Bedrijfsafval Eindhoven

Wat te doen met bedrijfsafval in Eindhoven? Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden voor het verantwoord en voordelig afvoeren van uw kantoor-, winkel- of bijvoorbeeld horeca-afval.

Door gebruik te maken van de Ophaalservice van Bedrijfsafval Nederland is uw afvalbeheer in één klap geregeld. Voor een vast en laag maandtarief plaatsen wij één of meer afvalcontainers op uw locatie voor de verschillende afvalstromen. U kiest een ledigingsfrequentie die het beste past bij de hoeveelheid afval. Geen addertjes onder het gras, dus geen milieuheffingen of toeslagen achteraf. Bovendien kunt u elke maand opzeggen.

Inzameling bedrijfsafval Gemeente Eindhoven

Gemeente Eindhoven verzorgt enkel het verwerken van huishoudelijk afval (particulier), niet de inzameling van bedrijfsafval. Het is daarnaast sinds januari 2022 niet meer mogelijk om uw bedrijfsafval bijvoorbeeld in te leveren bij Cure Afvalbeheer.

Ook bij Milieustraat Acht en Milieustraat Lodewijkstraat in Eindhoven kunt u niet al uw zakelijk afval meer kwijt. Voorheen kon dit tegen betaling, maar tegenwoordig dient u als bedrijf een externe partij in te schakelen voor het verantwoord en correct weggooien van uw bedrijfsafval.

Onze Afval Ophaalservice voor Bedrijven is dé oplossing. Ga voor efficiënt en milieubewust afvalmanagement tegen de goedkoopste tarieven in Eindhoven.

Heeft u vragen over deze service? Neem dan contact met ons op via 085 – 06 08 420. We staan u graag te woord en kunnen u binnen twee uur een scherp prijsvoorstel doen.

bedrijfsafval-eindhoven

Wij komen bedrijfsafval ophalen in Eindhoven:

  • Lage all-in tarieven
  • Maandelijks opzegbaar
  • Binnen 2 werkdagen geregeld
  • Geen milieuheffingen of toeslag
  • Ruime keuze bedrijfsafvalcontainers en ophaalfrequenties
  • Laat periodiek of eenmalig uw bedrijfsafval ophalen in Eindhoven
  • Geschikt voor restafval, swill afval, plastic, folie, papier en karton, flessenglas, archief en chemisch afval

Welke afvalsoorten halen wij op bij bedrijven in de ‘lichtstad’?

Welke hoeveelheid of type bedrijfsafval u ook heeft, wij bieden een breed scala aan ophaalmogelijkheden van allerlei zakelijke afvalsoorten. Als u een winkel runt in de Lichtstad dan heeft u waarschijnlijk veel plastic- en kartonverpakkingen, en heeft u een restaurant in het centrum, dan wilt u makkelijk van uw keukenresten af. Bent u eigenaar van een kantoor in Eindhoven dan kunt u te maken hebben met het jaarlijks opschonen van uw dossiers (archiefvernietiging). Hieronder staan de meest voorkomende afvalstromen:

zakelijk-restafval-eindhoven
  • Restafval (afval dat niet verder te scheiden is)
plastic-afval-eindhoven
horeca-afval-eindhoven
  • Horeca afval, ook wel SWILL genoemd
flessenglas-bedrijven-eindhoven
archiefvernietiging-eindhoven

Bedrijfsafval container Eindhoven aanvragen

Wilt u geen omkijken meer naar uw afvalbeheer én kosten besparen? Wij plaatsen binnen enkele dagen een goedkope bedrijfsafval container in Eindhoven op uw locatie.

Onze specialisten helpen u graag met het opzetten van een kostenbesparend afvalbeleid binnen uw organisatie. We hebben rolcontainers van klein tot groot voor bijvoorbeeld periodiek afval. Daarnaast bieden we bouw- en afzetcontainers voor eenmalige grofvuil, puin of bouw- en sloopafval. Handig als u bijvoorbeeld uw zaak gaat verbouwen of renoveren.

Heeft u bulk afval, oftewel zeer grote hoeveelheden karton, plastic of folies? Dan zijn onze afvalverdichtende perscontainers de beste optie. Dit kan veel schelen op uw jaarlijkse afvalkosten.

Weet u niet precies welke maat bedrijfsafvalcontainers u nodig heeft? Bekijk hier alle formaten afvalcontainers. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of advies wenst.