Bedrijfsafval Deventer

Het afvoeren van bedrijfsafval in Deventer moet u als ondernemer zelf regelen. De gemeentedienst komt namelijk geen vuilnis inzamelen bij bedrijven.

Schakel Bedrijfsafval Nederland in als afvalpartner. Wij leveren en ledigen afvalcontainers aan bedrijven in Deventer, zoals winkels, kantoren, scholen en horecazaken. Wij doen dat tegen een zeer voordelig all-in tarief per maand, zonder verborgen kosten of ingewikkelde contracten.

U heeft de keuze uit allerlei formaten afvalbakken en ledigingsfrequenties, zoals bijvoorbeeld 2x per maand. Zo sluit onze ophaalservice altijd perfect aan op de hoeveelheid en type afval dat u produceert. Een mooi voordeel ten opzichte van andere afvalinzamelaars is dat u bij ons geen milieuheffingen betaalt. En dat scheelt al snel 5% tot 8% op uw jaarlijkse afvalkosten.

Afvalcontainers voor bedrijven in Deventer

Wij bieden afvalcontainers voor bedrijven in Deventer tegen de scherpste prijzen in de regio. Bovendien is het snel en gemakkelijk geregeld. U kunt bij ons een rolcontainer huren voor de meest uiteenlopende soorten vuilnis, zoals oud papier, restafval, plastic en karton, maar ook chemisch afval en archief.

Waar uw bedrijfsafval ook uit bestaat, wij leveren en ledigen voor elke afvalstroom de juiste container op uw locatie. U kunt tussentijds altijd wijzigingen aanbrengen. Naast rolcontainers kunt u bij ons ook een perscontainer of bouwcontainer huren.

Heeft u vragen over onze afvalservice? Bel ons gerust op 085 – 06 08 420. We denken graag met u mee en maken een voorstel op maat.

bedrijfsafval-almelo

Bedrijfsafval Deventer Ophaaldienst

  • Lage all-in tarieven
  • Per maand opzegbaar
  • Binnen 2 werkdagen geregeld
  • Geen milieuheffingen of toeslag
  • Geschikt voor alle zakelijke afvalstoffen
  • Flexibele ophaalservice voor bedrijfsafval in Deventer
  • Groot aanbod bedrijfsafval containers en ledigingsfrequenties

Bedrijfsafval Ophaalservice Deventer

Onze Bedrijfsafval Ophaalservice in Deventer is de meest snelle en efficiënte manier om van uw afval af te raken. Wij komen periodiek of eenmalig uw zakelijk afval ophalen op basis van een overzichtelijke afvalkalender.

Uiteraard denken wij altijd met u mee hoe u uw afvalbeheer zo voordelige en duurzaam mogelijk kunt inrichten. Een kostenbesparend afvalbeleid begint bij juiste afvalscheiding. Dat is namelijk niet alleen veel beter voor het milieu, maar u bent vaak ook goedkoper uit.

Welke afvalsoorten komen wij ophalen in Deventer?

Wij komen alle zakelijke afvalsoorten ophalen in Deventer en omliggende gebieden. Hieronder treft u een overzicht met de diverse afvalstoffen die wij ophalen en afvoeren. Klik op een afvalstroom voor meer informatie.

Waar halen wij zakelijk afval op in Deventer?

Onze vuilniswagens halen overal in Deventer zakelijk afval op. De ophaalroutes lopen bijvoorbeeld langs detailhandel en horeca in het centrum, maar ook langs kantoorpanden of bedrijfshallen die gevestigd zijn op A1 Bedrijvenpark Deventer.

Als u meerdere vestigingen heeft elders in Overijssel, zoals Zwolle, Almelo of Enschede, dan kunt u deze allemaal bij ons aanmelden. Wij bieden namelijk landelijke dekking.

Regelt Gemeente Deventer de inzameling van bedrijfsafval?

Nee, de Gemeente Deventer regelt geen inzameling van bedrijfsafval. U bent hier als ondernemer zelf verantwoordelijk voor. De gemeentelijke afvaldienst komt alleen de afvalbakken van inwoners ledigen. Daarnaast mag u geen bedrijfsafval afvoeren bij Circulus Recycleplein Westfalenstraat in Deventer. Deze milieustraat is namelijk alleen bedoeld voor particulieren.

Bedrijfsafval container Deventer aanvragen

U kunt via ons offerte formulier online eenvoudig een bedrijfsafval container in Deventer aanvragen. In de eerste stap selecteert u de type afvalcontainer die u graag wilt ontvangen op uw vestigingsadres. De tweede stap is het kiezen van de afvalstro(o)m(en). Hier kunt u ook het formaat van de afvalcontainer en de ophaalfrequentie aanvinken. 

In de derde en laatste stap vult u uw contact- en adresgegevens in en klikt u op ‘verzenden’. U ontvangt binnen 2 uur van ons een scherp prijsvoorstel. Hier kunt u natuurlijk nog wijzigingen in aanbrengen. Als u akkoord gaat met het voorstel dan plaatst u een digitale handtekening. Wij gaan dan direct aan de slag voor u.

Als u niet zeker weet welke afvalbak voor uw organisatie het meest geschikt is, neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.