Bedrijfsafval Dronten

Wilt u gemakkelijk en snel van uw bedrijfsafval in Dronten af? Schakel dan onze voordelige en flexibele Ophaalservice in.

Hoe werkt deze service? U betaalt een laag all-in tarief per maand, zonder verborgen kosten of milieuheffingen. Wij plaatsen op uw locatie rolcontainer(s) en komen periodiek bedrijfsafval ophalen. Wij zijn gespecialiseerd in de inzameling en verwerking van diverse afvalsoorten die voortkomen uit bedrijven in heel Nederland. In de provincie Flevoland zijn we actief in Dronten, Lelystad, Almere, Urk, Noordoostpolder en Zeewolde.

U kiest vervolgens een ledigingsfrequentie die bij uw onderneming past en laat bijvoorbeeld (twee)wekelijks of maandelijks uw horeca-, winkel of kantoorafval ophalen in Dronten. Wij bieden flexibele serviceovereenkomsten die maandelijks opzegbaar zijn.

Inzameling bedrijfsafval Gemeente Dronten

Het vuilnis van particulieren wordt standaard door de gemeentelijke afvaldienst opgehaald. Maar voor de inzameling van bedrijfsafval in de Gemeente Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen zijn ondernemers zelf verantwoordelijk en dus aangewezen op externe partijen, zoals Bedrijfsafval Nederland.

Zelf uw zakelijk vuilnis wegbrengen naar de Milieustraat van Gemeente Dronten (Schipbeek) is een tijdrovend klus. Deze tijd kunt u vast beter gebruiken als ondernemer!

Tijd en geld besparen? Schakel ons dan in voor de inzameling en verwerking van uw bedrijfsafval in Dronten!

Benieuwd naar de prijzen voor bedrijfsafval ophalen? Vul het online offerte formulier in of neem contact met ons op via 085 – 06 08 420.

bedrijfsafval-dronten

Laat uw bedrijfsafval ophalen in Dronten:

 • Scherpe all-in tarieven
 • Maandelijks opzegbaar
 • Geen milieuheffingen of toeslag
 • Al binnen 2 werkdagen geregeld
 • Wij komen periodiek uw bedrijfsafval ophalen in Dronten
 • Ruime keuze bedrijfscontainers en ophaalfrequenties
 • Geschikt voor keukenafval, plastic, oud-papier en karton, restafval, glas, archief en chemisch afval

Welk zakelijk afval in Dronten komen jullie ophalen?

Wij kunnen allerlei soorten zakelijk afval ophalen in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant. Winkels hebben bijvoorbeeld veel te maken met plastic en karton. En horecagelegenheden hebben een overvloed aan lege flessen en SWILL afval (keukenresten). Instellingen moeten bijvoorbeeld hun oude archief kwijt. Voor elke hoeveelheid en elke afvalstroom hebben wij de juiste bedrijfsafval containers.

We hebben de meest voorkomende afvalsoorten die bedrijven produceren hieronder in een overzicht gezet. Wij leveren rolcontainers aan kleine en grote bedrijven. Daarnaast bieden we grote afzetcontainers en perscontainers voor flinke hoeveelheden zakelijk afval.

Rolcontainers voor bedrijven in Dronten:

Wij leveren rolcontainers aan bedrijven in Dronten voor zakelijk afval. Deze komen wij op vaste dagen legen en ze zijn geschikt voor:

Perscontainers voor grote bedrijven in Dronten:

Aan grote bedrijven in Dronten leveren wij perscontainers. Denk bijvoorbeeld aan grote hoeveelheden karton en plastic. Door de speciale perstechniek kan er zeer veel afval in gedeponeerd worden.

Afzetcontainers voor zakelijk grofvuil in Dronten:

Wilt u zakelijk grofvuil afvoeren in Dronten? Dan is het huren van een afzetcontainer van 3, 6 of 10 kuub heel handig.

 • Puin en steen
 • Grofvuil
 • Houtafval
 • Bouw- en sloopafval
 • Groenafval
 • Dakafval
 • Grond

Bedrijfsafval container huren Dronten

Een bedrijfsafval container huren in Dronten is binnen 2 werkdagen geregeld. Met onze all-in tarieven weet u precies waar u aan toe bent.

Onze afvalspecialisten kunnen u uiteraard helpen met het selecteren van de meest goedkope bedrijfsafval containers voor uw bedrijf. Het kiezen van de juiste ledigingsfrequentie en het juiste formaat afvalcontainer spelen een belangrijke rol in het totale kostenplaatje. Daarnaast draagt het goed scheiden van afval bij aan lagere afvalkosten. En zeker niet onbelangrijk: aan een beter milieu!

Weet u niet precies welke bedrijfscontainer u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we uw afvalsoorten en hoeveelheden in kaart kunnen brengen. Op basis daarvan ontvangt u geheel vrijblijvend een scherp prijsvoorstel.