Bedrijfsafval Apeldoorn

Karton, plastic verpakkingen of restafval: als ondernemer heeft u te maken met vuilnis. Wat te doen met uw bedrijfsafval in Apeldoorn en wat zijn de kosten?

Zelf elke week uw afval wegbrengen naar een afvalverwerker of milieustraat in de buurt is erg omslachtig en tijdrovend. Het inschakelen van een externe partij voor het ophalen van uw vuilnis is dan ook veel gemakkelijker én efficiënter. Zo weet u precies wanneer u de afvalbak(ken) langs de weg moet zetten. Wilt u een keer een extra lediging? Dat is geen probleem en snel geregeld met een belletje naar onze klantenservice.

Bedrijfsafval Nederland is u graag van dienst! Voor een laag all-in maandtarief komen wij bedrijfsafval in Apeldoorn ophalen bij u voor de deur. Wij plaatsen afvalcontainers op uw locatie voor de verschillende afvalstromen. U kiest een ophaalfrequentie die bij uw behoefte past en ontvangt een handige digitale afvalkalender.

Inzameling bedrijfsafval Gemeente Apeldoorn

De gemeentedienst haalt alleen huishoudelijk afval van particulieren gratis op. Zij zijn echter niet verantwoordelijk voor de inzameling van zakelijk afval. De inzameling van bedrijfsafval in Gemeente Apeldoorn dient elke ondernemer dus zelf te regelen.

U kunt uw bedrijfsafval alleen tegen betaling en in beperkte hoeveelheden brengen bij Circulus Recycleplein Apeldoorn aan de Aruba 16. Het is daarnaast als ondernemer niet toegestaan om uw afval af te voeren bij het Afvalpunt Restafval, GFT en Papier (Moolenstraat-Centrum 335 Apeldoorn). Oftewel: u bent aangewezen op externe afvalverwerkingsbedrijven en milieudiensten.

bedrijfsafval-apeldoorn

Ophaalservice bedrijfsafval Apeldoorn:

  • Lage all-in tarieven
  • Per maand opzegbaar
  • Binnen 2 werkdagen geregeld
  • Geen toeslagen of milieuheffingen
  • Grote keuze containers voor al uw bedrijfsafval in Apeldoorn
  • Geschikt voor karton, restafval, oud papier, organisch afval, plastic en folie, glas, archief, chemisch afval, ICT afval, bouwafval, puin en grofvuil

Waar in Apeldoorn halen wij zakelijk afval op?

Onze afvalroutes dekken heel Apeldoorn: van binnenstad, Apenheul, Ossenveld tot omliggende gebieden, zoals Ugchelen en Beekbergen. Is uw onderneming gevestigd in het centrum in de winkelstraat of bijvoorbeeld op bedrijvenpark Apeldoorn-Noord? Onze vuilniswagens komen uw bedrijfsafval periodiek oppikken direct bij u voor de deur. Ideaal!

Welke afvalsoorten kunnen opgehaald worden?

Welke hoeveelheid of soort afval u als bedrijf ook wilt afvoeren, wij hebben voor elke afvalstroom een geschikte container. Hieronder staan de meest voorkomende afvalsoorten. U kunt kiezen uit verschillende afvalbakken en ledigingsdagen. Een groot voordeel ten opzichte van andere afvalverwerkers is dat wij geen toeslag of milieuheffingen doorberekenen. Bovendien kunt u bij ons per maand de overeenkomst opzeggen.

restafval-afvoeren-apeldoorn
  • Restafval (afval dat niet gescheiden kan worden)
papiercontainer-bedrijven-apeldoorn
SWILL-afval-apeldoorn
glascontainer-bedrijven-apeldoorn
container-vertrouwelijke-documenten-apeldoorn
folie-afval-apeldoorn
chemisch-afval-apeldoorn

Bedrijfsafval container in Apeldoorn huren?

Bespaar tijd en geld door onze afvaldienst in te schakelen. Een bedrijfsafval container in Apeldoorn huren is met een paar klikken geregeld.

Ons ervaren team helpt u graag met het inrichten van een milieubewust en kostenbesparend afvalbeleid. We bieden stevige rolcontainers aan voor periodiek afval, zoals restafval en karton. Deze zijn beschikbaar in verschillende formaten, van klein (360 liter container) tot extra groot, zoals een 2500 liter container.

Ook kunt u bij ons een bouwcontainer huren voor eenmalig grofvuil of bouwafval. Zo’n 6 of 10 kuub afzetcontainer is handig bij bijvoorbeeld een verbouwing van uw kantoor of shop. Heeft u te maken met hele grote hoeveelheden afval, ook wel bulk afval genoemd? Dan kunnen wij een handige perscontainer plaatsen op uw bedrijfsterrein. Dit kan veel schelen op uw afvalkosten per jaar, omdat het afval direct verdicht wordt en u dus minder ophaalmomenten nodig heeft.

Twijfelt u welke bedrijfsafval container uw organisatie nodig heeft? Neem dan contact met ons op!