Bedrijfsafval Alkmaar

Bent u op zoek naar een partij die bedrijfsafval in Alkmaar inzamelt bij u voor de deur? Maak dan gebruik van onze voordelige Ophaalservice.

Dit all-in concept werkt heel eenvoudig: u betaalt een vast tarief per maand en wij komen al uw kantoor-, winkel-, horeca, en ander bedrijfsafval ophalen. Wij leveren binnen 2 werkdagen bedrijfsafval containers op uw locatie(s) in Alkmaar en u kiest een ledigingsfrequentie die aansluit op uw afvalstroom. Onze Ophaalservice is inclusief het gebruik van onze afvalcontainers, dus u heeft geen hoge kosten vooraf.

Bedrijfsafval Nederland is specialist in de inzameling en afvoer van verschillende afvalsoorten die voortkomen uit bedrijven, instellingen, verenigingen en organisaties. Dat doen wij al ruim 15 jaar, ook in Alkmaar en omgeving, zoals Heiloo, Heerhugowaard, Bergen (NH) en Scharwoude. Met onze flexibele servicecontracten kunt u alle kanten, zowel in piek- als dalseizoen.

Wij komen bedrijfsafval ophalen in Alkmaar

Wilt u met gemak van uw karton, oud-papier, lege drankflessen, plastic, keukenafval of restafval af? Maak dan gebruik van onze dienstverlening, dan halen wij periodiek uw bedrijfsafval op in Alkmaar. Of heeft u eenmalig een bouwcontainer nodig voor zakelijk grofvuil? Geen probleem, dat is geregeld binnen 1 werkdag.

Tegen een zeer laag all-in maandtarief plaatsen wij afvalcontainers op uw locatie en komen periodiek uw bedrijfsafval ophalen in Alkmaar.

Onze routes lopen door de hele stad, binnen en buiten de bebouwde kom. Dus of u nu in het oude centrum een schoenenwinkel heeft, een pizzeria aan de singel of een kantoor op bedrijventerrein Boekelermeer: Bedrijfsafval Nederland komt in elke straat en steeg langs om zakelijk afval op te pikken.

Bent u nieuwsgierig naar onze tarieven? Vul het offerte formulier in of bel één van onze specialisten op 085 – 48 95 840. U ontvangt geheel vrijblijvend een scherp prijsvoorstel in uw mailbox binnen 2 uur!

bedrijfsafval-alkmaar

Bedrijfsafval Haarlem
Ophaalservice

 • Wij komen uw bedrijfsafval in Alkmaar periodiek ophalen
 • U betaalt een vast en laag all-in maandtarief
 • Flexibel en maandelijks opzegbaar
 • Binnen 2 werkdagen geregeld
 • Ruime keuze ophaalfrequenties
 • Goedkoopste bedrijfsafval containers in regio Alkmaar
 • Geschikt voor restafval, plastic, papier/karton, SWILL, glasafval, chemisch afval, grofvuil en archief
 • Kostenbesparend afvalmanagement
 • Geen milieuheffing en toeslagen
 • 100% duurzaam en milieubewust

Bedrijfsafval inzameling en afvalverwerking Gemeente Alkmaar

Huishoudelijk vuilnis wordt door de gemeentedienst opgehaald. Helaas is dit niet het geval voor bedrijven. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor bedrijfsafval inzameling en afvalverwerking in Gemeente Alkmaar. Ondernemers zijn vrij om een externe partij in te zetten voor het ophalen van hun zakelijk afval.

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw afval weg te brengen naar het Stadswerk072 en Regio Recycle Punt of HVC – Afvalbrengstation in Bergen, maar dat is omslachtig en tijdrovend. Bovendien heeft u rekening te houden met hun openingstijden en moet u vaak betalen omdat het om bedrijfsmatig afval gaat.

Wij hebben dé oplossing voor u! Met flexibele servicecontracten tegen lage prijzen wordt al uw vuilnis onze zorg. Welke hoeveelheid of type bedrijfsafval u ook heeft, wij bieden een breed scala aan rolcontainers en ophaalfrequenties in Gemeente Alkmaar.

Hieronder leest u meer over de meest voorkomende afvalsoorten van bedrijven. Van lege fles tot aardappelschil of chemisch afval: voor elk afvaltype kunnen wij de juiste afvalcontainer leveren. Onze route voor bedrijfsafval inzameling dekt de hele stad, dus ook Alkmaar-Centrum en alle buitengebieden.

Bedrijven scheiden plastic afval (PMD) in Alkmaar

We zien de laatste jaren (gelukkig) een enorme toename van bedrijven die plastic afval scheiden in Alkmaar. Dit type afval wordt dan in een speciale PMD container gegooid. Deze afkorting staat voor plastic, metaal en drinkpakken. Oftewel verpakkingsplastics, tasjes en zakjes, lege blikjes en melkpakken bijvoorbeeld.

Met name bloemisten, kleding-, cadeau- en speelgoedwinkels in Haarlem, maar ook supermarkten, bouwmarkten, horeca en webshops hebben te maken met grote hoeveelheden plastic afval. Bent u als ondernemer op zoek naar een voordelige Ophaalservice inclusief rolcontainer voor pmd-afval? Wij zijn u graag van dienst.

Oud papier en karton winkelstraat Alkmaar

Wilt u geen gesleep en gesjouw meer met oud papier en karton naar de winkelstraat in Alkmaar? Het kartonafval stapelt zich op en u kunt dit niet makkelijk kwijt in uw winkel. U kunt bij ons een rolcontainer voor Papier en Karton aanvragen. Binnen twee werkdagen zetten wij deze op uw locatie.

Wij komen papier en karton ophalen bij bedrijven in de winkelstraten in Alkmaar, maar ook op industrieterreinen. Met een eigen papiercontainer op uw terrein is het inzamelen en afvoeren van al die dozen en papieren zo gepiept. Bovendien kan u alles direct kwijt in de afvalcontainer en ligt het niet langer in de weg in uw zaak.

Elk bedrijf in Alkmaar heeft restafval

Naast plastic en karton heet vrijwel elk bedrijf in Alkmaar restafval. Ook aal is de afvalscheiding op orde en wordt er veel gesorteerd, er blijft altijd wat restant afval over. Let op: u mag restant bedrijfsafval niet weggooien in de kliko-bakken of ondergrondse containers die bedoeld zijn voor particulieren.

Voor de inzameling van uw zakelijk restafval kunt u gebruik maken van onze diensten. Wij leveren restafval containers in Alkmaar aan bedrijven op hun eigen locatie. Deze rolcontainers zijn beschikbaar in veel verschillende maten. Heeft u een klein bedrijf? Dan is een 240 liter container waarschijnlijk voldoende. En voor een grotere organisatie is bijvoorbeeld een 1100 liter afvalcontainer geschikt.

Horeca afval in Alkmaar? Huur een SWILL container.

Uitgaans- en eetgelegenheden hebben te maken met een andere grote afvalstroom dan andere branches: organisch afval. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voedselresten, zoals eten dat niet opgegeten is, niet bruikbaar is of niet meer houdbaar is. Wij komen periodiek uw horeca afval in Alkmaar ophalen middels een SWILL container.

Deze SWILL containers met een inhoud van 120 liter zijn een must voor lunchrooms, restaurants, bioscopen, theaters, discotheken en cafetaria’s. Maar ook bedrijfskantines of voetbal- en hockeyverenigingen hebben te maken met horeca afval. Het is een zeer goed afsluitbare container, die tegen weer en wind kan buiten, wel zo hygiënisch!

Glasbak voor bedrijven in Alkmaar

Herkent u dit als horecaondernemer? Een overvloed aan lege wijnflessen en andere glasafval aan het einde van een drukke dag, staat te wachten om weggebracht te worden naar de plaatselijke glasbak. Dat kost veel tijd en moeite! Bovendien zijn deze glasbakken van de gemeente vaak overvol.

Veel handiger en sneller is het huren van een glascontainer voor bedrijven in Alkmaar op uw eigen locatie. Dit is ideaal voor horecabedrijven, (bedrijfs)kantines en verenigingen. Lege flessen, kapotte glazen en groentepotjes kunt u dan gemakkelijk direct in uw eigen container gooien. Dat mag inclusief doppen en kurken. Ze moeten wel leeg zijn, maar hoeven niet gespoeld te worden.

Archiefvernietiging Alkmaar

Gaat u uw archief opschonen? Houd er dan rekening mee dat vertrouwelijk papier niet zomaar op straat komen te liggen. Als uw organisatie mag u papieren waarop persoonlijke gegevens staan van bijvoorbeeld klanten niet bij het standaard bij uw bedrijfsafval voegen. Want fraudeurs kunnen hiermee aan de haal gaan. Dus neem geen enkel risico en huur ons in voor archiefvernietiging in Alkmaar.

Met een archiefcontainer weet u zeker dat alle data veilig is en voor niemand toegankelijk. Deze container heeft sloten en kan ook eenmalig gehuurd worden. Dat is handig als u bijvoorbeeld één keer per jaar het archief gaat uitdunnen.

Bedrijfsafval container Alkmaar huren

Wilt u ook tijd besparen en uw afvalkosten binnen uw onderneming drukken? Een bedrijfsafval container in Alkmaar huren is de meest voordelige oplossing. Onze specialisten kunnen u uiteraard helpen met het selecteren van de goedkope bedrijfsafval containers in regio Alkmaar. Neem gerust contact met ons op.

Hieronder staan de verschillende soorten containers en afvalstromen op een rij.

 • Rolcontainers: geschikt voor restafval, PMD (plastic, blik en drinkkartons), SWILL (organisch afval), glasafval, papier en karton, chemisch/medisch afval en archief
 • Bouwcontainers: geschikt voor bouw- en sloopafval, puin, stenen, houtafval, grond, groenafval, dakafval, meubelen en grofvuil
 • Perscontainers: geschikt voor zeer grote hoeveelheden karton, plastic, restafval en folie afval

Heeft u meerdere vestigingen in Noord-Holland, bijvoorbeeld in Haarlem, Beverwijk, Hoorn, Den Helder, Zaandam of Purmerend? Onze afvalcontainers voor bedrijfsafval kunnen overal in NL geplaatst worden.