Bedrijfsafval Lelystad

Bent u ondernemer en wilt u gemakkelijk van uw bedrijfsafval in Lelystad af? Maak dan gebruik van onze voordelige en flexibele Ophaalservice.

Hoe werkt het? U betaalt een vast, laag tarief per maand, zonder verborgen kosten of milieutoeslagen. Wij plaatsen één of meerdere rolcontainers op uw locatie en komen uw zakelijk afval periodiek ophalen. Wij zijn specialist in de inzameling en verwerking van verschillende afvalsoorten die voortkomen uit bedrijven in provincie Flevoland.

Kies een ledigingsfrequentie die bij uw onderneming past en laat bijvoorbeeld (twee)wekelijks of maandelijks uw winkel-, kantoor- of horeca-afval ophalen in Lelystad. Wij hanteren flexibele servicecontracten die maandelijks opzegbaar zijn.

Inzameling bedrijfsafval Gemeente Lelystad

Het vuilnis van particulieren wordt standaard door de gemeentelijke afvaldienst opgehaald. Maar voor de inzameling van bedrijfsafval in de Gemeente Lelystad zijn ondernemers aangewezen op externe afvalverwerkingsbedrijven, zoals Bedrijfsafval Nederland.

Zelf uw zakelijk afval wegbrengen naar HVC Afvalbrengstation Lelystad of Afvalzorg aan de Zeeasterweg is een tijdrovende klus. Die tijd kunt u als ondernemer natuurlijk beter gebruiken! Bovendien worden er hiervoor meestal kosten in rekening gebracht.

Ga voor gemak en bespaar geld en tijd. Laat de inzameling en verwerking van uw bedrijfsafval aan ons over!

Benieuwd naar onze prijzen voor bedrijfsafval ophalen in Lelystad? Vul dan online het offerte formulier in of neem contact met ons op via 085 – 06 08 420. Binnen 2 uur ontvangt u een scherp en vrijblijvend prijsvoorstel per mail.

bedrijfsafval-lelystad

Laat uw bedrijfsafval ophalen in Lelystad:

 • Lage all-in tarieven
 • Maandelijks opzegbaar
 • Geen milieuheffing of toeslag
 • Binnen 2 werkdagen geregeld
 • Ruime keuze rolcontainers en ophaalfrequenties
 • Wij komen periodiek uw bedrijfsafval ophalen in Lelystad
 • Geschikt voor restafval, organisch afval, plastic, oud-papier en karton, glas, archief en chemisch afval

Welk zakelijk afval in Lelystad komen jullie ophalen?

Wij komen met een frequentie naar keuze verschillende soorten zakelijk afval ophalen in Lelystad. Heeft u een winkel in het centrum en veel plastic en kartonafval? Of runt u een snackbar of restaurant en heeft u te maken met lege wijnflessen en keukenafval? Voor elke hoeveelheid en elke afvalstroom hebben wij de juiste zakelijke afvalcontainer. Onze routes gaan niet alleen door Lelystad, maar ook bijvoorbeeld Almere en Zeewolde, want bij bieden landelijke dekking.

We hebben de meest voorkomende afvalsoorten die bedrijven produceren voor u op een rij gezet. We hebben rolcontainers van klein tot groot en bieden daarnaast afzetcontainers en perscontainers voor grote hoeveelheden zakelijk afval. Bekijk hier alle formaten afvalcontainers.

Rolcontainers voor bedrijven in Lelystad:

Wij leveren rolcontainers in Lelystad voor zakelijk afval en komen deze periodiek legen. De maten variëren van 240 liter tot 2500 liter. De containers zijn geschikt voor:

Afzetcontainers voor zakelijk grofvuil in Lelystad:

Gaat u uw pand verbouwen of renoveren? Dan is het huren van een afzetcontainer zeer efficiënt. Deze staat binnen 1 werkdag bij u op de stoep. U kunt hier al uw zakelijk grofvuil of bouwafval in storten.

 • Grofvuil
 • Bouw- en sloopafval
 • Groenafval
 • Houtafval
 • Dakafval
 • Grond

Perscontainers voor grote bedrijven in Lelystad:

Voor grote bedrijven in Lelystad bieden wij een perscontainer verhuur aan. Denk bijvoorbeeld aan grote hoeveelheden kartonnen dozen, plastic en verpakkingsfolie. Door de speciale perstechniek kan er zeer veel afval in gedeponeerd worden.

 • Oud papier
 • Karton
 • Verpakkingsplastic
 • Folie
 • Restafval

Bedrijfsafval container huren Lelystad

Gaat u ook voor een kostenbesparend afvalmanagement binnen uw organisatie? Een bedrijfsafval container huren in Lelystad is binnen twee werkdagen geregeld.

Onze specialisten kunnen u uiteraard helpen met het selecteren van de meest goedkope bedrijfsafval containers in uw regio. Het kiezen van het juiste formaat en de ophaalfrequentie spelen hierin namelijk een belangrijke rol. Daarnaast draagt goede afvalscheiding bij aan lagere afvalkosten. En niet onbelangrijk: aan een beter milieu!

Weet u niet precies welke bedrijfscontainers u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen uw totale afvalstroom in kaart kunnen brengen. Op basis daarvan ontvangt u een scherp prijsvoorstel die perfect aansluit bij uw behoefte.