Bedrijfsafval Nijmegen

Waar laat ik mijn bedrijfsafval in Nijmegen? Dat is een vraag die veel ondernemers hebben. Op deze pagina leest u alles over onze Afval Ophaalservice voor bedrijven.

Onze ophaaldienst is dé oplossing. Dan is uw volledige afvalbeheer direct goed geregeld. Voor een voordelig all-in maandtarief plaatsen wij één of meer afvalcontainers bij u voor de deur voor de verschillende soorten afval die u heeft. U kiest een ophaalfrequentie die het beste past bij de hoeveelheid, zoals bijvoorbeeld 1x per week of per maand. Wij komen vervolgens uw bedrijfsafval in Nijmegen ophalen volgens de digitale afvalkalender.

Inzameling bedrijfsafval Gemeente Nijmegen

Alleen huishoudelijk afval van bewoners wordt door de gemeentedienst ingezameld. De inzameling van bedrijfsafval wordt niet door de Gemeente Nijmegen verzorgt. Bedrijven, instellingen, verenigingen en organisaties moeten dit zelf met een extern afvalverwerkingsbedrijf regelen.

U heeft als optie om uw bedrijfsafval zelf te brengen bij Milieustraat DAR Nijmegen aan de Industrieweg. Of u kunt speciale Dar-restafvalzakken kopen en deze aan de weg zetten. U betaalt wel een aanzienlijk bedrag voor deze vuilniszakken en daar bovenop reinigingsrecht. Bovendien zijn zakken lang niet voor alle verschillende soorten afval handig.

Kan het niet gemakkelijker? Jazeker, dat kan! De Afval Ophaalservice van Bedrijfsafval Nederland is de meest efficiënte en goedkope oplossing. 

Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085 – 06 08 420. Ons enthousiaste team staat u graag te woord.

bedrijfsafval-nijmegen

Ophaalservice bedrijfsafval Nijmegen:

  • Lage all-in maandtarieven
  • Maandelijks opzegbaar
  • Flexibele ledigingsfrequenties
  • Geen milieuheffingen of toeslag
  • Al binnen twee werkdagen geregeld
  • Ruime keuze rolcontainers, bouwcontainers en perscontainers voor bedrijven in Nijmegen
  • Geschikt voor papier en karton, restafval, organisch afval, plastic en folie, glas, chemisch afval en archieven

Welke afval halen jullie op bij Nijmeegse bedrijven?

Dat antwoord is simpel: wij halen alle mogelijke afvalsoorten op bij bedrijven in Nijmegen. Of het nu gaat om keukenafval of frituurvet van uw horecabedrijf, kartonnen en plastic afval van uw groothandel of gevaarlijk en chemisch afval.

Wij bieden veel verschillende ophaalmogelijkheden en bijpassende afvalcontainers aan. Onze ophaalroutes dekken de hele stad, van centrum tot buitengebied en omliggende dorpen zoals Beuningen en Wijchen. Hieronder staan de meest voorkomende afvalstromen:

pmd-afval-nijmegen
restafval-bedrijven-nijmegen
  • Restafval (restant afval dat niet verder te scheiden is bij de bron)
archiefcontainer-vernietigen-nijmegen
swill-afval-nijmegen
folie-afval-nijmegen
KCA-nijmegen

Bedrijfsafval container Nijmegen huren

Wilt u ook een kostenbesparend en milieubewust afvalbeheer? Een goedkope bedrijfsafval container in Nijmegen huren is met een paar klikken geregeld.

Ons team adviseert u graag bij het opzetten van een duurzaam afvalbeleid binnen uw organisatie. U kunt rolcontainers huren in verschillende formaten. Deze zijn vooral geschikt voor periodiek afval. Ook leveren wij bouwcontainers voor eenmalig zakelijk grofvuil, puinafval of bouw- en sloopafval. Zo’n 3, 6 of 10 kuub container is heel handig bij verbouwingen en renovaties.

Heeft u bulk-afval, oftewel zeer grote hoeveelheden karton of rest- en plastic-afval? Dan is een perscontainer een goede oplossing. Door uw afval te verdichten dalen namelijk uw totale afvalkosten.

Weet u niet precies wat de goedkoopste bedrijfsafval container in uw situatie is? Neem gerust contact met ons op, zodat we met u mee kunnen denken en rekenen.