Bedrijfsafval Alphen aan den Rijn

Heeft u of werkt u bij een bedrijf gevestigd in Alphen aan den Rijn en bent u op zoek naar een afvalinzamelingsbedrijf voor uw bedrijfsafval?

Dan heeft u de juiste partner gevonden! Bedrijfsafval Nederland is specialist in het inzamelen en verwerken van allerlei soorten bedrijfsafval in Alphen aan den Rijn. Dit doen wij tegen een vast en laag tarief per maand, zonder verborgen kosten of milieutoeslagen.

Wij bieden bedrijfsafvalcontainers aan in verschillende afmetingen en inhoud voor diverse afvalsoorten. Voor elke kledingwinkel, kantoorunit of supermarkt in Alphen aan de Rijn kunt u bij ons de juiste rolcontainer huren!

Bedrijfsafval ophalen in Alphen aan den Rijn?

Wilt u makkelijk van uw plastic verpakkingen, kartonnen dozen, glasafval, organische keukenafval of restafval af? Dan hebben wij de oplossing! Maak gebruik van onze voordelige zakelijke afvalcontainers. Wij halen het bedrijfsafval wekelijks, tweewekelijks of maandelijks op, zodat u het zelf niet hoeft weg te brengen naar het gemeentewerf of afvalstraat van Alphen aan den Rijn.

Wij leveren bedrijfsafvalcontainers en komen periodiek uw bedrijfsafval ophalen in Alphen aan den Rijn tegen een vast en laag all-in maandbedrag.

U kunt kiezen uit verschillende formaten en ledigingsfrequenties, zodat u een kostenbesparend afvalmanagement kunt hanteren. Ook goede afvalscheiding draagt bij aan lagere kosten en is bovendien beter voor het milieu.

Bent u gevestigd in Alphen a/d Rijn en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons via 085 – 06 08 420 of vul online ons offerte formulier in. Binnen 2 uur ontvangt u een scherp prijsvoorstel per email!

bedrijfsafval-alphen-aan-den-rijn

Bedrijfsafval Container
Alphen aan den Rijn

  • Periodiek bedrijfsafval op laten halen in Alphen aan den Rijn
  • Goedkoopste bedrijfsafval containers in uw regio
  • Geschikt voor restafval, PMD, oud papier/karton, glas, SWILL en vertrouwelijk papier
  • Binnen 2 werkdagen een rolcontainer op uw locatie in Alphen a/d Rijn
  • Geen milieuheffing en toeslagen
  • Kostenbesparend afvalmanagement
  • 100% duurzaam en milieubewust

Bedrijfsafval inzameling en afvalverwerking Alphen aan den Rijn

Ondernemingen, instellingen en organisaties in de gemeente Alphen a/d Rijn dienen zelf zorg te dragen voor het inzamelen en afvoeren van hun afval. Wij bieden een breed scala aan oplossingen. Door onze jarenlange ervaring met afvalinzameling en afvalverwerking voor bedrijven in Alphen aan den Rijn, kunnen we u goed advies geven. Welke soort of hoeveelheid bedrijfsafval u ook heeft, wij selecteren voor u het meest voordelige inzamelmiddel.

Hieronder leest u meer over de zes meest voorkomende afvalsoorten van bedrijven. Wij bieden containers én ophaalservice aan voor restafval, organisch afval (SWILL), karton/papier, plastic en blik (PMD), glazen flessen en vertrouwelijk papier (archief).

Papier en karton ophalen Alphen aan den Rijn

Kantoren, supermarkten, webwinkels, speelgoedzaken en horecagelegenheden: ze hebben allemaal te maken met oud-papier en lege kartonnen dozen. Wij komen periodiek papier en karton ophalen in Alphen aan den Rijn. Wij leveren goedkope papiercontainers, speciaal voor bedrijven.

U betaalt hiervoor een vast laag maandtarief, zonder verborgen kosten of heffingen. Wilt u ook graag u karton en papier op laten halen op uw locatie in Alphen a/d Rijn? Binnen twee werkdagen kunnen wij al een oud papier en karton container bij uw vestiging plaatsen. Snel geregeld dus!

PMD container voor uw winkel in Alphen a/d Rijn

Heeft u een winkel of andere zaak waar veel plastic verpakkingsmateriaal vrijkomt? Een PMD container huren is dan een goede oplossing voor winkels in Alphen a/d Rijn! Onder PMD verstaan we plastic afval, metalen blikjes en drinkkartons. Met name kledingwinkels hebben te maken met veel plastic afval, maar ook eetgelegenheden, theaters en bioscopen hebben een constante stroom aan lege blikjes frisdrank en andere drankverpakkingen.

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker, ook in uw gemeente. PMD afval sorteren van restafval is een milieubewuste keuze, die ook nog eens de afvalkosten drukt. Win win dus!

Restafval containers gemeente Alphen aan den Rijn

Al het afval dat niet bij het recyclebare afval gescheiden kan worden noemen we ‘restafval’. Het wordt ook wel gemengd afval genoemd. Voor bedrijven worden restafval containers door de gemeente Alphen aan den Rijn niet verstrekt. Dit dient u zelf te regelen bij een afvalverwerkingsbedrijf. Of zelf weg te brengen naar het afvalbrengstation.

Vraag bij ons een restafval container voor bedrijven aan en wij komen deze in en rond de gemeente Alphen a/d Rijn (ook in het centrum) legen op data die aansluiten op uw behoefte.

Glascontainer voor horeca in regio Alphen aan den Rijn

In de horeca en bij bijvoorbeeld wijn(groot)handels of proeflokalen komen er veel lege wijnflessen en ander glasafval vrij. Ook conserven potjes van groente en sauzen stapelen zich wekelijks op. Wij leveren goedkope glascontainers aan horeca in regio Alphen aan den Rijn. Periodiek legen wij deze handige afvalcontainers direct op uw vestigingsadres.

Binnen twee werkdagen plaatsen wij een rolcontainer voor glasafval op uw terrein. Volgens een vooraf afgesproken ophaalkalender komen we de glasbak legen tegen een laag all-in tarief. U hoeft dus niet meer zelf te slepen met al die flessen!

SWILL container voor Alphense restaurants

Kroegen, restaurants, lunchrooms en brasserieën hebben baat bij een organisch afvalcontainer. Ook bij bedrijfskantines en verenigingen komen er etens- en keukenresten vrij. Wij kunnen een SWILL container voor uw Alphense restaurant leveren, waar u al uw keukenafval in kunt deponeren. Dat doen wij tegen zeer lage prijzen en kan al binnen twee dagen geregeld zijn.

Kies voor Bedrijfsafval Nederland als afvalpartner! Dan bent u verzekerd van periodieke ophaaldagen, die perfect aansluiten bij de hoeveelheid (organisch) afval dat vrijkomt uit uw keuken.

Archiefcontainer voor kantoren in Alphen aan den Rijn

Als uw organisatie persoonsgegevens verwerkt in archieven of andere papieren documenten, dan bent u verplicht dit op een juiste manier te vernietigen. Bestel bij ons een archiefcontainer voor kantoren in Alphen aan den rijn. Zo hanteert u veilige archiefvernietiging en voorkomt u dat oplichters of fraudeurs er mee aan de haal gaan. Bescherm uw klantgegevens en merk goed!

Onze vertrouwelijk papier containers kunnen zowel eenmalig als periodiek gehuurd worden. Het ophaal- en vernietigingsproces voldoet uiteraard 100% aan de Artikel 32 AVG-wetgeving.

Rolcontainer bedrijfsafval regio Alphen aan den Rijn

Regel vandaag nog een zakelijke rolcontainer voor bedrijfsafval in Alphen aan den Rijn. Wij bieden de scherpste tarieven in uw regio. Een afvalcontainer voor de deur draait niet alleen om gemak: het scheelt ook zeker in tijd én kosten. Hoe meer afvalsoorten u scheidt, hoe minder restafval u heeft. Dat betekent dat u goedkoper uit bent.

rolcontainer-bedrijfsafval-alphen-aan-den-rijn

Maak een keuze uit verschillende formaten bedrijfsafval rolcontainers. Deze variëren van 120 liter tot maar liefst 2500 liter inhoud (45 vuilniszakken!). Daarnaast kunt u de periodieke ophaalfrequentie van uw bedrijfsafval aangeven. Wijzigingen tussentijds doorvoeren is geen probleem, want wij werken met flexibele service contracten.

Afzetcontainer huren Alphen aan den Rijn en omstreken

Ook voor bouwcontainers bent u bij ons aan het juiste adres. De renovatie van een café of verbouwing van een schoenenzaak gaat een stuk gemakkelijker met een grote container op de stoep. Een afzetcontainer huren in Alphen aan den Rijn regelt u eenvoudig en goedkoop in onze webshop. Vandaag besteld = morgen geplaatst!

afzetcontainer-huren-alphen-aan-den-rijn

De containers zijn geschikt voor onder andere grofvuil, sloopafval, kantoormeubelen, oude inrichting, vloeren, muren en ander puin. Voor grote hoeveelheden bouwafval kiest u het beste een 10m3 container. Voor wat kleinere projecten volstaat een 3m3 of 6m3 afzetcontainer. Allemaal direct leverbaar en 8 weken huurvrij!