Bedrijfsafval Utrecht

Bezit u of werkt u bij een bedrijf in de gemeente Utrecht en bent u op zoek naar een organisatie die zorgt voor het afvoeren van uw bedrijfsafval?

Dan zit u op deze pagina goed. Het wegbrengen van afval is een tijdrovende klus, die u veel beter kunt gebruiken voor het managen van uw bedrijf. Bedrijfsafval Nederland B.V. is specialist in het inzamelen van allerlei soorten bedrijfsafval in Utrecht. Dat doen wij tegen een vast tarief per maand, zonder verborgen kosten of heffingen.

Wij bieden rolcontainers aan in verschillende formaten voor diverse afvalstromen. Voor elke winkel, brasserie of kantoor in Utrecht hebben we de juiste bedrijfsafvalcontainer!

Bedrijfsafval ophalen Utrecht

Denkt u aan het huren van een zakelijke afvalcontainer in Utrecht, zodat het afval zich nooit meer opstapelt? Schakel dan Bedrijfsafval Nederland in. In onze containers kunt u overzichtelijk allerlei afvalsoorten kwijt. Wij bieden u een diversiteit aan inzamelings- en verwerkingsmogelijkheden aan.

Wekelijks, tweewekelijks of vierwekelijks komen wij uw bedrijfsafval ophalen in Utrecht tegen een vaste lage prijs per maand.

U kunt kiezen uit verschillende formaten afvalcontainers en een ledigingsfrequentie die bij uw bedrijf past. Wij halen het bedrijfsafval periodiek op, zodat u het zelf niet hoeft weg te brengen naar de gemeente. Wij zijn groot voorstander van afvalsortering, want dat is beter voor het milieu. Daarnaast is het gescheiden aanleveren van afval kostenbesparend!

Vragen? Neem contact met ons via 085 – 06 08 420 of vul online ons offerte formulier in. Binnen 2 uur ontvangt u een scherp prijsvoorstel in uw mailbox!

bedrijfsafval-Utrecht

Bedrijfsafval Container
Gemeente Utrecht

  • Goedkoopste bedrijfsafval containers in Utrecht
  • Geschikt voor o.a. restafval, PMD, oud papier/karton, SWILL en glas
  • Eenmalig of periodiek bedrijfsafval op laten halen
  • Binnen 2 werkdagen een rolcontainer op uw locatie
  • Geen milieuheffing en toeslagen
  • Kostenbesparend afvalmanagement
  • 100% duurzaam en milieubewust

Afvalverwerking voor bedrijven in Utrecht

Voor elke onderneming, instelling of organisatie in de gemeente Utrecht en omgeving die te maken heeft met (bedrijfs)afval, hebben wij een oplossing. Wij hebben jarenlange ervaring met afvalinzameling en afvalverwerking voor bedrijven in Utrecht en omgeving. Welk type of hoeveelheid bedrijfsafval u ook heeft, wij bieden het juiste inzamelmiddel aan en denken graag met u mee.

Lees hieronder meer over de zes voorkomende afvalsoorten van bedrijven in Utrecht en Utrecht-centrum. Wij bieden containers en ophaalservice aan op het gebied van restafval, papier en karton, PMD (plastic en blik), SWILL (organisch afval), glasafval en vertrouwelijk papier.

Restafval container gemeente Utrecht

Onder restafval verstaan wij het bedrijfsafval dat overblijft nadat al het recyclebare afval is gescheiden. Een goed voorbeeld hiervan is gemengd kantineafval. In tegenstelling tot particulieren wordt een restafvalcontainer voor bedrijven door de gemeente Utrecht niet verstrekt. Dit moet u dus zelf regelen.

Huur bij ons een restafval container voor bedrijven en wij komen uw afvalbak(ken) in en rond de gemeente Utrecht graag ledigen op momenten die aansluiten op uw behoefte.

Oud papier en karton ophalen Utrecht

Nieuwe webshops schieten als paddenstoelen uit de grond, en zorgen voor enorme stapels kartonnen dozen en plastic verpakkingen. Hetzelfde geldt voor supermarkten en drukkerijen: een overdaad aan oud papier en karton. In zo’n situatie is een oud papiercontainer huren voor bedrijven die gevestigd zijn in Utrecht een uitkomst.

Wij komen tegen een vast laag tarief periodiek uw oud papier en karton ophalen in Utrecht, ook in het centrum. Binnen twee werkdagen kunt u al een eigen oud-papier en karton container op uw vestigingsadres hebben staan.

PMD bedrijfscontainer voor winkels in Utrecht

Komt er veel plastic afval vrij in uw onderneming? Een PMD bedrijfscontainer is ideaal voor bijvoorbeeld winkels in Utrecht! Onder PMD vallen plastic afval, metalen verpakkingen en drankkartons. Met name kledingzaken hebben te maken veel plastic verpakkingen, maar ook een (snack)bar of andere eetgelegenheid heeft vaak een berg aan blikjes en drinkverpakkingen. Het is belangrijk om PMD afval te scheiden, want dit kan gerecycled worden.

Wilt u het restafval verminderen en staat het milieu bij uw bedrijf hoog in het vaandel? Dan is een PMD container huren een goede en kostenbesparende keuze!

SWILL container voor Utrechtse horeca ondernemingen

Heeft u een restaurant, kroeg, café, bioscoop, lunchroom of bedrijfskantine? Maak dan gebruik van onze voordelige diensten. Wij verhuren SWILL containers voor Utrechtse horeca ondernemingen tegen zeer scherpe prijzen. Een andere benaming voor SWILL is organisch (voedsel)afval. Elke horecagelegenheid heeft er mee te maken.

Schakel Bedrijfsafval Nederland in en wij komen wekelijks de afvalcontainers met etens- en keukenresten op locatie legen. Dit doen wij voor een vast laag maandbedrag, zonder verborgen kosten.

Glasbak voor restaurants in regio Utrecht

Horecabedrijven hebben een constante stroom lege wijnflessen en ander glasafval, zoals conserven potten. Heeft u behoefte aan een partij die een goedkope glasbak voor restaurants in regio Utrecht levert én periodiek leegt op uw vestiging? Dan is Bedrijfsafval Nederland B.V. de juiste keuze.

Binnen twee dagen plaatsen wij een glascontainer op uw terrein. Elke week, of maand, komen wij de glasbak(ken) ledigen tegen een laag all-in tarief. U heeft er geen omkijken meer naar!

Vertrouwelijk papier container voor kantoren in Utrecht

Verwerkt uw bedrijf persoonsgegevens in archieven, notulen of andere papieren documenten? Dan dient u dit op een correcte manier te vernietigen. Bestel bij ons een vertrouwelijk papier container voor kantoren in Utrecht. Op deze manier hanteert u veilige archiefvernietiging en voorkomt u oplichting en fraude.

Goed om te weten: onze archiefcontainers kunnen ook eenmalig gehuurd worden, u zit dan dus niet vast aan een contract.

Rolcontainer huren voor bedrijfsafval Utrecht

Wilt u graag periodiek uw bedrijfsafval op laten halen in Utrecht? Wij verhuren rolcontainer(s) voor uw diverse afvalstromen. Voor een vast all-in maandbedrag regelen wij het inzamelen, ledigen en verwerken van al uw afval. Zonder toeslagen.

rolcontainer-bedrijfsafval-utrecht

Maak een keuze uit verschillende rolcontainer formaten. Deze variëren van 120 liter tot maar liefst 2500 liter inhoud. Daarnaast kunt u de periodieke ophaalfrequentie van uw bedrijfsafval aangeven. Wijzigingen tussentijds doorvoeren is geen probleem, want wij werken met flexibele service contracten.

Afzetcontainer huren voor grofvuil regio Utrecht

Gaat u uw restaurant renoveren of kledingzaak verbouwen? Dan komt er hoogstwaarschijnlijk een hoop bouw- en sloopafval vrij. Het huren van een afzetcontainer in Utrecht is dan heel handig. Daar kunt u alle grofvuil en puin in kwijt!

afzetcontainer-grofvuil-utrecht

Wit u snel en milieubewust grote hoeveelheden afval af laten voeren in een 3, 6 of 10 kuub afzetcontainer? Denk bijvoorbeeld aan oude kantoormeubelen en inventaris, bouwafval, verwijderde vloeren en plafonds. In onze webshop vindt u voor elke klus de juiste én de goedkoopste container!