Bedrijfsafval Dordrecht

Bent u op zoek naar een afvalinzamelingsbedrijf dat bedrijfsafval in Dordrecht periodiek ophaalt op uw locatie? Dan zijn wij u graag van dienst!

Bedrijfsafval Nederland is specialist op het gebied van inzameling en verwerking van verschillende afvalstromen die vrijkomen bij bedrijven en instellingen. Tegen een voordelig maandtarief kunt u gebruik maken van onze containers en ophaalservice. Wij komen (twee)wekelijks of (twee)maandelijks uw restafval, papier/karton, PMD of organisch bedrijfsafval in Dordrecht ophalen.

U kunt kiezen uit verschillende bedrijfsafval containers voor elk afvaltype. We hebben diverse formaten én ledigingsfrequenties, zodat deze aansluiten op uw afvalstroom. Voor elke souvenirwinkel, bakker, makelaarskantoor, restaurant en autogarage in Dordrecht kunt u bij ons de goedkoopste rolcontainer huren voor bedrijfsafval!

Wij komen bedrijfsafval ophalen in Dordrecht

Particulieren hebben het voordeel dat vrijwel al hun afval opgehaald wordt door de gemeente. Maar bedrijfsafval ophalen in Dordrecht, dat moet u als ondernemer helaas zelf regelen. Wilt u met gemak van uw plastic afval, karton en papier, lege flessen, horeca-afval of restafval af? Schakel dan Bedrijfsafval Nederland BV in.

Wij leveren rolcontainers op uw locatie en komen periodiek uw bedrijfsafval ophalen in Dordrecht. Tegen een voordelig maandtarief heeft u er geen omkijken meer naar.

Onze afvalspecialisten adviseren u graag over de meest goedkope bedrijfsafval containers voor uw organisatie. Een kostenbesparend afvalmanagement begint met het goed in kaart brengen van de hoeveelheid en type afvalsoorten. Ook door middel van goede afvalscheiding door uzelf en uw medewerkers kunt u besparen op de afvalkosten. Hoe meer herbruikbare materialen u gescheiden aanbiedt, hoe minder restafval erover blijft. En dat scheelt in de prijs.

Is uw onderneming gevestigd in regio Dordrecht en wilt u meer weten over onze diensten en prijzen? Vul dan online het offerte formulier in of neem contact op via 085 – 06 08 420. U ontvangt per mail binnen maximaal 2 uur een scherp prijsvoorstel.

bedrijfsafval-dordrecht

Ophaalservice
Bedrijfsafval Dordrecht

  • Laat uw bedrijfsafval periodiek ophalen in Dordrecht
  • Binnen 2 werkdagen plaatsen wij een rolcontainer op uw locatie
  • Goedkoopste bedrijfsafval containers in regio Dordrecht
  • Geschikt voor plastic afval, karton, papier, restafval, organisch- en glasafval
  • U betaalt een vast en laag all-in maandtarief
  • Geen milieuheffing en toeslagen
  • Kostenbesparend afvalmanagement
  • 100% duurzaam en milieubewust

Bedrijfsafvalinzameling Afvalbrengstation Dordrecht

Particulieren zijn gewend dat het vuilnis wekelijks door de gemeentedienst wordt opgehaald. Het het grove vuil kan een particulier zelf gratis naar het Afvalbrengstation van Dordrecht brengen. Voor bedrijven echter gelden er andere regels. Zij moeten zelf iets regelen voor hun bedrijfsafvalinzameling. Het steeds afvoeren naar de gemeentestort is een tijdrovende klus en vaak moet u hier ook nog voor betalen als ondernemer.

Kies voor ons als afvalverwerkingsbedrijf. Met flexibele servicecontracten tegen lage prijzen wordt uw afval onze zorg. Welke hoeveelheid of type bedrijfsafval u ook aanbiedt, wij hebben tal van ophaalmogelijkheden.

Lees hieronder meer over de verschillende afvaltypen die wij inzamelen. Van verpakkingskarton, tot lege champagneflessen, oud brood of plastic zakjes: voor elke afvalsoort leveren wij de perfecte afvalcontainer. Onze ledigingsroute voor bedrijfsafvalinzameling dekt niet alleen Dordrecht-Centrum, maar ook alle bedrijventerreinen zoals Dordtse Kill III en Distripark.

Bedrijfsafval container huren Dordrecht

Wilt u makkelijk van u afval af én de afvalkosten drukken? Een bedrijfsafval container in Dordrecht huren is zo geregeld. Vul het offerteformulier in of geef ons een belletje en wij plaatsen binnen twee werkdagen één of meerdere afvalbakken op uw locatie.

Ons enthousiaste team kan u uiteraard helpen om uw afvalstromen in kaart te brengen. Op die manier kunnen we de juiste en meest goedkope bedrijfsafval containers in Dordrecht aanbieden. Neem gerust contact met ons op. We doen u graag een passend voorstel! met inzamelservice.

Twijfelt u welke containers voor uw bedrijf het meest geschikt zijn? Bekijk dan hieronder de meest voorkomende afvalsoorten in verschillende branches.

Plastic afval (PMD) ophalen bij winkels in Dordrecht

Drogisterijen, kledingboetiekjes, bloemenzaken en cafetaria’s: ze hebben plastic afval in overvloed. Veel artikelen worden namelijk verpakt in plastic en folie (LDPE). Ook supermarkten en webwinkels hebben veel PMD afval. Dat staat voor Plastic, Metaal (blikjes) en Drankkartons. Wij komen tegen zeer scherpe tarieven plastic afval ophalen bij winkels in Dordrecht (en andere branches).

Ongeveer twee keer per maand komt de gemeente plastic afval ophalen in Dordrecht bij particulieren, maar helaas niet bij ondernemingen. Huur daarom een PMD container bij Bedrijfsafval Nederland. U kunt kiezen uit verschillende containers voor plastic afval. De meest gangbare voor een middelgrote organisatie is de 770 liter rolcontainer met een ophaalfrequentie van 1x per week.

Container voor horeca afval in Dordrecht

Alle bedrijven die eten en drinken aanbieden aan klanten en bezoekers krijgen te maken horeca afval. Uitgaans- en eetgelegenheden, maar ook bioscopen en tuincentra kunnen baat hebben bij een SWILL container. SWILL is een andere benaming voor organisch afval. Het gaat om etensresten en keukenafval bijvoorbeeld. Wij komen periodiek uw container voor horeca afval in Dordrecht legen.

Eten dat niet bruikbaar is, over de datum of niet opgegeten is kan u in een speciale container voor voedselafval gooien. Het is niet alleen hygiënisch en handig, maar u draagt ook bij aan een beter milieu. Want van dit voedselafval wordt compost gemaakt. Bedrijfsafval Nederland kan rolcontainers voor horeca-afval op alle locaties in Dordrecht en omgeving plaatsen. Tegen een laag all-in tarief kunt u gebruik maken van onze ledigingservice.

Papier en karton ophalen regio Dordrecht

Sjouwen en slepen met kartonnen dozen en oud-papier is verleden tijd als wij uw papier en karton ophalen in Dordrecht op uw eigen locatie. Dan hoeft u of uw medewerkers niet steeds naar het afvalbrengstation van de gemeente te gaan. Een eigen papiercontainer op uw terrein maakt de inzameling en het afvoeren van al die dozen en oude flyers veel gemakkelijker. Wij bieden papier/kartoncontainers in allerlei formaten en ophaalfrequenties.

Onze ervaren medewerkers adviseren u graag over ons oud papier ophaalservice. Voor een voordelig vast maandbedrag komen wij op vaste dagen uw kartoncontainer ledigen. Of u nu gevestigd bent op een kantorenpark of in het oude centrum van Dordrecht: onze route voor bedrijfsafval dekt de hele stad.

Restafval container voor bedrijven in Dordrecht

De meeste bedrijven houden, ook na goede afvalscheiding, restafval over. Dit wordt ook wel algemeen afval genoemd en kan niet gesorteerd worden bij bijvoorbeeld karton, plastic of organisch afval. Voor de inzameling van dit restafval bij ondernemingen in Dordrecht kunt u gebruik maken van onze dienstverlening. Het is namelijk niet toegestaan dit restant bedrijfsafval te deponeren in afvalbakken of ondergrondse containers voor huishoudens.

Hoe werken wij? Wij leveren een restafval container aan uw bedrijf. Deze zijn direct beschikbaar in verschillende afmetingen. Voor de kleinere ondernemer in Dordrecht is waarschijnlijk een 240 liter rolcontainer prima. Maar voor een grote organisatie zal een 2500 liter afvalcontainer passend zijn. Wij komen vervolgens de restafval containers in Dordrecht ledigen op vaste momenten.

Glascontainer voor Dordtse restaurants

Bent u horecaondernemer? Dan weet u alles over de hoeveelheid glasafval. De legen flessen en potjes stapelen zich in een rap tempo op elke week. Een glascontainer voor Dordtse restaurants, lunchrooms en cafés is een verademing. Dan hoeft u zelf of uw medewerkers niet steeds met kratten vol naar de gemeentelijke glasbak in de buurt, die vaak overvol zijn.

Niet alleen voor de horeca, maar ook voor verenigingen en bedrijfskantines biedt een eigen glascontainer op het terrein uitkomst. Conservenpotten, lege flessen, en glasscherven kunnen dan gemakkelijk direct in de glasbak gegooid worden. De flessen en potten moeten leeg zijn, maar hoeven niet gespoeld te worden. En de doppen mogen erop blijven. Een goedkope rolcontainer voor glasafval huren in Dordrecht is geregeld binnen 2 werkdagen!

Archiefvernietiging in Dordrecht voor kantoren

Wilt u papier weggooien waar persoonlijke gegevens op staan van bijvoorbeeld klanten of bijvoorbeeld cijfers van uw bedrijf? Doe dit dan niet bij het standaard oud-papier! Dan ligt gevoelige informatie van cliënten of uw merk voor het oprapen. Fraudeurs kunnen hiermee malafide praktijken mee uithalen. Huur ons in voor archiefvernietiging in Dordrecht voor onder andere kantoren. Onze speciale archiefcontainers zijn goed beveiligd met sloten, zo loopt u geen enkel risico.

In de AVG-wet staat geschreven dat u archieven of andere vertrouwelijke documenten op een correcte manier moet te vernietigen. Er staan boetes op als u die niet naleeft. Met een vertrouwelijk papier container op uw locatie in Dordrecht waarborgt u de privacy van uw klanten. De container is voo rniemand toegankelijk en kan eventueel ook eenmalig gehuurd worden. Dat is een goede optie als u bijvoorbeeld maar twee keer per jaar het archief gaat opschonen.

Rolcontainer voor bedrijfsafval Dordrecht huren

Laat uw vuilnis periodiek ophalen. Een rolcontainer huren voor uw bedrijfsafval in Dordrecht is voor elke ondernemer een uitkomst, want het scheelt veel tijd en moeite. U betaalt een voordelig all-in maandtarief en wij regelen de inzameling, lediging en verwerking van al uw horeca-, kantine-, winkel- of kantoorafval.

rolcontainer-bedrijfsafval-dordrecht

We bieden kleine afvalbakken aan van 240 liter, maar ook grotere rolcontainers met een inhoud van 1700 liter voor grote organisaties in Dordrecht. Daarnaast kunt u de ophaalfrequentie zelf bepalen. Heeft u bijvoorbeeld een piekperiode? Dan kunt u een wijziging doorvoeren, want wij werken met flexibele service contracten.

Grofvuil ophalen bij bedrijven in Dordrecht

Het kan voor komen dat u na een verbouwing of renovatie van uw bedrijfspand eenmalig grof afval kwijt moet. Denk bijvoorbeeld aan stenen, oude vloeren en ander bouw- en sloopafval. Wij komen ook grofvuil ophalen bij bedrijven in Dordrecht. U huurt bij ons een goedkope afzetcontainer, die u 8 weken huurvrij kunt gebruiken.

grofvuil-ophalen-bedrijven-dordrecht

De grote afzetcontainers zijn beschikbaar in de maten 3 kuub, 6 kuub of 10 kuub (m3). Ze zijn direct leverbaar in Dordrecht. Als u in onze webshop voor 17:30 uur besteld, dan kunnen wij de bouwbak de volgende werkdag al op uw locatie zetten. Wij verhuren voor elk project de goedkoopste grofvuil containers, zonder milieutoeslag!