Bedrijfsafval Den Haag

Bent u ondernemer in Den Haag en op zoek naar een bedrijf dat bedrijfsafval containers levert én ledigt bij u voor de deur? Dan bieden wij graag onze services aan!

Wij zijn specialist in de inzameling en verwerking van verschillende afvalsoorten die voortkomen uit uw onderneming. Voor een klein bedrag per maand verzorgen wij de afvoer van uw bedrijfsafval in Den Haag. Met onze Ophaalservice van 1x per maand tot 3x per week komt u voordelig van uw plastic-, karton-, rest- en/of organisch afval af.

U kunt kiezen uit bedrijfsafval containers in verschillende afmetingen én een ledigingsfrequentie die het beste aansluiten op de afvalstroom binnen uw organisatie. Elke winkel, restaurant, drogist, notariskantoor of groenteboer in Den Haag kan bij ons een goedkope rolcontainer huren!

Laat uw bedrijfsafval ophalen in Den Haag

Zelf of uw personeel naar het Afvalbrengstation van Gemeente Den Haag sturen voor het wegbrengen van uw zakelijke vuilnis is een tijdrovende en vervelende klus. Wilt u makkelijk van uw keukenafval, plastic, karton, drankflessen en restafval af? Maak dan gebruik van onze afval ophaaldienst voor bedrijven.

Wij plaatsen voordelige rolcontainers op locatie en komen periodiek uw bedrijfsafval ophalen in Den Haag. U betaalt hiervoor een laag all-in maandtarief.

Een aantal facturen spelen een rol bij het hanteren van een kostenbesparend afvalmanagement: het juiste formaat container, de ophaalfrequentie en de mate van afvalscheiding. Wij adviseren u graag over de beste en goedkoopste bedrijfsafval containers voor uw zaak.

Is uw onderneming gevestigd in ‘oh oh Den Haag’ en bent u benieuwd naar onze service en tarieven? Vul dan online ons offerte formulier in. U ontvangt een scherp prijsvoorstel per mail binnen 2 uur! Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 085 – 06 08 420.

bedrijfsafval-den-haag

Bedrijfsafval Den Haag
Ophaalservice

  • Wij komen uw bedrijfsafval ophalen in Den Haag
  • Goedkoopste bedrijfsafval containers in uw regio
  • Geschikt voor karton, restafval, plastic (PMD), archief, SWILL en glasafval
  • Binnen 2 werkdagen plaatsen wij een rolcontainer op uw locatie in Den Haag
  • Vaste, lage all-in maandtarieven, zonder verborgen kosten
  • Kostenbesparend afvalmanagement
  • 100% duurzaam en milieubewust

Inzameling en verwerking bedrijfsafval Gemeente Den Haag

Als huishouden zijn we gewend dat onze vuilniszakken door de gemeente opgehaald worden. Ook voor karton en oud papier, GFT en plastic komen de vuilniswagens langs. Maar hoe is de inzameling en verwerking van bedrijfsafval in Gemeente Den Haag geregeld?

Kort gezegd komt het erop neer dat u als Haagse bedrijfseigenaar zelf verantwoordelijk bent voor het inzamelen en afvoeren van uw bedrijfsafval. U bent aangewezen op externe partijen, zoals Bedrijfsafval Nederland. Met onze flexibele servicecontracten en lage tarieven wordt uw vuilnis onze zorg. Voor elke hoeveelheid en afvalsoort bieden wij diverse voordelige mogelijkheden.

Lees hieronder meer over de meest voorkomende afvalsoorten bij bedrijven. Van lege broodzakken, aardappelschillen tot verpakkingsdozen: voor elk type afval kunnen wij de juiste bedrijfscontainer leveren. Onze route voor inzameling van bedrijfsafval dekt de hele stad: van Den Haag-Centrum tot bedrijventerrein Westerlee en Forepark.

Bedrijfsafval container Den Haag huren

Gaat u ook voor gemak en wilt u graag uw afvalkosten binnen uw onderneming drukken? Een bedrijfsafval container in Den Haag huren is binnen twee werkdagen geregeld. Om u te helpen bij het kiezen van de juiste afvalbakken, hebben we hieronder de alle types op een rij gezet.

Onze medewerker kunnen u uiteraard helpen met het selecteren van de goedkoopste bedrijfsafval containers in Den Haag. U kunt altijd contact met ons opnemen om samen uw hoeveelheid en verschillende afvalsoorten in kaart te brengen. Of u nu een kleine onderneming of grote organisatie runt: wij komen met een passend voorstel.

Restafval container voor bedrijven in Den Haag

Ondanks het feit dat veel bedrijven steeds beter hun afval scheiden, wordt een restafval container voor bedrijven in Den Haag het meest gebruikt. Hoe duurzaam een bedrijf ook is, er is vrijwel altijd sprake van restafval. Na het uitsorteren van keukenafval, papier/karton, glas en plastic, blijft er een restant over. Voor de afvoer van restafval bij ondernemingen in Den Haag kunt u gebruik maken van onze services.

Wij leveren binnen enkele dagen een restafval container(s) op uw locatie. Deze zijn beschikbaar van klein tot extra groot. Voor een kleine bedrijf is misschien een 360 liter container passend. En voor een wat grotere organisatie is een rolcontainer van 1100 liter beter geschikt. Wij komen vervolgens de restafvalcontainers in en rond de gemeente Den Haag legen op vaste dagen.

SWILL container huren voor horeca afval Den Haag

Runt u een restaurant, lunchroom, café of andere eet- of uitgaansgelegenheid? Voor al uw horeca-afval in Den Haag kunt u het beste een SWILL container huren. Hier kunt u alle etensresten en keukenafval in kwijt, zoals voedsel dat niet opgegeten is, niet meer houdbaar is of niet bruikbaar. Wij komen periodiek uw horeca afval in Den Haag ophalen. We leveren hiervoor speciale ‘SWILL’ containers van 120 liter, die goed afsluitbaar zijn om nare luchtjes en schimmels te verminderen.

Horeca afval wordt ook wel SWILL afval of organisch afval genoemd. Elke horecagelegenheid heeft deze afvalstroom en een speciale afvalbak hiervoor is wel zo hygiënisch. Bedrijfsafval Nederland levert afvalcontainers voor de horeca in regio Den Haag en omstreken.

Glasbak voor horecabedrijven Den Haag

In de horeca branche is er naast keukenafval nog een grote afvalstroom: glasafval. Lege wijnflessen, conservenpotten en kapotte glazen stapelen zich op na een paar drukke dagen. Wij leveren een glasbak voor horecabedrijven in Den Haag. Deze glascontainer plaatsen wij op uw eigen locatie. Dat is veel efficiënter dan zelf wegbrengen naar de overvolle glasbakken van de gemeente.

Onze ophaalservice voor lege flessen is ideaal voor horecagelegenheden, maar ook voor bedrijfskantines en verenigingen. U gooit al uw glasafval in de bak en wij regelen de afvoer (u ontvangt hiervoor onze afvalkalender Den Haag). U hoeft niet op kleur te sorteren en kurken en doppen mogen blijven zitten.

Karton en papier ophalen Gemeente Den Haag

Bent u het ook zat om kartonnen dozen en oud papier naar het Afvalbrengstation van de gemeente te brengen? De stapels nemen veel ruimte in beslag in uw pand! Wij komen karton en oud papier ophalen in Gemeente Den Haag bij bedrijven. Met een eigen papier/kartoncontainer op uw locatie wordt het afvoeren van al die lege dozen onze taak. Wij leveren goedkope papiercontainers in verschillende formaten.

Onze specialisten adviseren u graag, zodat alles goed afgestemd is de hoeveelheid karton. Tegen een vast voordelig maandbedrag komen wij periodiek uw papier- en kartoncontainer ledigen. Of u nu gevestigd bent op het bedrijventerrein Binckhorst, Haaglanden of in hartje centrum: onze ophaalroute voor karton en papier dekt heel Den Haag en omstreken.

Plastic container voor winkels in regio Den Haag

Verpakkingsplastic… winkeliers weten hoeveel plastic afval in slechts 1 week ontstaat. Bent u op zoek naar een voordelige plastic container voor winkels in regio Den Haag? Maak dan gebruik van onze dienstverlening. Wij leveren en legen PMD containers aan bijvoorbeeld speelgoed- en kledingzaken, bloemisten, supermarkten en webshops. Zij hebben vaak te maken met grote hoeveelheden plastic verpakkingen, folie en tassen.

Onder PMD-afval verstaan we Plastic afval, Metaal (blikjes) en Drankkartons. Onze rolcontainers voor plastic afval zijn beschikbaar in drie afmetingen: 240 liter, 770 liter en 1100 liter. Wij komen (twee)wekelijks of bijvoorbeeld maandelijks uw plastic afval ophalen in Den Haag. Dat doen wij tegen zeer scherpe tarieven.

Archiefvernietiging Den Haag: huur vertrouwelijk papier container

Bent u van plan papier weg te gooien waar persoonlijke gegevens op staan van klanten of uw bedrijf? Dan mag u dit niet zomaar bij het oud-papier doen. Wij bieden veilige archiefvernietiging in Den Haag aan. Met een vertrouwelijk papier container voorkomt u dat gevoelige informatie van cliënten of uw merk op straat komen te liggen. Dus neem geen enkel risico en schakel Bedrijfsafval Nederland in.

Wist u dat het in de wet staat dat u archieven of andere papieren documenten met vertrouwelijke data op een correcte manier dient te vernietigen? Met een beveiligde archiefcontainer op uw locatie in Den Haag weet u zeker dat alle informatie voor niemand toegankelijk is. Deze rolcontainer kan ook eenmalig gehuurd worden. Dat is ideaal als u bijvoorbeeld eens per jaar het archief gaat opschonen.

Rolcontainer huren voor bedrijfsafval Den Haag

Wilt u graag periodiek uw bedrijfsafval laten ophalen? Een rolcontainer huren voor bedrijfsafval in Den Haag is met een paar muisklikken geregeld. Wij hanteren een laag all-in maandbedrag voor de inzameling, lediging en verwerking van (onder anderen) al uw horeca-, winkel- en kantoorafval.

rolcontainer-huren-bedrijfsafval-den-haag

Wij bieden verschillende formaten afvalcontainers aan in Den Haag. Heeft u een kleine afvalbak nodig van 240 liter? Of een extra grote rolcontainer 1700 liter? Wilt u een wekelijks ophaalmoment of bijvoorbeeld maandelijks? Zijn er pieken in uw branche? Alles is mogelijk met onze flexibele servicecontracten!

Grofvuil ophalen bij bedrijven in Den Haag

Als ondernemer heeft u niet alleen te maken met bedrijfsafval, maar soms ook met grof afval. Gaat u het kantoor renoveren of restaurant verbouwen? Dan kunnen wij uw grofvuil ophalen in Den Haag. Zo komt u gemakkelijk en goedkoop van uw hout, oude meubelen, puin en bouw- en sloopafval af.

grofvuil-ophalen-bedrijven-den-haag

Onze bouwcontainers hebben een inhoud 10 kuub, 6 kuub of 3 kuub. U bestelt ze gemakkelijk in onze webshop. De afzetcontainer wordt binnen 1 werkdag geleverd op uw locatie in Den Haag. U kunt de grofvuil container 8 weken lang huurvrij gebruiken. Wij berekenen geen milieutoeslag en hanteren de laagste huurprijzen in uw omgeving.