Bedrijfsafval Amsterdam

Runt u of bent u werkzaam bij een bedrijf in Amsterdam en op zoek naar een partij die uw bedrijfsafval afvoert? Maak dan gebruik van onze voordelige Ophaalservice!

Voor vast en laag bedrag per maand leveren wij rolcontainers op uw locatie en voeren wij al uw bedrijfsafval in Amsterdam af. U heeft er geen omkijken meer naar! Bedrijfsafval Nederland is specialist in het inzamelen en verwerken van verschillende afvalstromen die voortkomen uit ondernemingen. Voor elk bedrijf, groot of klein, hebben wij de ideale afval ophaalservice.

U kunt kiezen uit afvalbakken in diverse formaten én een ledigingsfrequentie die past bij uw hoeveelheid bedrijfsafval. Voor elke souvenirwinkel, theater, coffeeshop, schoenenwinkel, museum of makelaarskantoor in Amsterdam huurt u bij ons de goedkoopste rolcontainers!

Laat uw bedrijfsafval ophalen in Amsterdam

Wilt u makkelijk en gestructureerd van uw restafval, horeca-afval, plastic, glas of karton af? Maak dan gebruik van onze voordelige inzamelingsservice. Zelf het afval wegbrengen naar een Afvalpunt in gemeente Amsterdam is dan verleden tijd. Dat is geen leuke bezigheid en kost bovendien veel tijd.

Wij plaatsen rolcontainers op uw locatie en komen periodiek uw bedrijfsafval ophalen in Amsterdam. U betaalt hiervoor een laag all-in maandtarief.

Onze specialisten selecteren graag voor u de meest goedkope bedrijfsafval containers voor uw organisatie. Door het kiezen van de juiste ophaalfrequentie én het goede formaat van de container bespaart u gegarandeerd op uw kosten. Dat noemen we kostenbesparend afvalmanagement.

Is uw bedrijf gevestigd in Amsterdam en wilt u meer weten over onze dienstverlening en prijzen? Bel ons dan gerust op 085 – 06 08 420 of vul het online offerte formulier in. Binnen maximaal 2 uur ontvangt u een scherp prijsvoorstel.

bedrijfsafval-amsterdam

Bedrijfsafval Amsterdam
Ophaalservice

  • Wij komen uw bedrijfsafval periodiek ophalen in Amsterdam
  • Goedkoopste bedrijfsafval containers in de regio
  • Geschikt voor restafval, plastic, glas, papier/karton, archief, horeca-afval
  • Binnen 2 werkdagen een rolcontainer op uw locatie in Amsterdam
  • U betaalt een voordelig all-in maandbedrag
  • Kostenbesparend afvalmanagement
  • Geen toeslagen of milieuheffingen
  • 100% milieubewust en duurzaam

Bedrijfsafval Gemeente Amsterdam: inzameling en afvalverwerking

Bij elk huishouden in Nederland wordt het vuilnis door de gemeente opgehaald. Maar voor bedrijven gelden er andere regels. Ondernemers zijn zelf verantwoordelijk voor bedrijfsafval inzameling en afvoer in de Gemeente Amsterdam.

Om dit voor u efficiënter en gemakkelijker te maken bieden wij een breed scala aan inzamelingsmogelijkheden aan. Zo draagt u bij aan een goede afvalverwerking. Wij hanteren flexibele servicecontracten, zodat u in hoog- of laagseizoen de ophaalfrequentie kunt afstemmen op uw behoefte. Welke soort of hoeveelheid bedrijfsafval u ook heeft, wij hebben voor elke situatie een oplossing.

Hieronder leest u meer over de afvalsoorten die het meeste voorkomen bij ondernemend Amsterdam. Van verpakkingskarton en lege wijnflessen tot etensresten en plastic zakken: voor elke afvalstroom kunnen wij de juiste afvalcontainer leveren. Onze inzamelroutes voor bedrijfsafval dekken de hele stad, zoals Amsterdam-centrum, Bos en Lommer, Osdorp, Bijlmer, Noord, Westerpark en Zuider-Amstel.

Bedrijfsafval container huren Amsterdam

Wilt u ook besparen op uw afvalkosten binnen uw onderneming? Een bedrijfsafval container huren in Amsterdam is binnen 2 werkdagen geregeld. Nadat wij uw offerte aanvraag hebben ontvangen doen wij u binnen een paar uur een scherp aanbod. Zodra u akkoord bent plaatsen we de gewenste rolcontainers en gaan we direct starten met ledigen.

Het kan soms lastig zijn om in te schatten welke container het beste aansluit op uw afval aanbod. Onze specialisten adviseren u graag over de meest voordelige bedrijfsafval containers in Amsterdam. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen alles in kaart kunnen brengen.

Restafval container Amsterdam

Steeds meer ondernemingen scheiden hun afval. Dat is een zeer goede ontwikkeling, want dit is beter voor het milieu. Toch ontkomt men vaak niet aan restafval. Dat is het vuilnis dat overblijft na afvalscheiding. Materialen die in geen andere afvalbak gegooid mogen worden. Dit type afval kan ingezameld worden bij bedrijven in Amsterdam met een restafval container.

Hoe meer u afval scheidt, hoe minder restafval u heeft. En dat scheelt in de kosten. Deze afvalsoort is namelijk zeer kostbaar om te verwerken en niet milieuvriendelijk door het gebruik van grote verbrandingsovens. We zien gelukkig steeds meer organisaties die overstappen naar kleine restafvalcontainers, omdat ze het bedrijfsafval goed sorteren.

Karton en papier ophalen Amsterdam

Kantoorartikelen, voeding, kleding en woonaccessoires: het wordt meestal verpakt in kartonnen dozen. De stapel karton wordt met de dag groter en neemt veel ruimte in beslag in uw winkel, magazijn of opslag. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor!

Periodiek komen wij bij bedrijven karton en papier ophalen bij in Amsterdam. Met een zakelijke karton/papiercontainer op uw locatie is het inzamelen en afvoeren dit type bedrijfsafval geen enkele moeite. Wij leveren goedkope papiercontainers in verschillende formaten.

Onze afvalspecialisten adviseren u graag over de beste opties voor uw bedrijf. Of u nu gevestigd bent op het bedrijventerrein in Zuidoost, Schinkel of Amstel, of in hartje centrum: onze vuilniswagens rijden door heel Amsterdam voor het ophalen van papier en karton afval.

Plastic afval container (PMD) voor winkels in Amsterdam

Bij winkels die hun voorraad binnen krijgen is er vaak sprake van veel plastic verpakkingsmateriaal. Producten worden bijvoorbeeld geleverd in plastic zakken of folie. Van bloemenboetiek tot speelgoedwinkel en  beauty webshops: ze hebben vaak grote hoeveelheden plastic afval waar ze van af moeten. Onze voordelige plastic afval container (PMD) is heel geschikt voor winkels in Amsterdam.

De detailhandel heeft dus te maken met veel PMD-afval. Maar ook in de horeca komt veel plastic, metaal (blikjes) en drinkpakken vrij. Dit mag allemaal in een rolcontainer voor plastic afval. U kunt kiezen uit diverse formaten PMD containers. De meest gangbare voor een middelgrote Amsterdamse winkel is een 770 liter rolcontainer met een ophaalfrequentie van 1x per week.

SWILL container voor horeca-afval Amsterdam

Amsterdam zit bomvol restaurants, bars, cafés, lunchrooms, snackbars en cafetaria’s. Zij produceren heel veel keukenafval. Dit is een enorme afvalstroom die zich uitstekend leent voor recycling. Er wordt namelijk compost van gemaakt! Wilt u ook duurzaam ondernemen?

Wij kunnen binnen twee werkdagen een SWILL container voor horeca-afval in Amsterdam leveren op uw eigen terrein. Dit is ideaal voor elke uitgaans- en eetgelegenheid, maar ook voor culturele gelegenheden en voetbalverenigingen.

In deze afvalbak mag al het eten dat niet opgegeten is, niet bruikbaar is of over de datum is. Dit noemen we ook wel organisch afval. Bedrijfsafval Nederland levert rolcontainers voor horeca-afval op alle locaties in gemeente Amsterdam. Tegen een zeer scherp tarief komen wij deze één of meerdere keren per maand legen.

Glascontainer voor Amsterdamse horeca

Naast organisch afval heeft de horeca in A’dam natuurlijk te maken met glasafval. Voor lege wijn- en champagneflessen, kapotte glazen en groentepotten is een bedrijfsglasbak ideaal. Dan kost het u of uw personeel geen tijd en moeite meer om alle flessen naar een gemeentelijke glasbak in de wijk te brengen. Dit zijn vaak overvol en niet altijd om de hoek.

Het is veel handiger voor de Amsterdamse horeca om een glascontainer te huren. Wij kunnen binnen enkele dagen een rolcontainer voor glasafval op uw locatie plaatsen. Daar kunt u al het glas in kwijt (inclusief doppen en kurken). Wekelijks of bijvoorbeeld maandelijks komen wij de glasbakken legen. En in de piekmaanden vaker, als u dat wenst.

Archiefvernietiging Amsterdam

Het opschonen van oude archieven is klus waar meer bij komt kijken dan dat u wellicht denkt. Alle papieren met persoonlijke (klant)gegevens, documenten met bedrijfsgegevens, genotuleerde HR gesprekken, jaarrapporten of documenten met andere gevoelige informatie dient u op een correcte manier te vernietigen.

Bedrijfsafval Nederland is specialist in archiefvernietiging in Amsterdam. We doen dit met dit grootste zorg, zodat gevoelige informatie van cliënten of uw bedrijf niet op straat komen te liggen. Wij leveren beveiligde vertrouwelijk papier containers aan bedrijven, organisaties en instellingen in Gemeente Amsterdam.

Met een archiefcontainer op uw locatie weet u zeker dat alle papieren voor niemand toegankelijk zijn. U kunt deze met een vaste frequentie, maar ook eenmalig huren. Dat laatste is handig als u slechts 1x per jaar het archief gaat opruimen.

Goedkope rolcontainer huren Amsterdam

Elke week of elke maand uw bedrijfsafval op laten halen? Dat klinkt u als drukke ondernemer waarschijnlijk goed in de oren. Een goedkope rolcontainer huren in Amsterdam is met een paar muisklikken geregeld. Selecteer uw afvalsoort en ophaalritme en dan zorgen wij voor het afvoeren van al uw winkel- kantoor-, kantine of horeca-afval.

rolcontainer-huren-amsterdam

Is voor u een kleine 240 liter container of een middenmaat van 660 liter voldoende? Of heeft u zeer veel bedrijfsafval en heeft u baat bij een 2500 liter rolcontainer? Welk formaat u ook kiest, wij leveren en ledigen onverwoestbare rolcontainers in Amsterdam tegen de laagste prijzen.

Grote bedrijfsafval container Amsterdam

Voor grote bedrijven, zoals groothandels, bloemenbeurzen, industrie of fabrieken bieden we extra grote bedrijfsafval containers in Amsterdam aan. Deze zijn geschikt voor grote hoeveelheden plastic of karton, maar zijn ook ideaal voor grofvuil en bouw- en sloopafval. Dat is handig als u bijvoorbeeld uw zaak gaat verbouwen.

grote-bedrijfsafval-container-amsterdam

De grote afzetcontainers hebben een inhoud tot 10m3 (kuub) en zijn direct beschikbaar. We leveren ook gesloten perscontainers aan voor karton bij grote hoeveelheden. Heeft u periodiek een grote bedrijfsafval container nodig in Amsterdam? Neem dan contact met ons op!