Bedrijfsafval Purmerend

Zoekt u een afvalinzamelingsbedrijf voor uw bedrijfsafval in Purmerend? Wij komen periodiek al uw zakelijk afval op locatie ophalen.

Voor een scherp all-in tarief per maand, heeft u geen omkijken meer naar uw afval. Wij leveren en ledigen rolcontainers, bouwcontainers en perscontainers aan bedrijven in onder andere Noord-Holland. De afvalcontainers zijn geschikt voor allerlei soorten vuilnis.

U kunt kiezen uit verschillende maten afvalcontainers en ledigingsfrequenties die bij uw organisatie past. Laat bijvoorbeeld (twee)wekelijks of vierwekelijks uw winkel-, horeca- of kantoorafval ophalen in Purmerend. Wij werken met flexibele servicecontracten zonder verborgen kosten, die maandelijks opzegbaar zijn.

Inzamelen bedrijfsafval Gemeente Purmerend

Het afval van particulieren wordt altijd door de gemeentelijke vuilniswagens opgehaald. Maar voor de inzameling van bedrijfsafval in de Gemeente Purmerend zijn bedrijven aangewezen op externe containerbedrijven en afvalverwerkers, zoals Bedrijfsafval Nederland.

Zelf uw bedrijfsafval wegbrengen naar Milieustraat Purmerend aan de Van IJsendijkstraat is een tijdrovende klus. Bovendien bent u afhankelijk van de openingstijden en heeft u een afvalpas nodig. Het kan zelfs zo zijn dat u extra moet betalen omdat het zakelijk afval betreft.

Wilt u tijd en geld besparen? Laat dan de inzameling en verwerking van uw bedrijfsafval aan ons over!

Benieuwd naar de tarieven voor bedrijfsafval ophalen in Purmerend? Vul dan het offerte formulier in of neem contact met ons op via 085 – 06 08 420. Binnen 2 uur ontvangt u een scherp en vrijblijvend prijsvoorstel per mail.

bedrijfsafval-purmerend

Ophaalservice Bedrijfsafval Purmerend:

 • Laag all-in maandtarief
 • Maandelijks opzegbaar
 • Geen milieuheffing of toeslag
 • Binnen 2 werkdagen geregeld
 • Ruime keuze rolcontainers en ophaalfrequenties
 • Wij komen periodiek uw bedrijfsafval ophalen in Purmerend
 • Geschikt voor restafval, organisch afval, plastic, oud-papier en karton, glas, archief en chemisch afval

Welk zakelijk afval in Purmerend kunnen jullie ophalen?

Wij zijn een allround afvalinzamelingsbedrijf en kunnen dus alle soorten zakelijk afval in Purmerend ophalen. Of het nu gaat om etensresten uit uw restaurant, plastic verpakkingen uit uw kledingwinkel of oud papier en archief van uw kantoor: voor elke afvalsoort hebben wij een geschikte container.

Heeft u meerdere vestigingen in bijvoorbeeld Purmerend, Alkmaar, Haarlem, Zaandam of Hoorn? Met onze efficiënte inzamelingsroutes kunnen wij landelijke dekking bieden tegen de beste prijzen. We verlenen onze diensten aan kleine en grote bedrijven, van eenmanszaak tot multinational.

Onderstaand ziet u een lijst van de meest voorkomende afvalstromen die bedrijven hebben. Staat uw type afval er niet tussen? Grote kans dat wij dit wel gewoon kunnen ophalen. Neem dan gerust contact met ons op.

Rolcontainers voor bedrijven in Purmerend:

Wij leveren rolcontainers in Purmerend aan bedrijven en komen op vaste dagen legen. Ze zijn stevig en makkelijk hanteerbaar. De containers zijn geschikt voor:

Bouwcontainers voor zakelijk grofvuil in Purmerend:

Gaat u uw locatie verbouwen of renoveren? Dan is het huren van een bouwcontainer heel handig. Deze staat binnen 1 werkdag bij u op de stoep. Ze zijn geschikt voor:

 • Steen en puin
 • Grofvuil
 • Bouw- en sloopafval
 • Groenafval
 • Houtafval
 • Dakafval
 • Grond

Perscontainers voor grote bedrijven in Purmerend:

Voor grote bedrijven in Purmerend, zoals distributiecentra of groothandel zijn perscontainers zeer efficiënt. Door de speciale perstechniek kan er zeer veel afval in gedeponeerd worden, omdat het direct samengedrukt wordt.

Bedrijfsafval container huren Purmerend

Kiest u ook voor een kostenbesparend afvalbeleid binnen uw bedrijf? Een bedrijfsafval container huren in Purmerend is binnen 2 werkdagen geregeld.

Ons team adviseert u graag over de meest goedkope bedrijfsafval containers in provincie Noord-Holland. We denken graag met u mee over:

 • het kiezen van het juiste formaat
 • het kiezen van een passende ophaalfrequentie
 • het drukken van afvalkosten door goede afvalscheiding

Wilt u advies op maat of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen uw totale afvalstroom op een rij kunnen zetten. Wij duiken de rekenkamer in en binnen 1 dag ontvangt u een scherp prijsvoorstel.