Bedrijfsafval Gouda

Bent u op zoek naar een bedrijf die zorgt voor het voordelig ophalen en afvoeren van uw bedrijfsafval in Gouda? Wij zijn u graag van dienst!

Tegen een vast laag tarief per maand leveren én ledigen wij afvalcontainers voor allerlei soorten en hoeveelheden bedrijfsafval in Gouda. Wij begrijpen dat het zelf wegbrengen van afval een tijdrovende bezigheid is. Als ondernemer kunt u uw tijd veel beter gebruiken! Schakel daarom Bedrijfsafval Nederland B.V. in voor de inzameling en verwerking van uw bedrijfsafval.

U kunt een keuze maken uit verschillende formaten rolcontainers voor diverse afvalsoorten, zoals restafval, glasafval, karton, oud-papier, plastic afval en organisch keukenafval. Voor elke branche in Gouda hebben we de juiste en meest voordelige bedrijfsafval container!

Bedrijfsafval ophalen Gouda

Of u nu in het centrum zit of een industrieterrein, wij halen overal in Gouda bedrijfsafval op. Met een zakelijke afvalcontainer op uw terrein wordt het afvoeren van uw winkel-, kantoor-, of horeca-afval een stuk gemakkelijker. Bedrijfsafval Nederland biedt een diversiteit aan inzamelingsmogelijkheden aan.

Wij plaatsen rolcontainers op uw locatie en komen periodiek uw bedrijfsafval ophalen in Gouda tegen een vaste lage prijs per maand. 

Wij hanteren flexibele service overeenkomsten en zijn de goedkoopste in regio Gouda. Het kan voorkomen dat u in bepaalde periodes juist meer of minder afval heeft. Dan kunnen wij de ledigingsfrequentie voor u aanpassen, zodat onze chauffeurs vaker of juist minder vaak uw bedrijfsafval ophalen. Onze medewerkers denken met u mee en helpen u met het structureel verlagen van de afvalkosten binnen uw bedrijf.

Vragen? Neem contact met ons via 085 – 06 08 420 of vul online ons offerte formulier in. Binnen 2 uur ontvangt u een scherp prijsvoorstel in uw mailbox!

bedrijfsafval-gouda

Bedrijfsafval Container
Gouda en omstreken

  • Periodiek uw bedrijfsafval op laten halen op vaste dagen
  • Goedkoopste bedrijfsafval containers in regio Gouda
  • Geschikt voor oud papier/karton, restafval, SWILL, PMD, en glas
  • Binnen 2 werkdagen een rolcontainer op uw locatie
  • Wij rekenen geen milieuheffing en toeslagen
  • Kostenbesparend afvalmanagement
  • 100% duurzaam en milieubewust

Duurzame afvalinzameling bij bedrijven in Gouda

Jaarlijks komen er vele tonnen bedrijfsafval vrij. Wist u dat meer dan 65% hiervan kan worden hergebruikt voor nieuwe grondstoffen? Wij streven naar duurzame afvalinzameling bij bedrijven in Gouda. Afvalscheiding begint bij de bron. Hoe meer organisaties hun afvalstromen gescheiden aanbieden, hoe beter dit voor het milieu is. Daarnaast levert het voor u een flinke kostenbesparing op!

Door de afvalverwerking bij uw bedrijf goed in te richten neemt de hoeveel restafval af. En dit type afval is de hoogste kostenpost. Het apart inzamelen van glas, karton, plastic en keukenafval is iets dat elk bedrijf in Gouda kan toepassen. En dit merkt u direct in de bedrijfsafvalkosten. Het is duurzamer én goedkoper dus!

Bedrijfsafval container huren Gouda

Wij kunnen u al binnen twee werkdagen voorzien van rolcontainer(s) op uw locatie(s). Een bedrijfsafval container huren in Gouda is dus snel geregeld. Welke hoeveelheid of soort afval u ook heeft, wij bieden het juiste inzamelmiddel aan tegen de scherpste tarieven in uw gebied.

Hieronder hebben we de meest voorkomende afvalsoorten van bedrijven in Gouda op een rij gezet. Wij verhuren bedrijfsafval containers inclusief een handige ophaalservice. We houden van transparantie: en all-in prijzen zonder addertjes onder het gras, zodat u altijd inzicht heeft in de totale kosten. Geen verborgen kosten of milieuheffing, want daar doen we niet aan!

Restafval container voor bedrijven in Gouda

Restafval wordt ook wel gemengd afval genoemd. Het is het afval dat overblijft als andere afvalsoorten ervan zijn gescheiden. Vrijwel elk bedrijf, organisatie of instelling heeft dit type afval. Het kan zich snel opstapelen, dus een restafval container voor bedrijven in Gouda huren is erg handig.

Wij plaatsen een rolcontainer voor restafval bij uw pand en komen deze bijvoorbeeld wekelijks legen. Onze afval-ophaalservice in Gouda komt langs op vaste dagen, die overzichtelijk in een afvalkalender staan.

Plastic afval container voor winkels en horeca in Gouda

Met name winkels, warenhuizen, groothandels, horeca en supermarkten ontkomen niet aan plastic afval. Veel producten worden namelijk bij levering verpakt in plastic. Dit valt onder PMD-afval. Dat staat voor Plastic, Metaal (blikjes) en Drankkartons. De gemeente komt alleen plastic afval ophalen in Gouda bij huishoudens, niet bij bedrijven.

Wij leveren plastic afval containers voor o.a. winkels en horeca in Gouda. U kunt kiezen uit verschillende maten PMD containers, variërend van 240 liter tot 1100 liter. Het is belangrijk om PMD afval te scheiden, want dit kan gerecycled worden. Bovendien scheelt het in de kosten, omdat u dan minder restafval overhoudt.

Papiercontainer: papier en karton ophalen Gouda

Eén van de grootste afvalstromen vandaag de dag is oud papier en karton. Bedrijven hebben stapels lege dozen, oud-papier, papieren zakjes en tassen. Met een eigen papiercontainer voor de deur hoeft u niet meer zelf te slepen met kartonnen dozen naar het afvalbrengstation van de gemeente Gouda. Vaak moet u daar ook nog kosten betalen als bedrijf.

Tegen een vast voordelig tarief komen wij periodiek uw oud papier en karton ophalen in Gouda. Of u nu gevestigd bent in het buitengebied of het gezellige centrum, onze ophaalroute dekt heel Gouda en omstreken.

Vertrouwelijk papier container voor kantoren in Gouda

Niet alle papier mag zomaar weggegooid worden. Als uw bedrijf persoonlijke gegevens in archieven of andere papieren documenten heeft staan, dan moet u dit op een correcte manier laten vernietigen. Wij leveren speciale vertrouwelijk papier containers voor kantoren in Gouda. Daarmee voorkomt u oplichting en fraude en voldoet u aan de regelgeving.

Onze afvalcontainers voor archief en vertrouwelijke documenten kunnen ook eenmalig gehuurd worden. Dit is handig als u bijvoorbeeld eens in het jaar een gedeelte van het archief wilt vernietigen.

SWILL container voor restaurant en snackbar in Gouda

Keukenafval en etensresten wordt ook wel SWILL afval genoemd. Bioscopen, cafés, restaurants, lunchrooms en bedrijfskantines produceren jaarlijks een enorme hoeveelheid voedselafval. Door gebruik te maken van SWILL containers voor horeca ondernemingen in Gouda, draagt u bij aan het recyclen van deze keukenresten tot groene energie en compost.

Bedrijfsafval Nederland levert rolcontainers voor voedselafval op alle locaties in Gouda. Tegen een zeer scherp tarief komen deze wekelijks, tweewekelijks of maandelijks legen.

Glasbak voor horecaondernemingen Gouda

Lege wijnflessen en groentepotjes: horecabedrijven hebben heel veel glasafval. Steeds zelf het glas wegbrengen naar de glasbak is een zware en tijdrovende klus. Kies daarom voor een zakelijke glasbak voor horecaondernemingen in Gouda op uw eigen terrein.

Een voordelige glascontainer huren bij Bedrijfsafval Nederland is snel geregeld. Binnen 2 werkdagen plaatsen wij de glasbak op uw locatie(s). Periodiek, bijvoorbeeld elke week of 2x per maand, komen we de container legen.

Rolcontainer huren voor bedrijfsafval Gouda

Wilt u graag wekelijks of maandelijks uw bedrijfsafval op laten halen? Een rolcontainer huren voor uw bedrijfsafval in Gouda en omgeving is snel en voordelig geregeld. Voor een vast all-in maandbedrag regelen wij de inzameling, de lediging en verwerking van al uw afval. U heeft er geen omkijken meer naar!

rolcontainer-bedrijfsafval-gouda

Maak een keuze uit verschillende formaten afvalcontainers. De inhoud van de afvalbakken varieert tussen de 120 liter en 2500 liter inhoud (dat zijn circa 45 vuilniszakken). Daarnaast kunt u de ophaalfrequentie aangeven. Tussentijds wijzigingen doorvoeren is geen probleem, want service staat bij ons bovenaan!

Grofvuil container huren Gouda: goedkoopste van Nederland

Naast bedrijfsafval kunt u als onderneming ook te maken hebben met eenmalig grofvuil, puin of bouw- en sloopafval. Gaat u bijvoorbeeld uw zaak verbouwen of komt er nieuwe inrichting aan? Dat is het huren van een grofvuil container in Gouda is erg handig. Daar kunt u al het grof vuil in gooien!

grofvuil-container-gouda

De gemeente komt alleen grofvuil ophalen bij particulieren. Als ondernemer bent u zelf verantwoordelijk voor de afvoer van stenen, vloeren, houtafval of een oud interieur. In onze webshop vindt u voor elke klus de juiste én de goedkoopste container. Ze zijn direct leverbaar en beschikbaar in de maten 3m3, 6m3 of 10m3 (kuub),