Bedrijfsafval Almere

Heeft u een onderneming en wilt u gemakkelijk van uw bedrijfsafval in Almere af? Maak dan gebruik van onze voordelige Ophaalservice.

U betaalt een vast, scherp tarief per maand, zonder verborgen kosten of milieutoeslag. Wij plaatsen één (of meerdere) rolcontainers op uw locatie en komen uw zakelijk afval periodiek ophalen. Wij zijn specialist in de inzameling van verschillende soorten bedrijfsafval die voortkomen uit bedrijven in provincie Flevoland.

U kunt een ledigingsfrequentie kiezen die bij uw bedrijf past en bijvoorbeeld (twee)wekelijks of maandelijks uw kantoor-, winkel- of horeca-afval laten ophalen in Almere Buiten, Almere Haven, Hout, Pampus, Poort en Almere Stad. Onze servicecontracten zijn maandelijks opzegbaar.

Inzameling bedrijfsafval Gemeente Almere

Het afval van particulieren wordt standaard door de gemeentelijke vuilniswagens opgehaald. Maar voor het inzamelen van bedrijfsafval in Gemeente Almere zijn ondernemers aangewezen op externe afvalverwerkers, zoals Bedrijfsafval Nederland.

Zelf uw zakelijk afval afvoeren bij Recyclingperron Almere Buiten of Recyclingperron Almere Poort kost tijd. Die tijd kunt u natuurlijk beter gebruiken om uw zaak te runnen. Bovendien worden er soms kosten in rekening gebracht.

Wilt u ook gemakkelijk van uw afval af en geld en tijd besparen? Laat de inzameling van uw bedrijfsafval in Almere dan aan ons over!

Benieuwd naar de tarieven voor bedrijfsafval ophalen in Almere? Vul online het offerte formulier in of neem contact met ons op via 085 – 06 08 420. U ontvangt binnen 2 uur een scherp en vrijblijvend prijsvoorstel per mail.

bedrijfsafval-almere

Laat uw bedrijfsafval ophalen in Almere:

 • Lage all-in tarieven
 • Maandelijks opzegbaar
 • Binnen 2 werkdagen geregeld
 • Geen milieuheffing of toeslagen
 • Ruime keuze rolcontainers en ophaalfrequenties
 • Wij komen periodiek uw bedrijfsafval ophalen in Almere
 • Geschikt voor restafval, plastic, papier en karton, swill, glasafval, archieven en chemisch en medisch afval

Welk zakelijk afval in Almere kunnen jullie ophalen?

Wij komen op vaste dagen verschillende soorten zakelijk afval ophalen in Almere. Heeft u een winkel in Almere Stad en heeft u veel plastic en kartonafval? Of runt u een restaurant in Almere Haven en heeft u te maken met lege flessen en organisch afval? Of heeft u meerdere vestigingen in Flevoland, zoals Lelystad of Dronten? Voor elke locatie, type en hoeveelheid bedrijfsafval hebben wij de juiste zakelijke afvalcontainers.

Hieronder staan de meest voorkomende afvalsoorten die bedrijven produceren. We bieden afvalcontainers aan in allerlei formaten, voor kleine eenmanszaken tot grote organisaties. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor afzetcontainers, bouwcontainers en perscontainers voor grote hoeveelheden zakelijk afval.

Rolcontainers voor bedrijven in Almere:

Wij leveren rolcontainers in Almere aan bedrijven en komen deze periodiek legen. De inhoud varieert van 240 liter tot 2500 liter. De containers zijn geschikt voor:

Afzetcontainers voor zakelijk grofvuil in Almere:

Gaat u uw pand verbouwen of herinrichten? Dan is het huren van een afzetcontainer efficiënt. U kunt hier al uw zakelijk grofvuil, meubelen of bouwafval in kwijt.

 • Bouw- en sloopafval
 • Grofvuil
 • Houtafval
 • Puin en steen
 • Groenafval
 • Dakafval
 • Grond

Perscontainers voor grote bedrijven in Almere:

Voor grote bedrijven en fabrieken in Almere bieden wij perscontainers aan. Denk hierbij aan grote hoeveelheden karton, restafval of plastic/folie verpakkingen. Door de speciale perstechniek kan er zeer veel bedrijfsafval in deze containers.

Bedrijfsafval container huren Almere

Wilt u ook besparen op uw afvalkosten? Een bedrijfsafval container huren in Almere is binnen twee werkdagen geregeld.

Onze specialisten kunnen u uiteraard helpen met het selecteren van de goedkoopste bedrijfsafval containers in uw regio. Het kiezen van het juiste formaat en de ophaalfrequentie spelen een belangrijke rol in het kostenplaatje. Daarnaast draagt goede afvalscheiding bij aan lagere afvalkosten. En niet onbelangrijk: het is beter voor het milieu.

Weet u niet precies welke bedrijfscontainers u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen met u alle afvalstromen in kaart kunnen brengen. Op basis daarvan ontvangt u een scherp prijsvoorstel die goed aansluit op uw behoefte.