Bedrijfsafval Zwolle

Wat te doen met bedrijfsafval in Zwolle? En hoe kom ik aan een container? Op deze pagina vertellen we u graag over alle mogelijkheden en onze ophaalservice. 

Waar bedrijvigheid is, daar is ook afval. Daar is niet aan te ontkomen. Als ondernemer bent u verantwoordelijk voor het op een juiste manier afvoeren van al uw bedrijfsafval.

Bedrijfsafval Nederland biedt aan bedrijven in Zwolle een handige en voordelige Ophaalservice. Voor een laag all-in maandtarief plaatsen wij één of meer afvalcontainers op uw locatie voor bijvoorbeeld uw karton, restafval of plastic. U kunt kiezen uit verschillende formaten en ophaalfrequenties, zodat het precies aansluit uw behoefte.

Een groot voordeel ten opzichte van andere afvalophaaldiensten is dat wij geen milieuheffingen of toeslagen doorrekenen. Daarnaast kunt u bij ons per kalendermaand opzeggen. U zit dus nooit vast aan jarenlange contracten.

Inzameling bedrijfsafval Gemeente Zwolle

De inzameling van bedrijfsafval in Zwolle wordt niet verzorgd door de gemeentelijke ophaaldienst. Deze is namelijk alleen bedoeld voor huishoudens (particulier). Als bedrijf (zakelijk) moet u een externe partij, zoals Bedrijfsafval Nederland B.V., inschakelen voor het inzamelen van uw afval.

De meest efficiënte en goedkope oplossing is het gebruik maken van onze Ophaalservice voor Bedrijfsafval in gemeente Zwolle.

U kunt er voor kiezen om uw afval af te voeren bij ROVA Milieubrengstation Zwolle, maar daar moet u flink voor betalen (reinigingsheffing) en daarnaast kunt u daar niet zomaar alles kwijt.

Heeft u vragen over onze services? Bel ons gerust op 085 – 06 08 420. We adviseren u graag en kunnen u binnen twee uur een scherp prijsvoorstel doen.

bedrijfsafval-zwolle

Ophaalservice bedrijfsafval Zwolle

  • Lage all-in tarieven
  • Per maand opzegbaar
  • Geregeld binnen 2 werkdagen
  • Geen milieuheffingen of toeslagen
  • Grote keuze bedrijfsafval containers en ophaalfrequenties
  • Flexibele afval ophaalservice voor al uw bedrijfsafval in Zwolle
  • Geschikt voor o.a. oud papier en karton, restafval, organisch afval, plastic en folie, glasafval, chemisch afval, vertrouwelijke documenten, grofvuil en bouw- en sloopafval.

Bij welke bedrijven in Zwolle komen wij afval ophalen?

Wij komen bij alle bedrijven in Zwolle en omgeving afval ophalen, want wij bieden namelijk landelijke dekking. Onze inzamelingsroutes lopen bijvoorbeeld langs winkels en horeca in het centrum, Stadshagen en het Eiland, maar ook bij kantoren en bedrijfspanden in het buitengebied. Daarnaast halen wij zakelijk afval op bij de volgende bedrijventerreinen in Zwolle: Hessenpoort, Marslanden, Voorst en de Vrolijkheid.

Als u meerdere vestigingen heeft in andere plaatsen in Overijssel, zoals Deventer, Almelo of Enschede, dan kunt u deze locaties allemaal bij ons aanmelden. Wij bieden namelijk dekking in heel NL.

Welk zakelijk afval in Zwolle halen wij op?

Onze ophaalservice in Zwolle is geschikt voor alle soorten zakelijk afval. Dus welk type of hoeveelheid vuilnis u ook heeft, wij faciliteren voor alle afvalsoorten de juiste afvalbakken.

We streven altijd naar een milieubewust en kostenbesparend afvalbeleid. Een belangrijk onderdeel hiervan is afval scheiden bij de bron. Want hoe meer u gescheiden aanlevert, hoe goedkoper u uit bent. Bovendien is dit beter voor het milieu! Hieronder vindt u een lijst met de afvalstromen die het meeste voorkomen.

papiercontainer-zwolle-zakelijk

Papiercontainer

Geschikt voor oud papier en lege karton verpakkingen.

restafvalcontainer-voor-bedrijven-zwolle

Restafvalcontainer

Geschikt voor al het afval dat niet verder gescheiden kan worden.

swill-container-horeca-afval-zwolle

SWILL container

Geschikt voor horeca en bedrijfskantines (keukenafval).

PMD-container-zwolle

PMD container

Geschikt voor plastic, metalen blikjes en drinkpakken.

KCA-container-Zwolle

KCA container

Geschikt voor klein en gevaarlijk chemisch afval en medisch afval.

archiefcontainer-archiefvernieting-zwolle

Archiefcontainer

Geschikt voor het veilig weggooien van vertrouwelijk documenten.

glascontainer-bedrijven-zwolle

Glascontainer

Geschikt voor lege flessen, groente- en conservenpotten

container-folie-afval-zwolle

Container voor folie afval

Geschikt voor rekfolie, wikkelfolie en LDPE folie.

Bedrijfsafval container Zwolle aanvragen

Via ons online offerte formulier vraagt u eenvoudig een bedrijfsafval container in Zwolle aan. U kunt de afvalstroom, het formaat en de ledigingsfrequentie aangeven.

U kunt kiezen uit 3 verschillende soorten bedrijfsafvalcontainers: rolcontainers, bouwcontainers en perscontainers. Daarnaast hebben we speciale vaten voor chemisch afval. Vervolgens selecteert u één of meerdere afvalstromen die u wilt laten afvoeren. Daarnaast kunt het formaat afvalcontainer en de ledigingsfrequentie aanvinken. Tot slot vult u uw bedrijfsgegevens en klikt op ‘verzenden’.

U ontvangt van ons team binnen 2 uur een prijsvoorstel. Hier kunt u natuurlijk nog wijzigingen in aanbrengen. Weet u niet precies welk type container u nodig heeft? Neem gerust contact met ons, zodat wij u kunnen adviseren.