Bedrijfsafval Enschede

Op deze pagina leest u alles over hoe u als ondernemer uw bedrijfsafval in Enschede kunt laten inzamelen. Welke container heeft u nodig en wat zijn de kosten?

Elke ondernemer heeft te maken met afval. Dat kan variëren van kartonnen dozen en verpakkingsplastic bijvoorbeeld, tot organisch afval en chemische afvalstoffen. U bent als bedrijf zelf verantwoordelijk (en aansprakelijk) voor het juist scheiden en afvoeren van u bedrijfsafval.

U moet hiervoor een externe partij inschakelen. Wij zijn specialist op het gebied van het ophalen, afvoeren en verwerken van de meest uiteenlopende bedrijfsafvalstromen. Voor een laag all-in maandbedrag komen wij al uw bedrijfsafval in Enschede ophalen. Wij leveren afvalcontainers op uw locatie en komen deze periodiek ledigen. U ontvangt een overzichtelijke digitale afvalkalender, zodat u precies weet wanneer wij langskomen.

Inzameling bedrijfsafval Gemeente Enschede

De gemeente haalt alleen huishoudelijk afval op, geen zakelijk afval. De inzameling van bedrijfsafval in Gemeente Enschede moet elke ondernemer dus zelf te regelen bij erkende externe afvalverwerkers (zoals Bedrijfsafval Nederland BV).

Als bedrijf mag u geen afval brengen bij Afvalbrengpunt Enschede- Zuid (Vlierstraat 105) en Enschede-Oost (Lenteweg 44) van Twente Milieu. Deze zijn uitsluitend bedoeld voor de inzameling van particulier afval. Ook mag u geen bedrijfsafval storten in de ondergrondse containers in wijken. Hier kunt uw zelf voor worden beboet. U kunt hier meer lezen over de regels omtrent de inzameling van bedrijfsafval in Gemeente Enschede.

Heeft u vragen over het afvalbeleid of over wel of niet verplicht afvalscheiden? Neem gerust contact met ons op!

bedrijfsafval-enschede

Voordelige ophaaldienst bedrijfsafval Enschede:

  • Lage all-in maandtarieven
  • Geregeld binnen 2 werkdagen
  • Per kalendermaand opzegbaar
  • U betaalt geen toeslag of milieuheffing
  • Diverse formaten containers voor al uw bedrijfsafval in Enschede
  • Geschikt voor rest- en plasticafval, karton en oud papier, GFT/Swill afval, verpakkingsfolie, flessenglas, archiefvernietiging, KCA, ICT afval, bouwafval en grofvuil

Waar halen wij zakelijk afval op in Enschede?

Onze vuilniswagens rijden door heel Enschede: van centrum tot bedrijventerrein Marssteden. Ook kunt u zich bij ons aanmelden als u uw bedrijf is gevestigd in omliggende dorpen, zoals Haaksbergen en Losser. Al uw afval wordt direct voor uw deur geledigd, u hoeft deze dus alleen in de ochtend aan de dichtstbijzijnde weg of straat te zetten.

Als u meerdere bedrijven heeft in Overijssel, zoals Deventer, Almelo of Zwolle, dan kunt u deze ook bij ons aanmelden. Wij bieden namelijk dekking in heel het land.

Welke afvalsoorten komen wij inzamelen?

Wij hebben voor elke afvalstroom een geschikte container en kunnen hierdoor alle afvalsoorten inzamelen. Wij leveren bijvoorbeeld papiercontainers, PMD containers, chemisch afval vaten en rolcontainers voor restafval. Een groot pluspunt ten opzichte van andere afvalverwerkingsbedrijven in Enschede is dat wij geen toeslag of milieuheffingen doorrekenen aan u als klant. Bovendien kunt u bij ons per maand opzeggen.

Hieronder staat een overzicht van de meest voorkomende afvalstromen bij bedrijven:

papiercontainer-enschede
restafval-container-enschede
  • Restafval (vuilnis dat niet verder gescheiden kan worden)
PMD-container-bedrijven-enschede
  • Plastic-afval (PD en PMD)
SWILL-afval-horeca-enschede
  • SWILL afval, zoals keukenafval en organische afval (GFT)
chemisch-afval-enschede
folie-afval-afvoeren-enschede
archiefvernietiging-enschede
glascontainer-bedrijven-enschede

Hoe een bedrijfsafvalcontainer in Enschede aanvragen?

Wilt u gebruik maken van onze voordelige ophaaldienst? Een bedrijfsafvalcontainer in Enschede aanvragen is met een paar muisklikken geregeld.

Natuurlijk helpen wij u graag met het opzetten van een duurzaam en kostenbesparend afvalbeheer binnen uw bedrijf. Wij hebben een groot aanbod rolcontainers voor periodiek afval, zoals plastic, restafval en karton. U kunt kiezen uit veel verschillende container formaten, van een kleine 360 liter container tot een extra grote 2500 liter container.

Wij verhuren ook bouwcontainers voor zakelijk grofvuil, puin- of bouwafval. Deze afzetcontainers zijn erg handig bij bijvoorbeeld een renovatie van uw zaak of loods. En heeft u te maken met bulk afval, zoals veel karton en folies? Dan kunnen wij een perscontainer zetten op uw terrein. Dit scheelt veel op uw jaarlijkse kosten, omdat er minder ledigingen nodig zijn.

Twijfelt u welke bedrijfsafvalcontainer voor u de beste keuze is? Neem contact met ons op, we staan u graag persoonlijk te woord.