Bedrijfsafval Zoetermeer

Is uw onderneming gevestigd in Zoetermeer en bent u op zoek naar een bedrijf dat uw bedrijfsafval periodiek komt inzamelen? Dan zit u op deze pagina goed!

Wij zijn specialist in de inzameling en verwerking van verschillende soorten afval die voortkomen uit bedrijven. Tegen een laag bedrag per maand komen wij al uw bedrijfsafval in Zoetermeer inzamelen. Ga ook voor gemak en efficiëntie en schakel de ophaalservice van Bedrijfsafval Nederland in! Dan pikken wij uw restafval, karton, plastic of bijvoorbeeld horeca-afval op.

Wij bieden een breed scala aan bedrijfsafval containers aan in verschillende formaten én een ledigingsfrequentie die aansluit op de grootte van de afvalstroom. Voor elke pizzeria, avondwinkel, bar, administratiekantoor of kledingwinkel in Zoetermeer kunt u bij ons de goedkoopste rolcontainers huren!

Wie komt bedrijfsafval ophalen in Zoetermeer?

De Gemeente Zoetermeer komt geen bedrijfsafval ophalen. In tegenstelling dus tot particulieren, moeten bedrijven zelf iets regelen voor het afvoeren van hun vuilnis. Bij huishoudens wordt dit opgehaald door de gemeentedienst. Maar als ondernemer moet u een externe afvalinzamelingsdienst inschakelen voor het ophalen van al het bedrijfsafval.

Wij leveren en ledigen rolcontainers op uw vestiging en komen uw bedrijfsafval ophalen in Zoetermeer. Dit doen wij voor een laag all-in maandbedrag.

Wilt u gemakkelijk van uw afval af? Maak dan gebruik van onze Ophaalservice voor bedrijven. Dan hoeft u (of uw medewerkers) niet meer zelf vuilniszakken, lege dozen en flessen naar het Zelfbrengdepot van Gemeente Zoetermeer te brengen. Dat scheelt tijd en dus geld!

Bent u benieuwd naar onze services en prijzen voor de afvoer van bedrijfsafval? Vul dan online ons offerte formulier in of neem contact met ons via telefoonnummer 085 – 06 08 420. U ontvangt een scherp vrijblijvend prijsvoorstel per mail binnen 2 uur!

bedrijfsafval-zoetermeer

Bedrijfsafval Zoetermeer
Ophaalservice

  • Laat uw bedrijfsafval periodiek ophalen in Zoetermeer
  • Goedkoopste bedrijfsafval containers in de regio
  • Geschikt voor restafval, papier/karton, SWILL, plastic (PMD), glas en archief
  • Binnen 2 werkdagen plaatsen wij een rolcontainer op uw locatie in Zoetermeer
  • U betaalt een vast en laag all-in maandtarief
  • Bespaar op uw afvalkosten
  • Milieubewust afvalmanagement
  • Geen milieuheffing of toeslagen

Zakelijk afval inzameling Zoetermeer

Heeft u te maken met karton en oud-papier, plastic afval, glasafval, organisch afval of andere soorten afval? Wij regelen de zakelijk afval inzameling in Zoetermeer. Ons team adviseert u graag over de goedkoopste rolcontainer voor zakelijk afval die het beste bij uw onderneming past. Onze Inzamelingsservice is inclusief rolcontainers, dus u heeft geen hoge aanschaf vooraf.

Wij hanteren flexibele servicecontracten voor zakelijk afval in Zoetermeer, dus ook in dal- of piekmaanden kunt u wijzigingen aanbrengen. Dit is  bijvoorbeeld prettig als u een horecazaak runt. Het kiezen van het juiste formaat en de inzamelfrequentie spelen namelijk een grote rol in lagere afvalkosten. Ook goede afvalscheiding draagt bij aan een structureel kostenbesparend afvalmanagement. En het is natuurlijk beter voor het milieu!

Bedrijfsafval container Zoetermeer huren

Gaat u ook voor efficiëntie en kostenbesparing? Een bedrijfsafval container in Zoetermeer huren is binnen 2 werkdagen geregeld. De eerste stap is het in kaart brengen van uw afvalstromen, zodat u precies weet welk type en de hoeveel afval u produceert.

De tweede stap is het selecteren van het juiste formaat en ledigingsfrequentie. Hoe beter deze aansluiten op uw afvalstroom, hoe goedkoper u uit bent. Welke hoeveelheid of afvaltype u ook heeft, wij hebben voor elke organisatie in Zoetermeer de goedkoopste bedrijfsafval containers.

Twijfelt u of heeft u hulp nodig bij het bepalen van het juiste servicecontract? Neem gerust contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Hieronder hebben we alvast de meest voorkomende bedrijfscontainers voor u op een rij gezet.

SWILL container voor horeca afval Zoetermeer

Runt u een bar, café, lunchroom, restaurant of snackbar in? Dan heeft u organisch afval waar u vanaf moet. Dat zijn bijvoorbeeld etensresten en keukenafval. U kunt bij ons een SWILL container voor horeca afval in Zoetermeer huren. Daar kunt u al het voedsel dat niet opgegeten is of over de datum is in gooien. Wij komen periodiek uw Swill-afval in Zoetermeer ophalen tegen een zeer scherp maandtarief.

Horeca-afval is een enorme grote afvalsoort bij drink- en eetgelegenheden en in de cateringbranche. Ook in Zoetermeer gaat het om tonnen per jaar. Door hier de juiste container voor te gebruiken, draagt u bij aan recycling. Daarnaast krijgt u een beter beeld van voedselverspilling binnen uw horecaonderneming. Daar kunt u op inspelen!

Glascontainer voor bars en restaurants in Zoetermeer

De Zoetermeerse horeca heeft niet alleen te maken met voedselafval. Ze hebben ook elke avond kratten vol met lege flessen, lege groente potten en wat gesneuvelde glazen. Een zakelijke glascontainer voor bars en restaurants in Zoetermeer biedt dan uitkomst. Dan hoeven uw medewerkers niet meer het glasafval naar de gemeente glasbakken te brengen. Het kan direct op uw locatie in uw eigen glasbak!

Een rolcontainer voor glasafval is ideaal voor horecazaken, sportverenigingen en bedrijfskantines. Wij bieden goedkope glascontainers aan inclusief periodieke lediging. De vuilniswagens van Bedrijfsafval Nederland komen zowel in Zoetermeer-centrum als het buitengebied glas ophalen bij u voor de deur. Dat kan bijvoorbeeld elke week of maand, net wat u wilt.

Karton en papiercontainer ophalen Zoetermeer

Bent u het gesleep en gesjouw met karton en oud papier ook zat? Steeds op en neer met een afgeladen auto naar het Zelfbrengdepot of milieustraat van gemeente Zoetermeer. Daar zit u niet op te wachten. Wij leveren Papier perscontainers en rolcontainers voor papier/karton. Op vaste dagen komen wij bij bedrijven hun karton en papiercontainer ophalen in Zoetermeer.

Zo is het inzamelen en afvoeren van al die dozen en papieren snel gepiept. U hoeft ze alleen maar in uw eigen kartoncontainer te deponeren en wij doen de rest. Of u nu gevestigd bent op het bedrijventerrein Hoornerhage, Lansinghage, Rokkehage, Zoeterhage, Dutch Innovation Park, Oosterhage, Prisma of gelegen bent in het oude centrum van Zoetermeer: onze ophaalroute voor karton en papier dekt de hele stad.

PMD container voor winkels in Zoetermeer

Bij een bloemenboetiek, supermarkt, drogisterij, schoenen- en kledingzaak, maar ook supermarkt of webshop, komt er dagelijks veel voorraad binnen dat verpakt is in plastic. Dit kan goed gerecycled worden. Een PMD container voor winkels in Zoetermeer is daarom een must voor de duurzame ondernemer. Naast Plastic, vallen ook Metaal en Drankkartons onder PMD-afval. Dus niet alleen winkels, maar horecagelegenheden hebben PMD containers nodig.

De gemeente komt 2x per maand het plastic afval ophalen bij huishoudens, maar niet bij bedrijven. Huur daarom een container voor plastic afval bij Bedrijfsafval Nederland. U kunt kiezen uit verschillende formaten en hij staat binnen twee dagen op uw terrein. Hoe meer plastic u scheidt van het restafval, hoe lager de kosten zijn. Bovendien draagt u een belangrijk steentje bij aan een milieuvriendelijk Zoetermeer.

Restafval container voor bedrijven Zoetermeer

We zien de afgelopen jaren een toename in goede afvalscheiding. Dat is heel positief, maar helaas kan (nog) niet alles gerecycled worden. Elk bedrijf ontkomt niet aan restafval. Voor de inzameling van dit type afval bieden wij restafval containers voor bedrijven in Zoetermeer aan. Voor kleine bedrijven hebben we bijvoorbeeld een 240 liter container en voor grote bedrijven een 2500 liter rolcontainer. En alles daar tussenin, tegen de scherpste tarieven van de regio.

Wist u dat het verboden is om restant bedrijfsafval weg te gooien in particuliere afvalbakken of ondergrondse containers van de gemeente? U dient dit te brengen naar het Zelfbrengdepot van Zoetermeer. Veel gemakkelijker en sneller is het huren van een eigen restafval container voor uw bedrijf. Daar kunt u al uw vuilniszakken in kwijt. Op vaste dagen (volgens onze afvalkalender) komen bij uw restant bedrijfsafval ophalen.

Archiefcontainer kantoren en instellingen Zoetermeer

Papieren waarop persoonlijke gegevens staan vermeld van bijvoorbeeld uw bedrijf of cliënten, mag u niet bij het ‘gewone’ oud-papier gooien. Dit kan als gevolg hebben dat gevoelige informatie van klanten op straat komt te liggen en daarmee speelt u fraudeurs in de hand. Neem geen enkel risico en huur een archiefcontainer voor kantoren en instellingen in Zoetermeer. Deze zijn beveiligd met sloten, zodat niemand de documenten kan grijpen.

Bent u op zoek naar archiefvernietiging in Zoetermeer? Weet dan dat hier regels aan verbonden zijn. Bij Bedrijfsafval Nederland weet u zeker dat dit op een correcte manier afgehandeld wordt. Met een vertrouwelijk papier container op uw locatie is alle data veilig en voor niemand toegankelijk. Een archiefcontainer kan ook eenmalig gehuurd worden. Dat is een goede optie als u bijvoorbeeld jaarlijks het archief gaat opschonen.

Rolcontainer voor bedrijfsafval huren Zoetermeer

Wilt u graag met regelmaat uw bedrijfsafval laten ophalen op uw locatie? Een rolcontainer voor bedrijfsafval huren in Zoetermeer is snel geregeld. Binnen twee werkdagen staat de container bij u op de stoep. U betaalt een vast en laag maandtarief voor het ledigen. Onze prijzen zijn all-in, dus zonder verborgen kosten achteraf.

rolcontainer-bedrijfsafval-zoetermeer

U kunt kiezen uit verschillende formaten afvalcontainers, variërend van 120 liter tot maar liefst 2500 liter. Daarnaast kunt u een ledigingsfrequentie aangeven die het beste past bij de hoeveelheid afval. En wij komen de rolcontainers met uw winkel-, kantoor-, kantine- en horeca-afval ophalen in Zoetermeer.

Grofvuil container voor bedrijven in Zoetermeer

Gaat u uw restaurant verbouwen of afscheid nemen van oude kantoormeubels? Dan is een grofvuil container voor bedrijven in Zoetermeer de oplossing. We plaatsen de grote container op (of vlakbij) uw terrein. Hier kunt u alle grof afval, zoals bouw- en sloopafval in deponeren. Ze zijn beschikbaar in 3, 6 en 10 kuub.

grofvuil-container-bedrijven-zoetermeer

De bouwcontainers voor grof bedrijfsafval zijn super handig bij grote verbouwingen van winkels of renovaties van kantoorunits. We leveren ze tegen de laagste prijzen van Zoetermeer. U kunt onze voordelige grofvuil containers 8 weken huurvrij gebruiken en wij berekenen geen milieutoeslag.