Bedrijfsafval Arnhem

Als ondernemer ontkomt u niet aan afval. Het kan gaan om restafval of gescheiden afval zoals karton en plastic. Maar waar laat u al dat bedrijfsafval in Arnhem en wat kost dat?

U staat waarschijnlijk niet te springen om steeds zelf uw afval weg te brengen naar een afvalverwerker. Het inschakelen van een ophaaldienst is veel efficiënter en gemakkelijker.

Bedrijfsafval Nederland biedt de perfecte oplossing om uw afvalbeheer in goede banen te leiden. Voor een lage all-in prijs per maand plaatsen wij één of meer afvalcontainers op uw terrein voor de verschillende soorten vuilnis. En u heeft de keuze uit verschillende ledigingsfrequenties. Een groot voordeel ten opzichte van andere afvaldiensten is dat wij geen milieuheffingen of toeslagen berekenen. Bovendien kunt u bij ons maandelijks opzeggen.

Inzameling bedrijfsafval Gemeente Arnhem

De Gemeente Arnhem regelt alleen het verwerken van huishoudelijk afval van particulieren. Zij zijn niet verantwoordelijk voor de inzameling van bedrijfsafval. Dat moet u als ondernemer zelf regelen.

U kunt er voor kiezen om uw vuilnis te brengen bij Afvalbrengstation Arnhem Zuid of Suez Afvalbrengstation Arnhem Noord, maar dit is tegen betaling en niet alle afval mag u hier weggooien. Daarnaast kost het u of uw personeel natuurlijk tijd om het weg te brengen.

De meest efficiënte oplossing? Dat is onze Afval Ophaalservice voor Bedrijven. Wij halen alle zakelijk afval in Arnhem en hanteren de goedkoopste tarieven.

Heeft u vragen over deze afval-ophaaldienst? Bel ons dan op 085 – 06 08 420. We denken graag met u mee en kunnen u binnen twee uur een scherp voorstel doen.

bedrijfsafval-arnhem

Laat uw bedrijfsafval ophalen in Arnhem:

  • Lage all-in prijzen
  • Maandelijks opzegbaar
  • Binnen 2 werkdagen geregeld
  • Geen milieuheffingen of toeslagen
  • Ruime keuze bedrijfsafval containers en ophaalfrequenties
  • Flexibele afval ophaaldienst voor al uw bedrijfsafval in Arnhem
  • Geschikt voor restafval, karton, oud papier, SWILL afval, PMD, folie, lege flessen, archieven en KCA

Bij welke bedrijven in Arnhem halen wij afval op?

Wij bieden een breed scala aan ophaal- en inzamelingsmogelijkheden aan voor de meest uiteenlopende afvalstromen. Dat betekent dat wij onze diensten kunnen verlenen aan alle bedrijven in Arnhem, zoals winkels in de binnenstad, de 7Straatjes van Arnhem, kantoren op bedrijventerrein Het Broek of Industriepark Kleefse Waard. Onze ophaalroutes dekken namelijk de hele stad.

Welk bedrijfsafval kunt u door ons laten ophalen?

Welke type of hoeveelheid afval u als bedrijf ook heeft, wij hebben voor elke afvalstroom een geschikt inzamelingsmiddel. U heeft keuze uit verschillende afvalbakken en ledigingsmomenten. Hieronder staan de meest voorkomende afvalsoorten van bedrijven:

restafval-container-bedrijven-arnhem
  • Restafval (restant afval dat niet te scheiden is)
swill-afval-arnhem
chemisch-afval-arnhem
container-vertrouwelijke-documenten-arnhem
glasafval-zakelijk-arnhem
folie-afval-arnhem

Bedrijfsafval container Arnhem aanvragen?

Wilt u tijd en geld besparen en geen omkijken meer hebben naar uw afvalbeheer? Vraag dan snel een bedrijfsafval container in Arnhem aan.

Onze ervaren medewerkers helpen u graag met het inrichten van een kostenbesparend en milieubewust afvalbeleid. We bieden grote en kleine rolcontainers aan voor periodiek afval, zoals restafval. Daarnaast kunt u bij ons een bouwcontainer huren voor eenmalig grofvuil of bouw- en sloopafval. Dat is handig als u bijvoorbeeld uw winkel of restaurant gaat renoveren.

Heeft u zeer grote hoeveelheden afval (bulk afval), zoals stapels kartonnen verpakkingen of plastic folie? Dan is is het huren van een perscontainer de beste optie. Dit scheelt aanzienlijk op uw afvalkosten op jaarbasis.

Weet u niet precies welk type bedrijfsafval containers u nodig heeft? Bekijk hier alle formaten containers. Neem gerust contact met ons op als u advies wenst of vragen heeft.