Afvalbak

Bedrijfsafval Nederland

Afvalbak

Voor het verwerken van uw afvalstromen kunt u een afvalbak gebruiken!

Wilt u als bedrijf een afvalbak huren maar weet u niet welke? Laat u zich dan adviseren door Bedrijfsafval Nederland wij inventariseren welke afvalstromen u bedrijf produceert en hoe groot de omvang is binnen van de diverse afvalstromen binnen uw bedrijf.

Ieder bedrijf is anders en produceert zijn eigen reststroom die gedeponeerd kan worden in het juiste formaat afvalbak. Zo produceren kantoren extra veel papier/karton en bijvoorbeeld een restaurants erg veel glas. Wij leveren diverse soorten afvalbakken voor het inzamelen van de diverse afvalstromen. Om de diverse afvalstromen te scheiden en vervolgens recyclen worden er per afvalstroom bedrijfsafval, papier/karton, swill, glas verschillende afvalbakken gebruikt.
het scheiden van de diverse afvalstromen door het gebruik van de afvalbakken is goed voor mens en milieu. Daarnaast levert het voor u bedrijf een flinke besparing op de afvalkosten.

Naast dat afvalscheiding goed is voor mens en  milieu, zijn er vele voordelen van het scheiden van de diverse afvalstromen. Ten eerste bespaard u zeer veel geld. Het verwerken van bedrijfsafval is duur. Gescheiden afvalstromen die gerecycled worden, leveren echter een besparing op. Door deze stromen apart aan te bieden, bespaart u dus flink.
Wanneer u het personeel uitgebreid informeert over het scheiden van afval en de resultaten daarvan zien zij dit als een beloning voor hun inzet.

Uw voordelen

  • Laagste tarieven van Nederland
  • Binnen 12 uur een scherpe offerte
  • Binnen 2 werkdagen een rolcontainer
  • Geen milieuheffing en toeslagen
  • 100% duurzaam en milieubewust