Bedrijfsafval Assen

Bedrijfsafval in Assen afvoeren? Maak gebruik van onze Afval Ophaalservice voor bedrijven. Wij komen periodiek bij u langs voor het inzamelen van al uw vuilnis.

Bedrijfsafval Nederland levert en ledigt voor een laag all-in maandtarief afvalcontainers aan bedrijven in Assen. Deze zijn geschikt voor bijvoorbeeld karton en oud papier, restafval of plastic, maar ook voor specifieke afvalstromen zoals chemisch afval of folie.

U kunt kiezen uit verschillende formaten en ledigingsfrequenties, zodat het precies aansluit op de hoeveelheid afval. Een groot voordeel ten opzichte van andere afvalinzamelaars is dat u bij ons geen milieuheffing betaalt. Daarnaast hanteren wij slechts een maand opzegtermijn.

Bedrijfsafval afvoeren Gemeente Assen

Als ondernemer bent u zelf verantwoordelijk voor bedrijfsafval afvoeren in Gemeente Assen. De gemeentedienst komt namelijk alleen afvalbakken legen van huishoudens. Ook mag u geen bedrijfsafval afvoeren bij Milieupark Het Kanaal Assen. Deze stort is alleen bedoeld voor particulieren en niet voor bedrijfsafvalstoffen.

Wel kunt u een contract afsluiten met de gemeente Assen voor het ophalen van uw bedrijfsafval, maar in vergelijking met onze prijzen bent u dan erg duur uit. Vraag daarom bij ons vrijblijvend een prijsvoorstel aan, zodat u zelf de prijzen kunt vergelijken.

Heeft u vragen of advies nodig? Bel ons gerust op 085 – 06 08 420. We staan u graag persoonlijk te woord.

bedrijfsafval-assen

Laat uw bedrijfsafval in Assen ophalen

  • Lage all-in tarieven
  • Opzegbaar per maand
  • Geregeld binnen 2 werkdagen
  • Geschikt voor alle afvalstromen
  • Geen toeslagen of milieuheffingen
  • Flexibele ophaalservice voor al uw bedrijfsafval in Assen
  • Ruim aanbod bedrijfsafval containers en ophaalfrequenties

Waar verzorgen wij de inzameling van bedrijfsafval in Assen?

Wij verzorgen overal in Assen de inzameling van bedrijfsafval. Onze ophaalroutes dekken de gehele stad en omliggende dorpen. Wij komen bijvoorbeeld langs restaurants en winkels in de gezellige binnenstad, maar ook bij kantoren en bedrijfspanden die zich bevinden op bedrijventerrein Werklandschap Assen-Zuid en Stadsbedrijvenpark. Is uw bedrijf gevestigd in of rondom circuit TT Assen? Ook dan kunt u gebruik maken van onze Afval Ophaalservice.

Welke container huren voor zakelijk afval in Assen?

Een container huren voor zakelijk afval in Assen kunt u voor al uw verschillende afvalsoorten regelen. Welk type of hoeveelheid bedrijfsafval u ook heeft, wij leveren en ledigen voor elke afvalstroom de juiste afvalcontainer. Tussentijds wijzigen is altijd mogelijk.

Voor een milieubewust én kostenbesparend afvalbeleid raden wij altijd aan om zoveel mogelijk vuilnis gescheiden aan te bieden. Dat is niet alleen beter voor de aarde, maar ook goedkoper. Hieronder treft u een lijst met de verschillende containers die bedrijven in Assen bij ons kunnen bestellen.

Bedrijfsafvalcontainer Assen aanvragen

U kunt via ons online offerte formulier eenvoudig een bedrijfsafvalcontainer in Assen aanvragen. We leggen u hieronder stap voor stap uit hoe u dat kunt doen.

Allereerst selecteert u de type afvalcontainer. U kunt 3 verschillende soorten containers huren: rolcontainers, afzetcontainers en perscontainers.

Vervolgens maakt u een keuze in de afvalstroom. Wilt u bijvoorbeeld uw karton en/of plastic afval of restafval afvoeren? Of gaat het om bouwafval of medisch afval? Daarna kunt het formaat afvalcontainers en de ophaalfrequentie aanvinken. Neem bij twijfel contact met ons op.

Tot slot vult u uw gegevens in en klik op ‘verzenden’. Binnen 2 uur (op werkdagen) ontvangt u van ons een prijsvoorstel. Natuurlijk kunt u hier nog wijzigingen in aanbrengen. Alles akkoord? Plaats dan een digitale handtekening en wij gaan aan de slag voor u!