Bedrijfsafval Almelo

Voor het afvoeren van bedrijfsafval in Almelo bent u als ondernemer aangewezen op externe partijen, want de gemeente komt geen vuilnis ophalen bij bedrijven.

Bedrijfsafval Nederland is u graag van dienst. Wij leveren en legen afvalcontainers aan bedrijven in Almelo, zoals scholen, winkels, kantoren en horecagelegenheden. Dat doen wij tegen een zeer voordelig all-in maandtarief, zonder verborgen kosten of jaarcontracten.

U kunt kiezen uit diverse formaten en ledigingsfrequenties, bijvoorbeeld 1x per week of per maand. Zo sluit onze ophaaldienst perfect aan op de hoeveelheid afval die u wilt laten afvoeren. Een groot voordeel ten opzichte van andere afvalinzamelingsbedrijven is dat u bij ons geen milieuheffing betaalt. Dit scheelt al snel 5% tot 8% op uw afvalkosten.

Rolcontainer huren in Almelo voor bedrijven

Een rolcontainer huren in Almelo voor bedrijven is snel en gemakkelijk geregeld. Wij bieden rolcontainers aan voor allerlei verschillende soorten vuilnis, zoals restafval, plastic en karton, maar ook chemische afvalstoffen en organisch afval.

Welke hoeveelheid of type bedrijfsafval u ook heeft, wij verhuren en ledigen voor elke afvalstroom de juiste afvalcontainer op uw locatie. Tussentijds wijzigen is altijd mogelijk. Naast rolcontainers kunt u bij ons ook een bouwcontainer of perscontainer huren.

Heeft u vragen over onze service? Bel ons gerust op 085 – 06 08 420. We adviseren u graag en maken een voorstel op maat.

bedrijfsafval-almelo

Bedrijfsafval Almelo Ophaalservice

  • Lage all-in tarieven
  • Maandelijks opzegbaar
  • Geregeld binnen 2 werkdagen
  • Geen toeslagen of milieuheffingen
  • Geschikt voor alle zakelijke afvalstoffen
  • Flexibele ophaalservice voor bedrijfsafval in Almelo
  • Groot aanbod bedrijfsafval containers en ophaalfrequenties

Afval Ophaaldienst voor bedrijven in Almelo

Onze Afval Ophaaldienst voor bedrijven in Almelo is de meest efficiënte manier om snel van al uw afval af te komen. Wij komen periodiek uw bedrijfsafval ophalen op basis van een overzichtelijke afvalkalender.

Daarnaast denken wij altijd met u mee hoe u uw afvalbeleid het meest voordelig kunt inrichten. Een duurzaam én kostenbesparend afvalbeheer begint bij goede afvalscheiding. Dat is namelijk niet alleen beter voor het milieu, maar u bent ook goedkoper uit.

Welke afvalsoorten halen wij op in Almelo?

Wij kunnen alle zakelijke afvalsoorten ophalen in Almelo en omgeving. Hieronder staat een overzicht met de diverse afvalstoffen die wij inzamelen en verwerken. Klik op een afvalsoort voor meer informatie.

Waar komen wij zakelijk afval ophalen in Almelo?

Wij halen overal in Almelo zakelijk afval op. Onze inzamelingsroutes lopen bijvoorbeeld langs horeca en detailhandel in de binnenstad, maar ook langs kantoren en bedrijven die gevestigd zijn op bedrijventerrein XL Businesspark Twente en Bedrijvenpark Bornsestraat.

Heeft u vestigingen elders in Overijssel, zoals Zwolle, Deventer of Enschede? Ook dan kunt u zich bij ons aanmelden, want wij bieden landelijke dekking.

Regelt Gemeente Almelo de inzameling van bedrijfsafval?

Nee, de Gemeente Almelo regelt niet de inzameling van bedrijfsafval. Hier bent u als ondernemer zelf verantwoordelijk voor. De gemeentedienst komt namelijk alleen afvalbakken legen bij inwoners. Ook mag u geen bedrijfsafval afvoeren bij Alvalbrengpunt Almelo aan de Turfkade 15. Deze milieustraat is alleen bedoeld voor particulieren.

Bedrijfsafvalcontainer Almelo aanvragen

U kunt online via ons offerte formulier eenvoudig een bedrijfsafvalcontainer in Almelo aanvragen. Allereerst selecteert u de type afvalcontainer die u graag op uw adres wilt hebben staan.

Vervolgens maakt u een keuze in de diverse afvalstromen. Daarna kunt het formaat afvalcontainer en de ophaalfrequentie aanvinken. Als u niet zeker weet welke afvalbak voor uw bedrijf het meest geschikt is, neem dan contact met ons op.

Tot slot vult u uw bedrijfsgegevens in en klikt u op ‘verzenden’. Binnen 2 uur (op werkdagen) ontvangt u van ons een scherp prijsvoorstel. Hier kunt u natuurlijk nog wijzigingen in aanbrengen. Als u akkoord gaat met het voorstel dan plaatst u een digitale handtekening. Wij gaan dan direct aan de slag voor u.