Bedrijfsafval Delft

Op zoek naar een afvalinzamelingsbedrijf die voordelig uw bedrijfsafval in Delft ophaalt en afvoert? Dan vertellen wij u graag meer over onze diensten!

Bedrijfskosten: alle ondernemers hebben ermee te maken. Van reiskosten en printpapier tot de aanschaf van nieuwe bureaustoelen, alles kost geld. Ook het afvoeren van bedrijfsafval kent een prijs. En deze prijzen lopen uiteen in de markt. Of u nu voor het eerst op zoek bent naar een afvalverwerker in Delft of al een contract hebt bij een andere partij, het loont zeker de moeite om met in ons gesprek te gaan.

Bedrijfsafval Nederland levert namelijk de goedkoopste rolcontainers inclusief ledigingsservice voor bedrijfsafval in Delft. Scholen, souvenirwinkels, kledingzaken, kantoren, restaurants of lifestyle shops: voor elke branche hebben we de juiste en meest voordelige bedrijfsafval container!

Bedrijfsafval ophalen Delft

Is uw bedrijf in het centrum gevestigd of juist aan de buitenrand op een bedrijventerrein? Geen probleem, onze route voor het inzamelen van bedrijfsafval in gemeente Delft dekt de hele regio (en heel Nederland). Met een afval rolcontainer op uw locatie is het afvoeren van uw horeca-, kantoor-, kantine- of winkelafval heel gemakkelijk. Uw afval wordt onze zorg.

Wij leveren rolcontainers op uw locatie(s) en komen op vaste dagen uw bedrijfsafval ophalen in Delft tegen een zeer voordelig tarief per maand. 

U kunt kiezen uit verschillende afmetingen containers, ophaalfrequenties en inzamelingsmogelijkheden, die perfect aansluiten op uw behoefte. Wij werken met flexibele service overeenkomsten en zijn de goedkoopste in regio Delft. Onze medewerkers adviseren u graag over het structureel verlagen van de afvalkosten binnen uw organisatie.

Advies nodig? Bel ons op 085 – 06 08 420 of vul online het offerte formulier in. Dan ontvangt u binnen 2 uur u een scherp prijsvoorstel per mail!

bedrijfsafval-delft

Bedrijfsafval Container
ophalen Delft

  • Op vaste dagen uw bedrijfsafval op laten halen in Delft
  • Goedkoopste bedrijfsafval containers in de regio
  • Geschikt voor restafval, oud papier en karton, horeca-afval, PMD en glas
  • Binnen 2 werkdagen een rolcontainer op uw locatie in Delft
  • Wij berekenen geen milieuheffing en toeslagen
  • Kies voor kostenbesparend afvalmanagement
  • 100% duurzaam en milieubewust

Duurzame afvalverwerking bij bedrijven in Delft

Elk jaar komen er tonnen bedrijfsafval vrij in Nederland. Maar wist u dat meer dan 65% tot 70% hiervan hergebruikt kan worden voor nieuwe grondstoffen? Wij stimuleren daarom duurzame afvalverwerking bij bedrijven in Delft. Afvalscheiding begint namelijk bij de bron. Hoe meer bedrijven hun afvalstromen gescheiden aanleveren, hoe meer recyclebaar materiaal er vrijkomt.

Een goed doordacht afvalmanagementplan is niet alleen goed voor het milieu, maar ook kostenbesparend. Door elke afvalstroom binnen uw bedrijf goed in te richten neemt de hoeveel gemengd afval af. Dit restafval is de hoogste kostenpost, omdat dit niet recyclebaar is en direct de verbrandingsoven in gaat. Elk bedrijf in Delft kan duurzame afvalverwerking toepassen. En dat merkt u gelijk in de bedrijfsafvalkosten. Het is dus duurzamer én goedkoper!

Bedrijfsafval container Delft huren

Wilt u ook gemakkelijk en snel van uw afval af? Dan is een bedrijfsafval container in Delft huren de ideale oplossing. Wij plaatsen binnen twee werkdagen rolcontainer(s) bij uw pand. U ontvangt van ons een overzichtelijke kalender met de ophaaldagen, zodat u altijd precies weet wanneer onze chauffeurs de bedrijfsafvalcontainer komen legen.

Wilt u meer weten over de verschillende zakelijke afvalbakken die we aanbieden in Delft? Lees dan verder en ontdek welke het beste bij uw organisatie past. Wij verhuren al onze bedrijfsafval containers inclusief een periodieke ophaalservice. Dat doen we voor duidelijke all-in prijzen, zonder kosten achteraf, dus ook geen milieuheffingen!

Restafval containers voor bedrijven in Delft

Afvalscheiding is zoals we al aangegeven hebben duurzaam en goedkoper. Maar na het scheiden blijft er altijd nog afval over. Dit noemen we restafval. Bijna elke organisatie heeft hier mee te maken. Om dit goed af te voeren, zijn restafval containers voor bedrijven in Delft de perfecte oplossing.

Wij plaatsen een afvalcontainer voor restafval op uw vestigingsadres en u kiest hoe vaak u deze wilt laten legen. Onze bedrijfsafval-ophaalservice in Delft kan 2x per week, 1x per week, 1x per 2 weken of 1x per 4 weken ingezet worden. Dit doen wij op vaste dagen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Papier ophalen Delft: huur een papiercontainer

Oud papier en karton is één van de grootse afvalstromen bij bedrijven. Stapels lege kartonnen dozen, oud-papier, papieren tassen en verpakkingen: geen elke ondernemer ontkomt eraan. Huur een papiercontainer en laat uw karton en papier ophalen in Delft. Dan hoeft u niet meer zelf al het zware karton en papier naar het gemeentewerf te brengen. Vaak kan u het daar als bedrijf alleen afvoeren tegen betaling.

Tegen een voordelig tarief komen wij elke week, om de week of maandelijks uw oud papier en karton ophalen op locatie. Of uw bedrijf nu gevestigd is op een bedrijventerrein of in het mooie centrum van Delft, onze ophaalroute dekt elke straat in heel Zuid-Holland.

Plastic afval: PMD containers voor winkels in Delft

De meeste winkeliers in Delft hebben veel plastic afval. Denk bijvoorbeeld aan plastic verpakkingen van kleding, cosmetica en speelgoed. Ook in de horeca komt er veel plastic vrij, waar voedsel in verpakt zat. Dit verpakkingsmateriaal valt onder PMD afval (Plastic, Metaal en Drankkartons). Dit type afval kan gerecycled worden en daarom is het belangrijk dat dit gescheiden aangeleverd wordt.

Bedrijfsafval Nederland levert PMD containers aan winkels in Delft. Ook warenhuizen, horecagelegenheden, supermarkten, scholen of andere branches kunnen uiteraard bij ons terecht. We bieden diverse formaten Plastic afval containers aan, die variëren van 240 liter tot 1100 liter inhoud.

Horeca afval Delft: huur een SWILL container

Keukenafval of voedselafval wordt ook wel SWILL genoemd. Restauranteigenaren en andere eet- en drinkgelegenheden gooien dagelijks een flink portie organisch afval weg. Ook bedrijfskantines produceren wekelijks een behoorlijke hoeveelheid keukenresten. Wilt u gemakkelijk van uw horeca afval in Delft af? Huur dan een SWILL container!

Wij leveren 120 liter rolcontainers voor organisch afval in regio Delft. Periodiek, bijvoorbeeld elke week, komen wij het SWILL-afval ophalen tegen een super voordelig all-in tarief per maand.

Archiefvernietiging Delft: gebruik een vertrouwelijk papier container

Naast ‘gewoon’ oud-papier en karton kennen we in de wereld van afval ook ‘vertrouwelijk papier’. Dit is papier waarop persoons- of bedrijfsgegevens staan. U kunt daarbij denken aan notulen, klantenbestanden, archieven en contracten. U kunt gebruiken maken van onze archiefcontainer-service. Wij leveren beveiligde vertrouwelijk papier containers voor archiefvernietiging in Delft.

Zorg dat u fraude en oplichting voorkomt, dit kan uw naam schaden. Bovendien kunt u hiervoor beboet worden. Bedrijfsafval Nederland vernietigt uw archief en vertrouwelijke documenten volgens Artikel 32 van de AVG wet.

Glascontainer voor horeca in Delft

Van lege champagneflessen tot glazen sauspotten: restaurants en cafés hebben dagelijks veel glasafval. Het huren van een glascontainer voor de horeca in Delft biedt dan uitkomst. U hoeft niet steeds zelf de lege flessen weg te brengen naar een glasbakken in de buurt. Dat is een tijdrovende en minder leuke klus om te doen.

Wij zijn u graag van dienst en komen uw glasafval ophalen op vaste momenten ledigen in Delft, ook in het centrum. Binnen 2 werkdagen kunt u al een eigen glasbak op wielen op uw terrein hebben staan.

Rolcontainer voor bedrijfsafval huren in Delft

Wilt u elke week of maand uw bedrijfsafval laten ophalen? Een rolcontainer voor bedrijfsafval huren in Delft regelt u gemakkelijk en snel. Tegen een vast en laag maandtarief verzorgen wij de afvalcontainers, inzameling, lediging én verwerking van al uw afval.

rolcontainer-bedrijfsafval-delft

U kunt kiezen uit verschillende formaten rolcontainers. Van tevoren spreken we af op welke dagen we de bedrijfsafvalcontainer komen ledigen. Deze data staan overzichtelijk in onze afvalkalender Delft. Wilt u tussentijds een wijziging doorvoeren, bijvoorbeeld vanwege een piekperiode? Dan is dat geen probleem!

Grofvuil ophalen Delft: bestel een afzetcontainer

Gaat u uw kaashandel, brasserie, sportschool of restaurant renoveren? Dan komt er veel grof afval, puin en bouw- en sloopafval vrij. Dan is het goed te weten dat wij ook grofvuil ophalen in Delft bij bedrijven. Huur een afzetcontainer in onze webshop, dan staat deze morgen al op de stoep.

grofvuil-ophalen-delft

De gemeente Delft komt alleen grofvuil ophalen bij huishoudens. Als ondernemer moet u dus zelf iets regelen voor het afvoeren van kantoormeubelen, stenen of plafondplaten. Wij bieden voor elk project de goedkoopste afzet- en bouwcontainers. Ze zijn direct leverbaar en beschikbaar in de maten 3 kuub, 6 kuub of 10 kuub.