Bedrijfsafval Rotterdam

Bent u ondernemer in Rotterdam en zoekt u een partij die bedrijfsafval containers levert én leegt op uw locatie? Dan zijn wij u graag van dienst!

Bij ieder bedrijf komt afval vrij in grote of kleine hoeveelheden. Daar ontkomt u niet aan. U bent als eigenaar zelf verantwoordelijk voor de afvoer van uw bedrijfsafval in Rotterdam. Om dit proces een stuk makkelijker en efficiënter te maken bieden wij een Ophaalservice in uw regio. Tegen scherp bedrag per maand komen wij uw rest-, plastic-, karton-, horeca-afval inzamelen.

Bedrijfsafval Nederland is uw partner op het gebied van afvalinzameling en verwerking. Wij leveren bedrijfsafval containers aan bedrijven, organisaties, instellingen en verenigingen in Rotterdam en omgeving. Deze zijn beschikbaar in verschillende formaten én ledigingsfrequenties die aansluiten op uw afvalstroom. Voor elke woonwinkel, bioscoop, IT-bedrijf, kledingzaak, multinational of notariskantoor in regio Rotterdam huurt u bij een meest goedkope rolcontainer!

Laat uw bedrijfsafval ophalen in Rotterdam

Hoeveel afval u ook produceert, het loont altijd om een afvalinzamelaar in te schakelen. Het scheelt namelijk een hoop tijd als u of uw medewerkers niet zelf steeds naar het Milieupark hoeven te gaan om de vuilniszakken of het karton weg te gooien. Laat uw bedrijfsafval ophalen in Rotterdam, dan heeft u er geen omkijken meer naar. We vertellen graag meer over onze dienstverlening.

Wij plaatsen voordelige afvalcontainers op uw locatie(s) en komen periodiek uw bedrijfsafval ophalen in Rotterdam. U betaalt een laag all-in maandtarief, zonder verborgen kosten.

Natuurlijk denken we met u mee. Welke goedkope bedrijfsafval containers zijn het meest geschikt voor uw organisatie? Hoe vaak moeten wij uw afvalbakken ledigen? Hoeveel afvalsoorten heeft uw bedrijf? De antwoorden op deze vragen spelen een belangrijke rol in het structureel omlaag brengen van uw afvalkosten.

Is uw bedrijf gevestigd in Rotterdam en wilt u meer weten over onze Ophaalservice en prijzen? Vul dan online ons offerte formulier in of bel ons op 085 – 06 08 420. Wij mailen u binnen 2 uur een scherp prijsvoorstel!

bedrijfsafval-leiden

Bedrijfsafval Rotterdam
Ophaalservice

  • Laat periodiek uw bedrijfsafval ophalen in Rotterdam
  • U betaalt een vast en laag all-in maandbedrag
  • Goedkoopste bedrijfsafval containers in regio Rotterdam
  • Voor restafval, plastic, papier en karton, glas, horeca afval en archief
  • Binnen 2 werkdagen een rolcontainer op uw locatie in Rotterdam
  • Kostenbesparend  en milieuvriendelijk afvalmanagement
  • Wij berekenen geen milieuheffing en toeslagen
  • Binnen 2 uur ontvangt u vrijblijvend een scherp prijsvoorstel

Bedrijfsafval inzameling en afvalverwerking Gemeente Rotterdam

Bij Rotterdamse huishoudens rijden wekelijks of 2x per week vuilniswagens rond om het afval op te halen. Maar voor ondernemers is deze optie er niet. Zij moeten hiervoor zelf een partij inschakelen. Bedrijfsafval inzameling en afvalverwerking in de Gemeente Rotterdam is dus afhankelijk van commerciële afvalbedrijven.

U kunt ervoor kiezen om bedrijfsreinigingsrecht te betalen en de afvoer van uw bedrijfsafval de gemeente te laten verzorgen. In dat geval wordt u op basis van uw bedrijfstype in een categorie ingedeeld (A, B, C of D) en wordt de hoogte van het bedrag bepaalt op basis van de oppervlakte van uw bedrijf. Dus niet op basis van de hoeveelheid bedrijfsafval!

Valt u buiten de categorieën of bent u op zoek naar een voordeligere oplossing? Kies dan voor de Ophaalservice van Bedrijfsafval Nederland. Deze service is inclusief rolcontainers. Wij werken met flexibele contracten tegen de laagste prijzen in de regio.

Bedrijfsafval container huren Rotterdam

Als ondernemer gaat u het liefst voor efficiëntie. Met een goed afvalbeleid kunt u tijd winnen. Een bedrijfsafval container huren in Rotterdam maakt dit mogelijk. Zodra u ons voorstel heeft goedgekeurd, zorgen wij dat er binnen 2 werkdagen rolcontainers op uw locatie(s) staan. U ontvangt een overzichtelijke afvalkalender met alle data van onze ophaalroutes.

Weet u niet zeker wat voor soort containers het meest geschikt zijn voor uw bedrijf of welke ophaalfrequentie het beste is? Wij kunnen u uiteraard helpen om de afvalstromen in kaart te brengen. Wij maken vervolgens een selectie van de goedkoopste bedrijfsafval containers in regio Rotterdam. Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Zakelijk afval ophalen Rotterdam

Wilt u dat wij uw zakelijk afval ophalen in Rotterdam? Dan is het goed om te weten dat afvalscheiding loont. Hoe meer u uw bedrijfsafval sorteert, hoe goedkoper u uit bent. U houdt dan namelijk minder restafval over. Dit type afval is namelijk het meest kostbaar om te verwerken, omdat dit het minst milieuvriendelijk is.

Om een goed beeld te krijgen van zakelijk afval dat u kunt scheiden, hebben we hieronder voor u de verschillende afvalsoorten op een rij gezet. De meest bekende zijn plastic (PMD), papier en karton, organisch afval (SWILL) en glasafval. U kunt voor elk type vrijblijvend prijzen opvragen voor Rotterdam en op deze manier een combinatie maken die het beste aansluit op uw afvalbeleid.

Horeca afval Rotterdam ophalen

Volle terrassen, bioscopen, lunchrooms en restaurants in betekent een constante stroom aan afval. Uitgaans- en eetgelegenheden in Rotterdam hebben te maken met een specifiek soort bedrijfsafval: horeca afval. Dit wordt ook wel organisch of SWILL-afval genoemd: voedsel dat niet opgegeten is, niet meer bruikbaar is of over de houdbaarheidsdatum heeft bereikt.

Laar daarom periodiek uw horeca afval in Rotterdam ophalen. Een SWILL container op uw locatie is niet alleen handig, maar ook zeer hygiënisch, want zo krijgen nare luchtjes en schimmels geen kans. Wij komen wekelijks (of meerdere keren per week of maand) al het keukenafval inzamelen. Dit doen wij tegen een voordelig en vast tarief.

Karton en papier ophalen bij Rotterdamse bedrijven

Met name de detailhandel en groothandel heb grote stapels lege dozen en oud papier, zoals flyers en folders. Het afvoeren van al dit karton en papier is een tijdrovende en zware klus, die steeds weer terugkeert. Het is natuurlijk veel gemakkelijker om het op te laten halen! Bedrijfsafval Nederland levert en ledigt papiercontainers en kartoncontainers op uw vestiging(en) in Rotterdam. Niet alleen in het centrum, maar ook alle bedrijvenparken, zoals Noord-West en Stadionpark.

Onze vuilnismannen komen karton en papier ophalen bij Rotterdamse bedrijven. U kunt kiezen uit verschillende formaten rolcontainers en een ophaalfrequentie die goed past bij de hoeveelheid die u heeft. Heeft u zeer grote hoeveelheden karton afval? Dan is een perscontainer Karton en Papier de perfecte oplossing. Daar kunt u stapels verpakkingskarton en papieren in kwijt!

Plastic afval van bedrijven ophalen Rotterdam

Voor verpakkingsplastic kunt u bij ons een PMD container huren. Hier mogen ook blikjes en drinkkartons in gedaan worden. Bedrijfsafval Nederland komt op vaste momenten plastic afval ophalen van bedrijven in Rotterdam. Wist u dat dit heel goed hergebruikt kan worden? Van 90% wordt weer nieuw verpakkingsmateriaal gemaakt!

Hoewel er steeds meer milieuvriendelijke manieren op de markt komen voor het verpakken van producten, komt er nog steeds heel veel plastic afval vrij in het bedrijfsleven. Veel producten worden bijvoorbeeld in plastic aangeleverd. Bent u bloemist, drogist, of eigenaar van een kleding- of speelgoedwinkel in Rotterdam en wilt u gemakkelijk van uw plastic afval af? Huur dan een rolcontainer voor plastic afval.

Restafval ophalen bij bedrijven Rotterdam

We zien een toename in afvalscheiding en duurzaam afvalmanagement bij bedrijven. Toch ontkomt men er niet aan dat er altijd wat afval overblijft dat niet gesorteerd kan worden. Dat noemen we restafval. Tegen een laag tarief per maand komen wij alle restafval ophalen bij bedrijven in Rotterdam en omgeving.

Wij leveren de goedkoopste restafval containers in uw regio, inclusief Ophaalservice. Deze zijn direct leverbaar en beschikbaar in kleine en grote maten. Voor een kleine onderneming is waarschijnlijk een 360 liter container voldoende. En een grote organisatie heeft wellicht een 1700 liter rolcontainer nodig. Wij denken altijd met u mee hoe u restafval kunt reduceren. Dit is niet alleen duurzaam ondernemen, maar het scheelt ook in uw afvalkosten!

Archiefvernietiging Rotterdam

Gaat u uw archief opschonen? Bedenk dan goed dat u verplicht bent dit op een correcte manier te doen. U mag vertrouwelijk documenten niet bij het gewone oud-papier voegen. Dit heeft te maken met de AVG wet, die bedoeld is om persoonlijke gegevens van personen en organisaties te beschermen. Schakel ons daarom in voor archiefvernietiging in Rotterdam.

Met een vertrouwelijk papier container weet u zeker dat fraudeurs geen kans maken. Deze beveiligde containers zijn voor niemand toegankelijk. Nadat de vernietiging voltooid is, ontvangt u hiervan een bewijs, zo weet u zeker dat u aan alle regels voldoet. U kunt periodiek óf eenmalig een archiefcontainer huren en wij plaatsen deze binnen 2 werkdagen bij u op het terrein. U kunt kiezen uit een rolcontainer van 240 liter of 500 liter inhoud.

Glascontainer voor bedrijven Rotterdam

Heeft u ook geen tijd (of zin) om alle lege flessen naar de gemeentelijke glasbak te sjouwen? Dan is een glascontainer voor bedrijven in Rotterdam huren de perfecte oplossing. Het biedt uitkomst aan horecaondernemingen, bedrijfskantines en bijvoorbeeld verengingen, want die hebben vaak veel glasafval.

In een zakelijke glasbak kunt u lege flessen, kapotte glazen en conservenpotten (van bijvoorbeeld sauzen en groente) gooien. De kurken en doppen hoeft u niet te verwijderen. Bovendien hoeft het glas niet gespoeld te worden (het moet wel leeg zijn). Een goedkope glascontainer huren bij Bedrijfsafval Nederland is binnen enkele dagen geregeld. U betaalt een maandelijks tarief en wij komen uw glasafval in Rotterdam periodiek ophalen.

Rolcontainers Rotterdam voor bedrijfsafval

Voor elk type zakelijk afval hebben wij de juiste afvalbak. Wij leveren rolcontainers in Rotterdam voor bedrijfsafval. Wilt u graag vrijblijvend een prijsvoorstel ontvangen? Vul het formulier in en selecteer uw afvalsoorten, het formaat rolcontainer en de ledigingsfrequentie die uw wenst. Binnen twee uur ontvangt u per mail onze scherpe tarieven.

rolcontainers-rotterdam-bedrijfsafval

Goed om te weten: wij hanteren flexibele servicecontracten, dus u kunt altijd wijzigingen aanbrengen. Wilt u bijvoorbeeld tijdelijk een extra rolcontainer huren of juist minder laten ledigen? Of wilt u andere formaten afvalcontainers? Dat is geen enkel probleem! Wij passen het aan en u kunt de offerte gemakkelijk digitaal accorderen.

Grofvuil container voor bedrijven in Rotterdam

Er zijn een aantal locaties waar u terecht kunt met uw grofvuil, zoals Milieupark Delfshaven, Milieupark Rotterdam Charlois en Milieupark Prins Alexander. U moet hiervoor vaak betalen als bedrijf en dat kan flink oplopen. Bovendien geldt er een maximale hoeveelheid. Het huren van een grofvuil container voor bedrijven in Rotterdam is goedkoper.

grofvuil-container-bedrijven-rotterdam

In onze webshop bestelt u de goedkoopste grofvuil containers van Rotterdam. De bouwcontainers hebben een inhoud van 3m3, 6m3 of 10m3 (kuub) en nemen maximaal een parkeerplaats in beslag. Ze zijn niet alleen geschikt voor uw grof afval, maar ook voor bouw- en sloopafval, puin en steen. Ideaal als u uw zaak gaat verbouwen.