties van een 2500L container:

Inhoud: 2500 liter (42 vuilniszakken van 60L)
Materiaal: Kunststof met 4 wielen
Afmeting: 225cm x 148cm x 162cm (LxBxH)
Geschikt voor: restafval en papier/karton
Overige kenmerken: past niet door een deur

Heeft u een kleinere maat nodig, kies dan bijvoorbeeld voor een 1100 liter of een iets grotere variant: de 1700 liter rolcontainer.

2500 liter afvalcontainer voor bedrijfsafval

De 2500 liter afvalcontainer voor bedrijfsafval is de grootse rolcontainer die wij aanbieden. Als uw bedrijf een flinke hoeveelheid restafval óf veel lege kartonnen dozen en oud-papier heeft bijvoorbeeld, is deze XL afvalcontainer de beste oplossing. Houdt er wel rekening mee dat deze container zwaar kan zijn als hij vol beladen is.

2500-liter-container-restafval

2500 liter container Restafval

Hieronder verstaan we onder andere verpakkingsmaterialen, kantoor- en kantine afval, gemengd afval, papier, karton, organisch afval en glas.

2500-liter-container-papier-karton

2500L container Papier en Karton

Geschikt voor alle soorten papier, zoals dagbladen, reclamedrukwerk, fotokopieerpapier en verpakkingen die uit karton en papier bestaan.

Veelgestelde vragen

Wat is de grootte van een rolcontainer 2500 liter?

Bekijk in onderstaande tabel de grootte van een rolcontainer 2500 liter. De hoogte is inclusief de wielen. Met deze afmetingen (in centimeters) kunt u nagaan of de grote container goed op uw terrein of in uw pand past.

FormaatLengteBreedteHoogte
2500 liter container225 cm148 cm162 cm

Bekijk hier alle andere afvalcontainer formaten.

Hoeveel vuilniszakken in 2500 liter?

In een 2500 liter afvalcontainer passen circa 42 á 43 vuilniszakken van 60L. Niet elke afvalsoort hoeft u te verpakken in een vuilniszak, maar het geeft wel een goede indicatie van de maximale inhoud van deze maat bedrijfsafvalcontainer.

Hoe vaak 2500 liter rolcontainer legen?

Hoe vaak u de container het beste kunt laten legen, is afhankelijk van de hoeveel afval die u per periode heeft. Als u bijvoorbeeld maandelijks van uw bedrijfsafval af wilt, dan komen wij bijvoorbeeld 1x per 4 weken de 2500 liter rolcontainer legen. Wij werken met vaste ophaaldagen en een overzichtelijke afvalkalender, zodat u precies weet wanneer wij langskomen.

Rolcontainer 1100 liter of 2500 liter kiezen?

U kunt een rolcontainer 1100 liter kiezen als u bijvoorbeeld niet voldoende ruimte heeft voor een grote 2500 liter container op een locatie. We kunnen de rolbak dan vaker komen legen bijvoorbeeld. Dus niet alleen het formaat maar ook de inzamelfrequentie kunt u bepalen, zodat het aansluit op uw afvalstoffen stroom.

Voordelige Bedrijfsafval Ophaalservice

  • Binnen 2 werkdagen een rolcontainer 2500 liter op uw locatie
  • Afvalinzameling tegen de laagste tarieven van Nederland
  • Grootste aanbod bedrijfsafval container formaten
  • Wij berekenen geen toeslagen of milieuheffingen
  • 100% duurzaam en milieubewust afvalbeheer