Bedrijfsafval Leiden

Bent u als bedrijf gevestigd in Leiden en op zoek naar een partij die bedrijfsafval containers levert én leegt bij u voor de deur? Wij zijn u graag van dienst!

Tegen een vast en laag tarief per maand, zonder verborgen kosten of milieutoeslagen, komen wij al uw bedrijfsafval in Leiden ophalen. Bedrijfsafval Nederland is specialist in de inzameling en verwerking van verschillende afvalsoorten die voortkomen uit uw onderneming. Kies een ophaalservice die bij uw organisatie past en laat (twee)wekelijks of (twee)maandelijks uw karton, plastic, restafval of horeca-afval ophalen.

U kunt kiezen uit bedrijfsafval containers in verschillende formaten én een ledigingsfrequentie die aansluit op uw afvalstroom. Voor elke schoenenwinkel, kaasboer, buurtsuper of advocatenkantoor in Leiden kunt u bij ons de goedkoopste rolcontainer huren!

Wij komen bedrijfsafval ophalen in Leiden

Wilt u gemakkelijk van uw kartonnen dozen, lege flessen, keukenresten, plastic of restafval af? Maak dan gebruik van onze dienstverlening, zodat u of uw medewerkers niet zelf al het afval naar de milieustraat van Gemeente Leiden hoeven te brengen. Dat is geen fijne klus en bovendien zeer tijdrovend.

Wij plaatsen voordelige bedrijfsrolcontainers op uw locatie en komen periodiek uw bedrijfsafval ophalen in Leiden en omgeving. Dit doen wij voor een laag all-in maandtarief.

Onze specialisten denken graag met u mee welke goedkope bedrijfsafval containers het meest geschikt zijn voor uw organisatie. Het kiezen van het juiste formaat en de ophaalfrequentie spelen namelijk een belangrijke rol in een kostenbesparend afvalmanagement. Daarnaast draagt goede afvalscheiding bij aan lagere afvalkosten. En aan een beter milieu!

Is uw onderneming gevestigd in sleutelstad Leiden en bent u benieuwd naar onze diensten en prijzen? Vul dan online ons offerte formulier in of neem contact met ons via 085 – 06 08 420. U ontvangt een scherp prijsvoorstel per mail binnen 2 uur!

bedrijfsafval-leiden

Bedrijfsafval Leiden
Ophaalservice

  • Laat uw bedrijfsafval periodiek ophalen in Leiden
  • Goedkoopste bedrijfsafval containers in regio Leiden
  • Geschikt voor restafval, plastic (PMD), papier/karton, SWILL, glasafval en archief
  • Binnen 2 werkdagen plaatsen wij een rolcontainer op uw locatie in Leiden
  • U betaalt een vast en laag all-in maandtarief
  • Kostenbesparend afvalmanagement
  • Geen milieuheffing en toeslagen
  • 100% duurzaam en milieubewust

Bedrijfsafval inzameling en afvalverwerking Gemeente Leiden

Als particulier zijn we gewend dat ons vuilnis door de gemeentedienst opgehaald wordt. Voor bedrijfsafval gelden andere regels. Bedrijven moeten zelf iets regelen voor hun bedrijfsafvalinzameling en afvalverwerking in de Gemeente Leiden. U bent hier dus zelf verantwoordelijk voor. Wij hebben hier de juiste oplossing voor. Met flexibele servicecontracten tegen lage prijzen wordt uw afval onze zorg. Welke hoeveelheid of type bedrijfsafval u ook heeft, wij bieden een breed scala aan ophaalmogelijkheden.

Hieronder leest u meer over de zes meest voorkomende afvalstromen van Leidse bedrijven. Van lege flessen tot sinaasappelschillen of vertrouwelijke documenten: voor elke afvalsoort kunnen wij de juiste afvalcontainer leveren. Onze route voor bedrijfsafval inzameling dekt de hele stad, dus ook Leiden-Centrum en alle buitenwijken.

Bedrijfsafval container Leiden huren

Ga ook voor gemak en druk uw afvalkosten binnen uw onderneming. Een bedrijfsafval container in Leiden huren is snel geregeld. Wij plaatsen al binnen twee werkdagen één of meerdere rolcontainers op uw adres. Weet u niet goed welke afvalbakken voor u het meest geschikt zijn? Hieronder staan de afvalsoorten die het meeste voorkomen op een rij.

Onze specialisten kunnen u uiteraard helpen met het selecteren van de meest voordelige bedrijfsafval containers in Leiden. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen uw hoeveelheid en type afval in kaart kunnen brengen. Op basis daarvan kunnen we een passend voorstel doen voor de type bedrijfscontainer(s) en inzamelfrequentie die het beste bij uw kleine onderneming of grote organisatie past.

Restafval van bedrijven in Leiden

De meeste bedrijven ontkomen niet aan restafval. Ondanks goede afvalscheiding, zoals het sorteren van papier, etensresten en plastics, blijft er altijd wat afval over. Voor de inzameling van restafval bij bedrijven in Leiden kunt u gebruik maken van onze diensten. U mag restant bedrijfsafval namelijk niet weggooien in de kliko-bakken of ondergrondse containers voor huishoudens.

Schakel ons in voor het leveren van een restafval container voor uw bedrijf. Deze zijn direct leverbaar en beschikbaar van klein tot groot. Voor kleine bedrijven in Leiden is wellicht een 240 liter container voldoende. En voor grote organisaties is een 2500 liter rolcontainer passend. Daar kunnen maar liefst 45 vuilniszakken in! Wij komen vervolgens de restafvalcontainers in en rond de gemeente Leiden (ook in het centrum en Leiderdorp) legen op vaste dagen.

Plastic afval container voor winkels en warenhuizen in Leiden

Veel producten worden bij levering in plastic verpakt. Met name bloemenzaken, kleding- en speelgoedwinkels, maar ook supermarkten en webshops hebben te maken met grote hoeveelheden plastic verpakkingen, folie afval en tassen. Bent u op zoek naar een voordelige plastic afval container voor winkels en warenhuizen in Leiden? Wij zijn u graag van dienst.

Plastic afval en drinkkartons vallen onder PMD-afval. De gemeente komt 2x per maand plastic afval ophalen in Leiden bij particulieren, maar helaas niet bij bedrijven. Huur daarom een container voor plastic afval bij Bedrijfsafval Nederland. U kunt kiezen uit verschillende formaten PMD containers. De meest  gangbare voor een middelgroot bedrijf is een 1100 liter rolcontainer met een ledigingsfrequentie van 1x per twee weken.

Horeca afval in Leiden? Huur een SWILL container.

Naast het standaard restafval en PMD hebben uitgaans- en eetgelegenheden te maken met nog een grote afvalstroom: horeca afval. Denk bijvoorbeeld aan voedselresten en keukenafval. Eten dat niet opgegeten is, niet bruikbaar is of over de datum is. Wij komen periodiek uw horeca afval in Leiden ophalen. We leveren hiervoor speciale ‘SWILL’ containers van 120 liter.

Horeca afval wordt ook wel SWILL afval genoemd. Runt u een lunchroom, restaurant, bioscoop, kantine of hockeyvereniging in Leiden? Dan heeft u zeker te maken met organisch afval. Dan is een SWILL container op uw eigen terrein heel handig én hygiënisch. Bedrijfsafval Nederland levert rolcontainers voor horeca-afval op alle locaties in regio Leiden. Tegen een zeer scherp tarief komen wij deze één of meerdere keren per maand legen.

Glascontainer in Leiden op uw eigen locatie

Na een drukke dag als horecaondernemer heeft u hoogstwaarschijnlijk veel lege wijn- en andere glazen drankflessen staan. Het kost moeite en tijd om al die flessen zelf naar een glascontainer in de wijk te brengen. Deze glasbakken van de gemeente zijn vaak overvol. Veel handiger en sneller is het huren van een glascontainer in Leiden op uw eigen locatie.

Een rolcontainer voor glasafval biedt uitkomst aan horecabedrijven, bedrijfskantines en verenigingen. Lege flessen, kapotte glazen en conservenpotten kunt u dan gemakkelijk direct in uw eigen container gooien. Dat mag inclusief doppen en kurken. Ze moeten wel leeg zijn, maar hoeven niet gespoeld te worden. Een goedkope glascontainer huren in Leiden bij Bedrijfsafval Nederland is snel geregeld. Binnen 2 werkdagen staat er een glasbak op vestigingsadres.

Karton en oud papier ophalen bij Leidse bedrijven

Wilt u niet langer slepen en sjouwen met kartonnen dozen en oud papier naar het afvalbrengstation van de gemeente? Wij komen karton en oud papier ophalen bij bedrijven in regio Leiden en Leiderdorp. Met een eigen oud-papiercontainer op uw terrein is het inzamelen en afvoeren van al die dozen en papieren een fluitje van een cent. Wij leveren papiercontainers in verschillende formaten en ophaalfrequenties.

Onze experts adviseren u graag, zodat alles goed afgestemd is op uw behoefte. Tegen een vast voordelig tarief komen wij periodiek uw papiercontainer ledigen. Of u nu gevestigd bent op het bedrijventerrein Roosevelt of de Waard of gelegen bent in het centrum: onze ophaalroute voor karton en papier dekt heel Leiden en omstreken.

Archiefvernietiging in Leiden en omgeving

Als uw organisatie papier wilt weggooien waarop persoonlijke gegevens staan van bijvoorbeeld klanten, dan mag u dit niet bij het standaard oud-papier voegen. Op die manier kan gevoelige informatie van cliënten of uw bedrijf op straat komen te liggen. Fraudeurs kunnen hiermee aan de haal gaan. Dus neem geen enkel risico en huur ons in voor archiefvernietiging voor instellingen en bedrijven in Leiden. Wij leveren archiefcontainers, die beveiligd zijn met sloten.

Bij wet is geregeld dat u archieven of andere papieren documenten met vertrouwelijk gegevens op een correcte manier dient te vernietigen. Met een vertrouwelijk papier container op uw locatie in Leiden weet u zeker dat alle data veilig is en voor niemand toegankelijk. Deze container kan ook eenmalig gehuurd worden. Dat is handig als u bijvoorbeeld 1x per jaar het archief wilt opschonen.

Rolcontainer voor bedrijfsafval huren Leiden

Wilt u graag elke week of maand uw bedrijfsafval op laten halen? Een rolcontainer huren voor uw bedrijfsafval in regio Leiden is met een paar klikken geregeld. Voor een laag all-in maandtarief zorgen wij voor het inzamelen, ledigen en verwerken van al uw kantoor-, kantine, winkel- en horeca-afval.

rolcontainer-bedrijfsafval-leiden-huren

U kunt kiezen uit diverse formaten afvalcontainers. We hebben kleine afvalbakken van 120 liter tot grote rolcontainers met een inhoud van 2500 liter. Daarnaast kunt u de ledigingsfrequentie aangeven. Heeft u piekperiodes? Dan kunt u tussentijds wijzigingen doorvoeren, want wij hanteren flexibele service overeenkomsten.

Grote grofvuil container voor bedrijven in Leiden

Naast bedrijfsafval kunt u als bedrijf ook te maken hebben met eenmalig grof afval, zoals puin, hout of bouw- en sloopafval. Als u bijvoorbeeld uw brasserie gaat renoveren of kantoorunit gaat verbouwen,  dan is het huren van een grote  grofvuil container in Leiden erg handig. Wij komen uw grofvuil ophalen!

grofvuil-container-leiden

De grote afzetcontainers hebben een inhoud van 3m3, 6m3 of 10m3 (kuub). Ze zijn direct beschikbaar in Leiden en kunnen morgen al bij u op de stoep staan. In onze webshop vindt u voor elk project de goedkoopste grofvuil containers. U kunt de bouwcontainer 8 weken lang huurvrij gebruiken en er wordt geen milieutoeslag berekend.