Afvalcontainers

Voor het inzamelen van bedrijfsafval worden afvalcontainers gebruikt. De meeste gemeentes verplichten bedrijven om op een milieuvriendelijke manier zorg te dragen voor het afvoeren van hun afvalstromen. Een particuliere afvalcontainer, ook wel kliko genoemd, zijn niet bedoeld voor zakelijk gebruik. Als ondernemer dient u te beschikken over speciale afvalcontainers voor bedrijven. Deze bedrijfsafval containers kunt u huren bij Bedrijfsafval Nederland BV.

Afvalcontainer huren

Het is de snelste en goedkoopste manier om van uw bedrijfsafval af te komen: een afvalcontainer huren. Bij vrijwel elk bedrijf in Nederland komen afvalstromen vrij, die vaak structureel zijn. Denk daarbij aan papier en karton, restafval, plastic of pmd, glas en organisch afval. Dit is dan ook de reden dat veel ondernemingen afvalcontainers huren en laten periodiek hun bedrijfsafval ophalen.

Wij als afvalcontainer verhuurbedrijf bieden aantrekkelijke tarieven en een all-in service. Wij leveren voordelige budget bedrijfscontainers in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).

Afvalcontainers voor bedrijven

  • Periodiek laten ophalen van uw bedrijfsafval
  • Goedkoopste afvalcontainers in uw regio
  • Binnen 2 werkdagen een afvalcontainer op de stoep
  • Wij rekenen geen milieuheffing en toeslagen door
  • 100% duurzaam en milieubewust ondernemen

Huur de goedkoopste afvalcontainers bij Bedrijfsafval Nederland BV!

Door onze jarenlange samenwerking met erkende afvalverwerkings- en inzamelingsbedrijven kunnen wij in elke regio in Nederland de goedkoopste afvalcontainers leveren. Wij werken met heldere all-in prijzen en rekenen geen milieutoeslagen door.

U ontkomt niet aan het feit dat er uit uw bedrijf afvalstromen voortkomen. Wél heeft u invloed op hoe groot deze terugkerende kostenpost is. Door een service overeenkomst bij Bedrijfsafval Nederland BV af te sluiten voor onze goedkope afvalcontainers bent u verzekerd van de meest voordelige tarieven in uw regio.

De voordelen van het huren van afvalcontainer(s) voor uw bedrijf

  • U hoeft niet zelf uw bedrijfsafval te storten bij het afvalstation in uw regio, wat veel tijd scheelt. En tijd kost geld, dat hoeven we u als ondernemer niet te vertellen. Hiermee spaart u dus ook periodieke transportkosten uit.
  • De gemeente berekent flinke kosten voor het aannemen en verwerken van uw bedrijfsafval. U bent altijd voordeliger uit als u zich aansluit bij een zakelijk afvalcontainer bedrijf met ophaalservice.
  • Bovendien is het huren van een afvalcontainer goedkoper ten opzichte van het kopen van een afvalcontainer, omdat bij huren de aanvankelijke aanschafkosten niet berekend worden. Daarnaast zal een afvalbak na verloop van tijd gebruikssporen en mankementen gaan vertonen. Bij huur hoeft u zich daar geen zorgen over te maken, want Bedrijfsafval Nederland vervangt defecte afvalcontainers kosteloos.
  • Tot slot levert u een bijdrage aan het milieu door het scheiden van afval. Vandaag de dag is het belangrijker dan ooit – gezien alle berichtgeving over het klimaat en de noodzaak van duurzaam ondernemen – dat u als bedrijf uw verantwoordelijkheid neemt op het gebied van milieu en duurzaamheid.

Soorten afvalcontainers voor bedrijven

Bij Bedrijfsafval Nederland BV heeft u de keuze uit verschillende soorten afvalcontainers voor bedrijven. Elke branche kent verschillende soorten en hoeveelheden bedrijfsafval. Bekijk de lijst met afvalsoorten hieronder en bepaal welke afvalbak(ken) voor u het meest geschikt zijn.

Afvalcontainer Papier en Karton

In vrijwel alle branches komt papier en karton vrij. Een papiercontainer is dan een must. Alle soorten papier mag in deze afvalcontainer, denk aan verpakkingsmateriaal dat uit papier of karton bestaat, maar ook dagbladen, tijdschriften, reclamedrukwerk, boeken en papieren zakken.

Afvalcontainer PMD

PMD staat voor Plastic verpakkingen, Metalen verpakkingen en Drankenkartons. Vooral binnen de horeca worden PMD containers gebruikt. Maar ook bedrijven met middelgrote tot grote bedrijfskantines hebben baat bij een PMD afvalcontainer. Ook in de detailhandel komt er veel plastic vrij en is een rolcontainer voor PMD erg handig.

Afvalcontainer Glas

Een glasbak voor bedrijven is ideaal als u een eetgelegenheid of drankhandel heeft. In een afvalcontainer voor glas moge lege glazen flessen, scherven en ander glaswerk gedeponeerd worden.

Afvalcontainer Organisch Afval (SWILL)

Een SWILL afvalcontainer is een afvalbak voor organisch afval. Bij horecagelegenheden, maar ook bij supermarkten, komen veel restanten van voedingsmiddelen vrij, zoals groente en fruit, vlees, vis en jus, theezakjes en koffieresten, pasta’s, brood, koek, snoep en gebak, soep en sauzen, zuivelproducten en fastfood.

Afvalcontainer Restafval

Een restafvalcontainer is geschikt voor veel verschillende soorten bedrijfsafval. Voorbeelden zijn kantoorafval, kantine afval, verpakkingsmaterialen, papier, karton, organische reststoffen, blik en glas. In afvalcontainer voor restafval mag dus vrijwel alle afval, met uitzondering van gevaarlijk en chemisch afval. Let wel: het gescheiden aanleveren van afval is verschillende rolcontainers is altijd goedkoper dan een restafvalbak.

Afvalcontainer Vertrouwelijke Documenten

Voor instellingen die archieven hebben, zoals gemeentes, kantoren en scholen, zijn afvalcontainers voor Vertrouwelijk Papier belangrijk. Archief-vertrouwelijke documenten bestaan uit papierstromen en documenten die niet voor derden bestemd zijn. Het deponeren van deze gegevens in een speciale archief afvalbak is noodzakelijk, want u dient zich als bedrijf aan de wetgeving persoonsgegevens te houden.

Hoe kunt u een afvalcontainer bestellen bij Bedrijfsafval Nederland BV?

Dat is heel eenvoudig! Vul ons online offerte formulier in met de gewenste afvalcontainer(s) voor uw bedrijfsafval. U kiest vervolgens het formaat van de afvalbak en de ophaalfrequentie.

Binnen 2 uur ontvangt u van één van onze medewerkers een scherp prijsvoorstel. Dit voorstel kunt u digitaal ondertekenen. Binnen 2 werkdagen staan de afvalcontainers dan bij u op de stoep en ontvangt u de kalender met ledigingsdagen.

Vragen over afvalcontainers voor bedrijven?

Heeft u vragen of opmerkingen over het huren, kopen of bestellen van afvalcontainers voor bedrijven? Wilt u meer weten over de prijzen van bedrijfscontainers? Of bent u benieuwd welke formaten rolcontainers wij aanbieden?

Neem dan gerust contact met ons op, we adviseren u graag! U kunt ook een kijkje nemen bij de Meest gestelde Vragen.