Bedrijfsafval Hoorn

Heeft u een bedrijf en wilt u gemakkelijk uw bedrijfsafval in Hoorn kwijt? Dan is onze flexibele Ophaalservice precies wat u zoekt!

Tegen een vast en voordelig maandtarief leveren en ledigen wij bedrijfsafval containers op uw locatie. Wij hanteren heldere all-in tarieven en berekenen dus bijvoorbeeld geen milieutoeslagen door. Periodiek komen wij de afvalbakken legen. Dat is mogelijk met verschillende frequenties, van 2x per week tot 1x per maand.

Bedrijfsafval Nederland is specialist in de inzameling en verwerking van verschillende afvalsoorten die voortkomen uit bedrijven, instellingen en organisatie in de provincie Noord-Holland. Of u nu een winkel, kantoor of horecagelegenheid runt in Hoorn: met onze flexibele servicecontracten houdt u de afvalkosten binnen uw bedrijf inzichtelijk en laag.

Inzameling bedrijfsafval Gemeente Hoorn

Afval van particulieren wordt periodiek opgehaald door de gemeente. Maar voor de inzameling van bedrijfsafval in de Gemeente Hoorn bent u als ondernemer zelf verantwoordelijk. U dient dus een erkend afvalverwerkingsbedrijf in te schakelen voor het afvoeren van zakelijk afval.

Zelf uw zakelijke vuilnis wegbrengen naar HVC Afvalbrengstation Hoorn aan de Zwaag is geen leuke en vooral een tijdrovende klus. U moet vaak een afspraak van tevoren maken en in sommigen gevallen zelfs extra betalen omdat het bedrijfsafval betreft.

Bespaar tijd en geld! Wij regelen de inzameling van bedrijfsafval in Hoorn en omliggende dorpen zoals Wognum, Bovenkarspel en Grootebroek en Enkhuizen.

Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vul dan het offerte formulier in of neem contact met ons op via 085 – 06 08 420. Binnen 2 uur ontvangt u een vrijblijvend prijsvoorstel per mail.

bedrijfsafval-hoorn

Bedrijfsafval inzameling Hoorn:

 • Laag all-in maandtarief
 • Maandelijks opzegbaar
 • Binnen 2 werkdagen geregeld
 • Geen milieuheffing of toeslagen
 • Ruime keuze rolcontainers en ophaalfrequenties
 • Wij komen periodiek uw bedrijfsafval ophalen in Hoorn
 • Geschikt voor restafval, glas, organisch afval, plastic, oud-papier en karton, archief en chemisch afval

Welk zakelijk afval in Hoorn komen jullie inzamelen?

In principe komen wij alle soorten zakelijk afval in Hoorn inzamelen. Onze routes lopen door heel Noord-Holland, zoals Haarlem, Beverwijk, Zaandam en Alkmaar. Heeft u een kledingzaak in het centrum van Hoorn en veel plastic en kartonafval? Of runt u een restaurant en wilt u makkelijk van alle lege wijnflessen en keukenafval af? Voor elke hoeveelheid en elk afvaltype hebben wij de juiste zakelijke afvalcontainer.

Hieronder staat de afvalsoorten die bedrijven produceren op een rij. We hebben allerlei formaten containers, van kleine tot zeer grote. Daarnaast kunnen we ook afzetcontainers en perscontainers leveren bij zeer grote hoeveelheden bedrijfsafval.

Rolcontainers voor bedrijfsafval in Hoorn:

Wij leveren rolcontainers in Hoorn aan bedrijven. Wij komen deze periodiek legen op uw locatie. De maten variëren van 240 liter tot 2500 liter. Ze zijn geschikt voor:

Perscontainers voor grote bedrijven in Hoorn:

Heeft u te maken met zeer grote hoeveelheden bedrijfsafval? Grote bedrijven en industrie in Hoorn kunnen een perscontainer huren. Door de speciale pers/druktechniek kan hier zeer veel afval in.

 • Karton
 • Oud papier
 • Restafval
 • Verpakkingsplastic
 • LDPE-afval (folie)

Bouwcontainers voor zakelijk grofvuil Hoorn:

Gaat u verbouwen of renoveren op uw locatie? Dan is het huren van een bouwcontainer handig. Deze staat binnen 1 werkdag bij u op de stoep. U kunt hier al uw zakelijk grofvuil in storten.

 • Bouw- en sloopafval
 • Grofvuil
 • Houtafval
 • Groenafval
 • Dakafval
 • Grond

Bedrijfsafval container huren Hoorn

Wilt u voordelig een bedrijfsafval container huren in Hoorn? Dat kan al binnen twee werkdagen geregeld zijn! 

Ons ervaren team kan u uiteraard helpen met het selecteren van de meest goedkope bedrijfsafval containers in regio Hoorn. Het goede formaat en ophaalfrequentie spelen een belangrijke rol in een kostenbesparend afvalbeleid binnen uw bedrijf. Ook goede afvalscheiding drukt de kosten en is daarnaast natuurlijk beter voor het milieu. Ook goed om te weten: onze serviceovereenkomsten zijn maandelijks opzegbaar.

Weet u niet precies welke bedrijfscontainers het beste zijn voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen uw hoeveelheid en type afval in kaart kunnen brengen. Wij doen u graag een scherp prijsvoorstel die perfect aansluit op uw zakelijke afvalstroom.